Ultima oră
Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!” Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!”
Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”

Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”
VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale
Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice
Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League
Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!” Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!”

VIDEO | Debut de senzaţie pentru Mirel Rădoi la Universitatea Craiova. ”Sentimentul la firul ierbii a fost ca la meciurile naţionalei României”

CS Universitatea Craiova Publicat de Daian Cutu pe 11 aug 2022
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38230/20814009/1/universitatea-craiova-fc-zorya-luhansk-uefa-europa-conference-league-11-08-2022.jpg
 
Universitatea Craiova a predat o lecţie de fotbal Zoriei Luhansk, 3-0, în direct la Prima Sport 2, la debutul lui Mirel Rădoi. Raul Silva, Baiaram şi Bancu au marcat golurile unei calificări superbe, oltenii urmând să-i înfrunte pe israelienii de la Hapoel Beer Sheva pentru un loc în grupe.
 
În tribunele arenei din Bănie s-au aflat peste 20.000 de fani, iar Mirel Rădoi a tras concluziile partidei şi a dezvăluit că le-a explicat jucătorilor înainte de meci că trebuie să joace din plăcere.
 
 “Fericiţi, toată lumea. Vreau să încep cu felicitări jucătorilor. Foarte multă lume s-a îndoit de posibilităţile lor după meciul tur şi în seara asta au arătat că pot. Felicitări şi lui Laszlo Balint ţşi staff-ului. Atmosfera a fost una senzaţinală. Sentimentul la firul ierbii a fost ca la meciurile naţionalei României. Ne-a ajutat foarte mult tribuna. Tot stadionul ne-a împins de la spate. Lucrul cel mai potrivit în seara asta a fost atitudinea.

Le-am spus jucătorilor înainte de meci să joace de plăcere, să avem mai mult curaj. Nu vă mai gândiţi la lucrul ăsta, pentru că în momentul în care a începe partida toţi veţi greşi, important este ca greşelile să fie cât mai mici’”, a spus Rădoi. la finele partidei.

El a precizat că îi pare rău de Sepsi, dar se bucură că totuşi trei echipe ale României din patru merg mai departe în Conference League: “Înseamnă că uşor, uşor putem să clădim ceva”.

mail-share icon Email
viewscnt