Ultima oră
Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal" Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal"
VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor”. Echipele probabile! VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor”. Echipele probabile!
Volei feminin | Eliza Inneh, componenta naţionalei, campioană în Polonia şi MVP al finalei Volei feminin | Eliza Inneh, componenta naţionalei, campioană în Polonia şi MVP al finalei
Decizia luată în cazul partidei din Serie A, după prăbuşirea pe teren a fundaşului Ndicka. Ce se întâmplă cu meciul Udinese - AS Roma Decizia luată în cazul partidei din Serie A, după prăbuşirea pe teren a fundaşului Ndicka. Ce se întâmplă cu meciul Udinese - AS Roma
Fostul căpitan Sergej Barbarez a fost numit selecţioner al Bosniei Fostul căpitan Sergej Barbarez a fost numit selecţioner al Bosniei
Max Verstappen, imbatabil şi pe teritoriul Chinei. Campionul mondial a câştigat cursa de sprint Max Verstappen, imbatabil şi pe teritoriul Chinei. Campionul mondial a câştigat cursa de sprint

VIDEO | Derby-ul Universităţilor, Cluj – Craiova 1-1! Papp a salvat un punct pentru olteni. ”Şepcile roşii” au confirmat meciul bun cu FCSB

U Cluj Publicat pe 24 iul 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38242/20785673/9/u-cluj-universitatea-craiova-superliga-24-07-2022.jpg

Universitatea Cluj şi Universitatea Craiova au terminat indecis, scor 1-1, meciul de la Cluj, disputat duminică, în a doua etapă a Superligii. Ambele echipe au câte două puncte în clasament după primele două etape.

Universitatea Cluj a deschis scorul în minutul 6 al meciului, prin Ioan Filip, care a înscris cu un şut din careul mic.

Golul egalizator al craiovenilor a fost marcat de fundaşul Paul Papp, cu o lovitură de cap la un corner executat de Roguljic.

”U” Cluj: Gorcea - R. Romeo (Baravykas 74’), Ilie, Ispas, Pârvulescu – Remacle (Purice 70’), R. Pires, I. Filip – Chipciu (Briceag 85’), Ad.Bălan (Boiciuc 85’), Ely Fernandes. Antrenor: Erik Lincar

CS Universitatea Craiova: Lazar – Martic (Căpăţână 46’), Papp, Screciu, Vătăjelu – Baiaram (Koljic 58’), Creţu, Vînă (Găman 46’) – Cîmpanu (Roguljic 46’), Markovic (Gustavo 75’), A. Ivan. Antrenor: Laszlo Balint

Cartonaşe galbene: Pîrvulescu 20’, R. Romeo 67’, R. Pires 81’ / Papp 26’, A. Ivan 45’+1, Gustavo 81’

Arbitri: Cătălin Popa – Ferencz Tunyogi, Ionel Valentin Dumitru – Andrei Moroiţă

Arbitri VAR: Ovidiu Haţegan - Imre-Laszlo Bucsi

Observator: Ioan Onicaş

Până acum, din cadrul etapei a doua din Superligă, s-au mai disputat meciurile: CS Mioveni – Farul 0-2, FC Voluntari – FC Botoşani 0-1, Sepsi Sf Gheorghe – FC Argeş 4-0, FC ”U” Craiova 1948 – CFR Cluj 3-1.

Etapa a doua mai programează următoarele meciuri: 24 iulie, ora 21.30: FC Rapid – FCSB, 25 iulie, ora 18.30: Chindia – Hermannstadt, 25 iulie, ora 21.30: UTA Arad – Petrolul.

VIDEO | Derby-ul Universităţilor, Cluj – Craiova 1-1 (Filip 6 / Papp 64), în direct pe Prima Sport 1. Echipele de start:

  • ”U” Cluj: Gorcea - R. Romeu, Ilie, Ispas, Pârvulescu - Remacle, R. Pires, I. Filip - Chipciu, Ad.Bălan, Ely Fernandes
  • Universitatea Craiova: Lazar - Martic, Papp, Screciu, Vătăjelu - Baiaram, Creţu, Vînă - Cîmpanu, Markovic, Ivan

Min. 90 + 3: Fluier final! Universitatea Cluj - Universitatea Craiova se termină 1-1!

Min. 89: Florin Ilie (”U” Cluj) reia frumos peste poarta lui Lazar, dar fără să genereze pericol.

Min. 84: Dublă schimbare la ”U” Cluj: ies Chipciu şi Bălan, intră Birceag şi Boiciuc.

Min. 81: Trei cartonaşe galbene: Romario Pires şi antrenorul Lincar de la ”U” Cluj şi Gustavo de la Craiova. 

Min. 74: Schimbare la Universitatea Craiova: Gustavo intră în locul lui Markovic.

Min. 74: Schimbare la Universitatea Cluj: intră Baravykas, iese Romeo.

Min. 70: Schimbare la Universitatea Cluj: iese Remacle, intră Purece.

Min. 70: Schimbare la ”U” Cluj: Purece îl înlocuieşte pe Remacle.

Min. 69: Şansă pentru ”U” Cluj! Şutul lui Eli Fernandes se duce departe de ţintă.

Min. 68: Ocazie pentru Universitatea Craiova! Execuţia lui Roguljic din lovitură liberă se duce puţin pe lângă poarta gazdelor.

Min. 66: Roberto Romeo (”U” Cluj) vede galben pentru un fault la Andrei Ivan.

Min. 64: GOL Universitatea Craiova! Paul Papp egalează pentru olteni cu o lovitură de cap necruţătoare.

Min. 58: Schimbare la Universitatea Craiova: în locul lui Baiaram intră Koljic.

Min. 57: Alex Chipciu reuşeşte o fază individuală frumoasă, încheiată cu o paradă o lui Lazar de sub transversală. Chipciu s-a aflat, însă, în ofsaid în momentul în care a preluat balonul. 

Min. 50: Ocazie de egalare pentru Universitatea Craiova! Gorcea iese pe sub minge, iar Găman reia din careul mic un pic peste transversală cu capul. 

Min. 46: A început a doua repriză! Tripla schimbare la Craiova: intră Gustavo, Roguljic şi Găman, ies Martic, Câmpanu şi Vînă.

Min. 45 + 3: La pauză ”şepcile roşii” conduc ”leii” din Bănie cu 1-0!

Min. 45 + 2: Andrei Ivan vede cartonaşul galben pentru simulare în careul advers. 

Min. 45: Ocazie uriaşă pentru ”şepcile roşii”! Filip finalizează slab cu capul dintr-o poziţie iminentă de gol. 

Min. 36: Adrian Bălan (”U” Cluj) şutează violent de la aproximativ 25 de metri, însă execuţia sa este lipsită de precizie. 

Min. 26: Papp (”U” Craiova) este sancţionat de arbitru cu cartonaşul galben. 

Min. 20:  Pârvulescu (”U” Cluj) vede cartonaşul galben. 

Min. 17: Ocazie mare pentru Universitatea Cluj! Lazar are din nou o intervenţie foarte bună, de data aceasta la şutul lui Remacle.

Min. 10: Ocazie mare pentru Universitatea Cluj! Lazar scoate cu piciorul şutul din careu trimis de Chipciu.

Min. 6: GOL Universitatea Cluj! Ioan Filip îl învinge pe Lazar cu un şut sub transversală din câţiva metri. Defensiva Craiovei a fost complet amorţită. 

Min. 1: A început meciul!


Derby-ul Universităţilor, Cluj – Craiova, e azi, de la 18:30, LIVE pe Prima Sport 1 şi pe aplicaţia www.primaplay.ro. Duelul face parte din etapa a 2-a a SuperLigii României. Ambele echipe au început sezonul din întrecerea internă cu remiză.

Universitatea Cluj a făcut un rezultat mare la revenirea în prima divizie, pe terenul FCSB-ului, pe Arena Naţională, scor 1-1. De partea cealaltă, oltenii au făcut 2-2 cu Sepsi, dar au condus cu 2-0. Au fost egalaţi pe final. U. Craiova a avut meci şi în Conference League, joi, dar a dezamăgit şi a făcut doar 1-1 în turul rundei 2, cu Vllaznia.

Erik Lincar, secretul remizei cu FCSB

Erik Lincar a explicat, la Fotbal Show de pe Prima Sport 1, strategia prin care a reuşit să încurce FCSB-ul pe Arena Naţională, scor 1-1. Antrenorul Universităţii Cluj a vorbit despre avantajele sale, dar şi despre slăbiciunile din echipa lui Toni Petrea şi sistemul VAR.

Prestaţia foarte bună a Şepcilor Roşii a avut la bază o agresivitate ieşită din comun, dar şi ideea tactică a lui Lincar de a pune presiune pe mijlocaşii gazdelor, în special pe Edjouma. După un rezultat bun, fostul mijlocaş îndeamnă la calm şi spune că va trage o concluzie corectă după alte câteva meciuri cu echipe de top:

"Mi-aş fi dorit foarte mult să câştigăm, am făcut o partidă foarte solidă, am avut momente când puteam să mai dăm goluri. În general, şi în dubla cu Dinamo am fost curajoşi, agresivi şi am presat. Îmi doresc ca acesta să fie stilul echipei mele şi pe viitor. Suntem încrezători că pe viitor vom putea menţine ritmul şi spiritul Universităţii Cluj. E prematur acum să vorbim despre lucruri, e abia prima etapă. Avem încă două meciuri grele, aş vrea să trag o concluzie după cele două jocuri, cu Craiova şi FC Argeş. Vreau să avem un reper, să văd cam la ce nivel ne aflăm şi noi.

Nu e un secret în fotbal, jocurile se câştigă la mijlocul terenului. Am avut jucători buni 1 la 1, în prima repriză i-am dominat în zona respectivă. Nu prea-mi place să intru în detalii, dar le-am spus că vor construi prin Dawa şi Haruţ. Le-am spus să fie agresivi şi să caute duelurile 1 vs. 1, pentru că acesta e fotbalul care se joacă în ţările mai bine cotate. 

Se ştia (n. red - că FCSB nu are agresivitate), mai ales la mijlocul terenului. Doar Edjouma, prin alonjă, recuperează anumite mingi, dar comite erori. De aceea am încercat să punem presiune pe mijlocaşii lor.

Nici nu merită să discutăm despre play-off. Sunt 30 de etape, am văzut multe echipe la un nivel foarte bun. Hermannstadt, care a adus un jucător sau doi, a învins CS Mioveni cu 3-0. Va fi un campionat foarte echilibrat, nu putem trage concluzii după primele etape. Dacă vom fi la cel mai înalt nivel din punct de vedere fizic...Ca stil, ca filosofie, vom încerca să mergem pe ceea ce am reprezentat la meciul cu FCSB", a spus Lincar

La U. Craiova e dezamăgire după remiza din Conference League

Tehnicianul echipei Universitatea Craiova, Laszlo Balint, a declarat joi seară, după meciul cu Vllaznia, scor 1-1, că formaţia sa va trebui să ridice nivelul în retur. El este însă de părere că echipa craioveană ar fi meritat să se impună.

“Consider că plecăm cu prima şansă de calificare în retur. Efortul băieţilor a fost unul bun, însă este clar că săptămâna viitoare va trebui să ne ridicăm nivelul. Trebuie să analizăm foarte bine faza golului, pentru că acolo au fost nişte nesincronizări. După aspectul jocului, am fi meritat să câştigăm. Am ratat multe ocazii. Adversarul a marcat la prima oportunitate”, a spus antrenorul în conferinţa de presă de la finalul partidei.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

U Cluj

Ultimele articole Toate articolele