Ultima oră
”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm! ”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm!
VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia
VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League
VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion
VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea” VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea”
VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă” VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă”

VIDEO ǀ Deportivo Alaves a învins Eibar şi va înfrunta Levante în ”finala” pentru ultimul loc din La Liga

Fotbal Internațional Publicat pe 9 iun 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38127/21220831/2/352670790-1439789186778513-2893857872066348072-n.jpg

Deportivo Alaves – Eibar, meci contând pentru play-off-ul de promovare din La Liga 2 în La Liga, transmis în direct de către Prima Sport 2, s-a terminat cu victoria gazdelor, scor 2-0.

Cum în tur rezultatul a fost egal, 1-1, Alaves este echipa care va juca ”finala” pentru promovare cu Levante în dublă manşă, grupare care a dispus de Albacete cu 6-1 la general.

Deportivo Alaves a deschis scorul la prima fază de joc, în minutul 1, prin Abderrahmane Rebbach. Golul care a adus liniştea pentru Alaves a fost marcat abia în minutul 88 de către Asier Villalibre, din pasa de gol a aceluiaşi Rebbach.

La finalul sezonului, au retrogradat din La Liga: Elche, Espanyol şi Valladolid. Din La Liga 2 au promovat direct Granada şi Las Palmas, iar Deportivo Alaves şi Levante se vor lupta pentru ultimul loc în campionatul Spaniei.

Sursa foto: Profimedia


Ştirea iniţială: 

LIVE VIDEO ǀ Deportivo Alaves - Eibar, joi, de la 22:00, în direct, la Prima Sport 2 şi online pe PrimaPlay.ro.

Partida dintre Deportivo Alaves - Eibar, care va conta pentru barajul de promovare din Spania va avea loc joi, de la ora 22:00 şi va putea fi urmărită în direct pe Prima Sport 2. Confruntarea decisivă dintre cele două echipe va putea fi urmărită şi online pe platforma PrimaPlay.ro. 

Mai mult decât atât, duelul dintre cele două cluburi din Spania va putea fi urmărit şi în format video-text, pe site-ul Primasport.ro. 

În tur, cele două echipe au încheiat scorul la egalitate, 1-1. În meciul respectiv, Sylla a deschi scorul după doar 9 minute. Eibar a egalat în minutul 45+1, prin Stoichkov. Meciul s-a încheiat la egalitate, iar totul se va decide joi seara. 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri