Ultima oră
"Asta ne mai lipseşte". Un finanţator din Superligă a dezvăluit de ce nu l-a felicitat pe Gigi Becali | VIDEO EXCLUSIV "Asta ne mai lipseşte". Un finanţator din Superligă a dezvăluit de ce nu l-a felicitat pe Gigi Becali | VIDEO EXCLUSIV
Adrian Mutu, atac subtil la adresa conducerii CFR-ului! "Eu am fost acolo" | VIDEO EXCLUSIV Adrian Mutu, atac subtil la adresa conducerii CFR-ului! "Eu am fost acolo" | VIDEO EXCLUSIV
Cernea, apărat după ce a bruscat un copil de mingi! "L-a împins puţin cu burta" Cernea, apărat după ce a bruscat un copil de mingi! "L-a împins puţin cu burta"
S-a scris istorie în Ligue 1! Performanţa reuşită în campionatul francez după 47 ani S-a scris istorie în Ligue 1! Performanţa reuşită în campionatul francez după 47 ani
VIDEO | Corvinul - Şelimbăr, luni, de la 15:00, în direct pe Prima Sport 1. Duel tare în Liga 2 VIDEO | Corvinul - Şelimbăr, luni, de la 15:00, în direct pe Prima Sport 1. Duel tare în Liga 2
VIDEO | Petrolul - FC Botoşani, ASTĂZI, de la 17:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Meci crucial pentru moldoveni VIDEO | Petrolul - FC Botoşani, ASTĂZI, de la 17:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Meci crucial pentru moldoveni

VIDEO | Declaraţia şocantă a lui Terell Ondaan, după primul gol în tricoul FC U Craiova: "Un prieten a fost împuşcat în cap, a fost pentru el acest gol"

FC U Craiova 1948 Publicat de Andrei Ionascu pe 21 sep 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38986/20402803/1/ondaan.jpg

FC U Craiova s-a calificat în optimile de finală ale Cupei României, după victoria de la Ploieşti cu Petrolul, scor 1-0, în direct pe Look Sport+ şi pe www.primaplay.ro. Mijlocaşul Terell Ondaan (28 de ani) a reuşit primul gol în tricoul alb-albastru şi a precizat că această reuşită este în memoria unui prieten care a fost împuşcat în cap.

Terell Ondaan a înscris în minutul 52 pe arena ‘Ilie Oană’ din Ploieşti. Mijlocaşul născut la Amsterdam, dar care reprezintă Guyana, n-a marcat în cele patru meciuri jucate în Liga 1.

După ce a înscris, Ondaan a mers în dreptul fanilor veniţi de la Craiova, a pus două degete la tâmplă şi mâna stângă la gură. La finalul partidei, el a explicat gestul.

Terell Ondaan s-a format la academia clubului Ajax Amsterdam şi a mai jucat pentru AZ Alkmaar, Telstar, Excelsior, Zwolle, Willem, Grenoble şi NEC Nijmegen.

"Mă simt minunat. Am pierdut câteva meciuri importante şi n-a fost o atmosferă bună, dar să sperăm că vom continua cu victorii. Cu siguranţă că ne gândim să câştigăm Cupa, dar trebuie să luăm fiecare meci în parte şi să-l câştigăm. Acum o lună, un prieten a fost ucis, a fost împuşcat în cap... a fost un prieten foarte bun, un om important în viaţa mea. A fost pentru el acest gol.

Am jucat bine în ultimele meciuri, dar n-am reuşit rezultate bune. A fost dat şi un penalty care n-a fost, am fost frustraţi. Dar această victorie ne ajută pentru restul sezonului. Cu siguranţă, este un nou început pentru echipă", a spus Terell Ondaan.

mail-share icon Email
viewscnt