Ultima oră
Decizia luată în cazul partidei din Serie A, după prăbuşirea pe teren a fundaşului Ndicka. Ce se întâmplă cu meciul Udinese - AS Roma Decizia luată în cazul partidei din Serie A, după prăbuşirea pe teren a fundaşului Ndicka. Ce se întâmplă cu meciul Udinese - AS Roma
Fostul căpitan Sergej Barbarez a fost numit selecţioner al Bosniei Fostul căpitan Sergej Barbarez a fost numit selecţioner al Bosniei
Max Verstappen, imbatabil şi pe teritoriul Chinei. Campionul mondial a câştigat cursa de sprint Max Verstappen, imbatabil şi pe teritoriul Chinei. Campionul mondial a câştigat cursa de sprint
VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor” VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor”
VIDEO | FCU Craiova - Dinamo. astăzi, de la 17:30, în direct la Prima Sport 1! Duel crucial pentru salvarea de la retrogradare VIDEO | FCU Craiova - Dinamo. astăzi, de la 17:30, în direct la Prima Sport 1! Duel crucial pentru salvarea de la retrogradare
VIDEO | Corvinul - Mioveni, astăzi, de la 12:30, în direct la Prima Sport 1! Hunedorenii se pregătesc de finala Cupei VIDEO | Corvinul - Mioveni, astăzi, de la 12:30, în direct la Prima Sport 1! Hunedorenii se pregătesc de finala Cupei

VIDEO ǀ Debut cu stângul pentru Barcelona în La Liga: remiză albă acasă cu Rayo Vallecano

La Liga Publicat pe 14 aug 2022
mail-share icon Email

Barcelona a avut parte de un debut cu stângul, cu un semi-eşec, în noul sezon din La Liga, în direct pe Prima Sport 2 şi Prima Sport 4K, pe teren propriu. În faţa unui adversar teoretic accesibil, Rayo Vallecano, catalanii au remizat alb.

Elevii lui Xavi au dominat categoric meciul, cu o posesie de 67 % şi un raport al ocaziilor de gol de 21-4. Chiar şi aşa, Rayo Vallecano putea să dea lovitura pe final, când căpitanul Barcelonei, Sergio Busquets, a fost eliminat (în minutul 90 + 3).

Barcelona a ajuns la al treilea meci consecutiv în La Liga în care nu a marcat cu Rayo Vallecano. Totuşi, elevii lui Xavi au obţinut un punct faţă de precedentele confruntări, care s-au terminat cu victoria madrilenilor cu 1-0.

Vallecano se va deplasa în etapa a doua din La Liga pe terenul rivalei concitadine a Barcelonei, Espanyol, în timp ce catalanii se vor duela pe stadionul lui Real Sociedad.

Celta Vigo – Espanyol 2-2 şi Valladolid – Villarreal 0-3 sunt celelalte rezultate de sâmbătă înregistrate din La Liga.


VIDEO | Barcelona - Rayo Vallecano, sâmbătă, de la ora 22:00, în direct pe Prima Sport 2 şi pe Prima 4K. Catalanii încep noul sezon de LaLiga!

Partida Barcelona- Rayo Vallecano, din prima etapă de LaLiga. va avea loc sâmbătă, de la ora 22:00 şi va putea fi vizionată în direct pe Prima Sport 2 şi pe Prima 4K şi online pe PrimaPlay.ro.

Barcelona vine după un presezon excelent, în care a reuşit 4 victorii şi 2 egaluri. Echipa antrenată de Xavi s-a întărit serios pentru acest sezon şi i-a adus pe Lewandowski, Raphinha, Kessie, Christensen, Kounde şi i-a prelungit contractul lui Ousmane Dembele, care pare să fie în mare formă, având în vedere prestaţiile din meciurile amicale.

Sezonul trecut Barcelona a terminat pe locul 2 în campionat, la o distanţă considerabilă de ocupanta primei poziţii, Real Madrid, dar formaţia lui Xavi şi-a atins obiectivul din stagiunea trecută şi anume să termine pe loc de Champions League.

Catalanii vor să se bată pentru toate trofeele puse în joc, iar lotul pe care l-au format în această vară le dă mari speranţe că vor reuşi să fie mai competitivi decât în anii precedenţi.

De cealaltă parte Rayo Vallecano a fost în ultimii ani o echipă destul de incomodă pentru ”blaugrana”, care au câştigat trei partide şi au pierdut două din ultimele cinci întâlniri cu echipa din Madrid, dar cele două înfrângeri au fost ambele în sezonul trecut.  

La prima vedere partida pare una facilă pentru Barcelona, mai ales că joacă pe ”Camp Nou”, dar Rayo Vallecano poate oricând să producă o surpriză.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

La Liga

Ultimele articole Toate articolele