Ultima oră
”Nu m-am dus în România ca să rămân aici”. Siyabonga Ngezana a anunţat unde vrea să joace! ”Nu m-am dus în România ca să rămân aici”. Siyabonga Ngezana a anunţat unde vrea să joace!
”Am fost sub orice critică”. Csikszereda e aproape OUT din lupta pentru promovarea directă! Robert Ilyes, foarte dezamăgit ”Am fost sub orice critică”. Csikszereda e aproape OUT din lupta pentru promovarea directă! Robert Ilyes, foarte dezamăgit
Numele sonor care a refuzat banca tehnică a celor de la Bayern Munchen Numele sonor care a refuzat banca tehnică a celor de la Bayern Munchen
Antrenorul Will Still a părăsit clubul Stade de Reims Antrenorul Will Still a părăsit clubul Stade de Reims
Lovitură pentru naţionala Franţei! Un nume important nu va juca la EURO Lovitură pentru naţionala Franţei! Un nume important nu va juca la EURO
Rămăşiţele lui Diego Maradona ar putea ajunge într-un mausoleu la Buenos Aires Rămăşiţele lui Diego Maradona ar putea ajunge într-un mausoleu la Buenos Aires

VIDEO | Declaraţia zilei, după Poli Iaşi - FC Botoşani 0-1: "Mingea suna a ladă când o loveai"

Superliga Publicat de Andrei Ionascu pe 18 ian 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/19906271/5/iasi-botosani-2.jpg

FC Botoşani a câştigat derby-ul cu Politehnica Iaşi, scor 1-0, în etapa a 17-a din Liga 1, în direct pe Look Sport. La finalul partidei, antrenorul secund de la FC Botoşani, Mihai Ciobanu, a oferit o declaraţie amuzantă despre condiţiile de joc de la Iaşi.

Derby-ul Moldovei a fost decis după reuşita lui Fili din minutul 89. Botoşănenii au fost mai insistenţi şi au avut mai multe ocazii de gol.

Cu antrenorul Marius Croitoru în tribune, FC Botoşani a urcat pe locul 8 în Liga 1, la trei puncte de zona play-off-ului.

"Vreau să felicit pe toţi jucătorii care au fost prezenţi azi la joc pentru că condiţiile n-au fost tocmai prielnice pentru fotbal. Cu -10 grade, cu un gazon foarte crescut în ianuare, cu o minge care suna a ladă când o loveai. Foarte greu de jucat în conditiile astea şi slavă domnului că n-am avut niciun jucător accidentat.

Ne bucură cele trei puncte şi ne obligă ca pe viitor, în etapele care se desfăşoară în timp alert, continuu. N-ai timp nici de bucurii, nici de supărări. Trebuie să fim pregătiţi şi atenţi la viaţa personală, să fim cât mai mulţi prezenţi la fiecare etapă. Atitudinea a fost superioară azi faţă de jocul trecut. Băieţii au înţeles că nu trebuie să tratăm nimic superficial, ne dau speranţe pentru acest retur, să ne atingem obiectivele", a spus Mihai Ciobanu, secundul echipei FC Botoşani.

Iată ce au declarat, la finalul partidei Poli Iaşi - FC Botoşani 0-1, fundaşii Andrei Patache şi Alex Ţigănaşu, de la FC Botoşani.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele