Ultima oră
Se ştiu toate echipele din Europa care vor participa la Campionatul Mondial al Cluburilor Se ştiu toate echipele din Europa care vor participa la Campionatul Mondial al Cluburilor
NEWS ALERT | Un baschetbalist a fost suspendat PE VIAŢĂ din NBA NEWS ALERT | Un baschetbalist a fost suspendat PE VIAŢĂ din NBA
VIDEO | Oţelul - ”U” Cluj, astăzi, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Se decide a doua finalistă a Cupei României VIDEO | Oţelul - ”U” Cluj, astăzi, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Se decide a doua finalistă a Cupei României
Carlo Ancelotti, mesaj ferm după calificarea în semifinale! "Real nu moare niciodată" Carlo Ancelotti, mesaj ferm după calificarea în semifinale! "Real nu moare niciodată"
LIVE VIDEO | Real Madrid s-a calificat după 3-4 cu Man. City la loviturile de departajare! Bayern este cealaltă semifinalistă, după 1-0 cu Arsenal LIVE VIDEO | Real Madrid s-a calificat după 3-4 cu Man. City la loviturile de departajare! Bayern este cealaltă semifinalistă, după 1-0 cu Arsenal
VIDEO | Bayern îşi salvează sezonul! Kimmich îi duce pe bavarezi în semifinalele Ligii Campionilor VIDEO | Bayern îşi salvează sezonul! Kimmich îi duce pe bavarezi în semifinalele Ligii Campionilor

VIDEO | Denis Alibec a trecut peste regula lui Gică Hagi. Cum a reacţionat ”Regele” după partida cu UTA

Farul Constanta Publicat pe 2 oct 2022
mail-share icon Email

Gică Hagi a fost fericit la finalul meciului jucat de Farul cu UTA, duminică seară, transmis în direct de Prima Sport 1. ”Regele” a apreciat evoluţia jucătorilor săi, mai ales că s-au impus cu 2-0, rezultat care menţine Farul pe primele locuri în SuperLiga României şi în urma acestei runde.

Hagi, printre laude, a recunoscut că Denis Alibec nu trebuia să execute penalty-ul din care a marcat, în urma faultului scos tot de el. Pe lista executanţilor era trecut Larie, dar atacantul a simţit că poate marca, a decis să execute el şi chiar a înscris.

Le spun mereu să jucăm ca să câştigăm. Felicit echipa pentru efort. Prima repriză a fost a noastră de la un cap la celălalt. Cred că am jucat foarte bine, am făcut schimbările foarte bine, avem un colectiv bun. Suntem pe drumul bun.

Singurul lucru negativ e că a luat Alibec galben. Asta e! Sunt alţii care abia aşteaptă. Revine Torje, revine şi Morar. I-am zis să joace fotbal, să îi dai senzaţia că e bine, că e într-un grup care vrea să câştige. Eu i-am zis să bată Larie, dar a bătut el! Asta e, sunt doi căpitani. Jucătorul poate să decidă pe teren, dar trebuie să îşi asume. A făcut foarte bine.

Nu (n.r. nu este supărat pe Corinus pentru eliminare), se întâmplă. A jucat foarte bine până la gol”, a spus Gică Hagi la finalul meciului câştigat de Farul cu UTA, scor 2-0.

Florin Răducioiu o vede pe Farul campioană

CFR Cluj, FCSB sau U. Craiova, primele echipe clasate în prima ligă la finalul campionatelor trecute, au mult de tras pentru a fi în primele trei formaţii şi la capătul acestui sezon de SuperLiga României. În plus, două echipe arată că pot să termine chiar pe primul loc, Farul şi Rapid.

Florin Răducioiu, specialist Prima Sport, a declarat în emisiunea Fotbal Show că formaţia lui Gică Hagi s-ar putea încorona campioană la finalul acestui sezon. După duelul cu UTA, de duminică, scor 2-0 pentru Farul, Răducioiu a evidenţiat argumentele pentru care clubul ”Regelui” poate face surpriza.

Farul, chiar dacă nu a jucat aşa de bine ca până acum, atrăgător, spectaculos, cu mai multe goluri, arată că e o echipă din ce în ce mai matură. E obişnuită să fie pe primul loc şi, în ciuda dificultăţilor, reuşeşte să câştige.

Are un merit foarte mare Hagi, iar Farul a înscris fix când trebuia cu UTA. E o echipă care are toate atuurile pentru a câştiga campionatul”, a declarat Florin Răducioiu în emisiunea Fotbal Show, de pe Prima Sport 1.

Rezumatul partidei Farul - UTA 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Farul Constanta

Ultimele articole Toate articolele