Ultima oră
Costel Gâlcă luptă pentru Europa: „Trebuie să fim concentraţi la meciul nostru” Costel Gâlcă luptă pentru Europa: „Trebuie să fim concentraţi la meciul nostru”
Antrenorul care ar accepta imediat să vină la FCU Craiova: „De ce nu?” Antrenorul care ar accepta imediat să vină la FCU Craiova: „De ce nu?”
Cine arbitrează derby-ul Rapid - FCSB, din ultima etapă din play-off Cine arbitrează derby-ul Rapid - FCSB, din ultima etapă din play-off
Marius Şumudică agită apele înainte de derby-ul Rapid - FCSB: „Au câştigat primul lor titlu din istorie. Suntem la egalitate acum!” Marius Şumudică agită apele înainte de derby-ul Rapid - FCSB: „Au câştigat primul lor titlu din istorie. Suntem la egalitate acum!”
Arsenal se desparte de unul dintre cei mai vechi jucători din lot Arsenal se desparte de unul dintre cei mai vechi jucători din lot
Ovidiu Popescu s-a decis! Pleacă de la FCSB şi semnează cu o rivală din Superliga Ovidiu Popescu s-a decis! Pleacă de la FCSB şi semnează cu o rivală din Superliga

VIDEO | Denis Drăguş a revenit la naţională şi ţinteşte calificarea la Euro. "Mergem să luăm şase puncte"

Echipa nationala Publicat de Tudor Moisa pe 9 oct 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38206/21341328/1/dragus.png

Denis Drăguş s-a mutat în Turcia la echipa lui Şumudică şi a impresionat imediat.

Două goluri în patru meciuri pentru Gaziantep, i-au adus revenirea la Naţională după mai bine de 1 an. Drăguş este gata de dubla care ne poate duce la Euro.

  • România - Andorra, duminică, pe 15 octombrie, ora 21:45, la Prima TV

"Ştim cu toţii ce fel de antrenor e (n.r. Şumudică). Un antrenor extraordinar şi mă bucur că am luat decizia să lucrez cu el. De fiecare dată când revi la echipa naţională este ceva unic şi mă bucur că am reuşit să am meciuri bune de când am venit în Turcia şi să revin la echipa naţională.

Mergem să luăm şase puncte şi asta e tot ce trebuie să avem în minte. Şase puncte şi după mai urmează două meciuri foarte grele. Mergem să ne calificăm." a declarat Denis Drăguş.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri