Ultima oră
Vestea pe care toţi fanii FCSB-ului o aşteptau! Revenire de senzaţie pentru derby-ul cu Rapid Vestea pe care toţi fanii FCSB-ului o aşteptau! Revenire de senzaţie pentru derby-ul cu Rapid
Răzvan Bureleanu a anunţat un nou parteneriat. „Investiţia în copii, garanţia unui viitor mai bun al societăţii noastre şi al fotbalului românesc” Răzvan Bureleanu a anunţat un nou parteneriat. „Investiţia în copii, garanţia unui viitor mai bun al societăţii noastre şi al fotbalului românesc”
Constantin Budescu, OUT de la Farul Constantin Budescu, OUT de la Farul
S-a schimbat arbitrul pentru FCSB - Rapid! Kovacs, „retrogradat” după Barcelona - PSG. Cine va fi la centrul partidei de pe „Arena Naţională” S-a schimbat arbitrul pentru FCSB - Rapid! Kovacs, „retrogradat” după Barcelona - PSG. Cine va fi la centrul partidei de pe „Arena Naţională”
Scoţienii au făcut anunţul! Ianis Hagi, pe picior de plecare: „Pare inevitabil” Scoţienii au făcut anunţul! Ianis Hagi, pe picior de plecare: „Pare inevitabil”
Curăţenie totală la Universitatea Craiova după venirea lui Gâlcă! Doar 5 jucători sunt de neatins Curăţenie totală la Universitatea Craiova după venirea lui Gâlcă! Doar 5 jucători sunt de neatins

VIDEO | Deian Sorescu a debutat la FCSB. Cum s-a terminat amicalul cu Pogon, primul al iernii

FCSB Publicat pe 15 ian 2023
mail-share icon Email


FCSB a pierdut primul meci de pregătire jucat în Antalya, 0-2 cu polonezii de la Pogon Szczecin. Abia sosit la echipă, Deian Sorescu a fost folosit pe postul de fundaş dreapta în prima parte, iar în repriza a doua a fost urcat în linia ofensivă din spatele lui Andrea Compagno.
 
Malcom Edjouma a şutat în bară, în minutul 12, şi a semnat singura ocazie importantă a primei reprize, una în care Vlad a fost nevoit să intervină la un singur moment periculos al adversarilor. Trimis în partea dreaptă a apărării din care au mai făcut parte Tamm, Cristea şi Pantea, Deian Sorescu a fost urcat în atac în repriza a doua, acolo unde el, Florinel Coman şi David Miculescu au jucat în spatele vârfului Andrea Compagno. 
 
Chiar şi aşa, vicecampioana nu şi-a creat ocazii importante, iar Vlad (53) a fost nevoit să intervină din nou. În minutul 72, Sorin Şerban, trimis pe teren în locul lui Radaslavescu, a pierdut o minge în apropierea propriei porţi şi i-a permis lui Mariusz Fornalczyk să deschidă scorul. În minutul 80, polonezii îşi puteau dubla avantajul, dar Vlad a avut o paradă foarte bună.

Fără şanse importante în atac, FCSB a primit şi al doilea gol în minutul 83, când Luka Zahovic l-a bătut pe Vlad cu un şut sub bară.
 
Echipa de start a celor de la FCSB în meciul cu Pogon:
A. Vlad - Sorescu, I. Cristea, Tamm, Pantea - Edjouma, Nikolov, Radaslavescu - Miculescu, Compagno, Florinel Coman
 
Rezerve: Târnovanu, Alexandru Maxim, V. Creţu, Dawa, Haruţ, Şut, Oct. Popescu, Omrani, Oaidă, Radunovic, S. Şerban, Cordea, Vl. Toma, David Popa, Vlad Tudor, Luca Ciobanu

FCSB va mai juca un meci amical contra lui Rakow, formaţia de la care l-a împrumutat pe Sorescu, apoi va reveni în România şi va înfrunta Hermannstadt, la Sibiu, pe 20 ianuarie, de la ora 20:45, live pe Prima Sport 1.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele