Ultima oră
Ovidiu Mihăilă, noul antrenor al echipei SCMU Craiova Ovidiu Mihăilă, noul antrenor al echipei SCMU Craiova
VIDEO | Nicuşor Stanciu a vorbit despre ieşirea nervoasă de după meciul cu Bulgaria. "Mi-o menţin" VIDEO | Nicuşor Stanciu a vorbit despre ieşirea nervoasă de după meciul cu Bulgaria. "Mi-o menţin"
Edi Iordănescu a susţinut conferinţa de presă premergătoare meciului cu Ucraina! ”Am convingerea că suntem pregătiţi” Edi Iordănescu a susţinut conferinţa de presă premergătoare meciului cu Ucraina! ”Am convingerea că suntem pregătiţi”
Mbappe, decizie care îi va scoate din sărite pe francezi Mbappe, decizie care îi va scoate din sărite pe francezi
Ionuţ Lupescu, prezent la EURO! Fostul internaţional este coleg cu nume importante din fotbal Ionuţ Lupescu, prezent la EURO! Fostul internaţional este coleg cu nume importante din fotbal
Saudiţii şi-au bătut joc de Burcă! "Eu am vorbit cu el" | VIDEO EXCLUSIV Saudiţii şi-au bătut joc de Burcă! "Eu am vorbit cu el" | VIDEO EXCLUSIV

VIDEO | Deşi a remizat cu liderul, Măldărăşanu nu e pe deplin mulţumit. ”S-au făcut greşeli”

Hermannstadt Publicat de Daian Cutu pe 21 sep 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38239/21322956/1/fc-hermannstadt-fcsb-superliga-superbet-21-09-2023-3.jpg

FCSB a terminat la egalitate în deplasare, scor 2-2, cu formaţia FC Hermannstadt, într-o restanţă din etapa a cincea a Superligii.

Antrenorul sibienilor a punctat faptul că jucătorii săi au avut multe şanse de a marca în faţa liderului.

”Să ai atâtea ocazii într-o repriză cu echipa de pe primul loc, care se bate la campionat, nu poate decât să te bucure. În începutul reprizei a doua am primit gol pe o greşeală la jumătatea terenului, dar mă bucur că băieţii au revenit mental.

Chiar dacă ei au rămas în 10 oameni, oricând pot crea ceva, la ce calitate au. Este un punct care se adună în clasament, dar parcă meritam mai mult, la cum a arătat prima repriză. E un rezultat echitabil, ţinând cont de adversar.

FCSB are jucători cu calitate, tot timpul pot crea ceva. Dar cred că şi noi am făcut un joc bun, cu multe ocazii, cum place publicului.

Chiar vorbeam cu nea Vali Argăseală, mă întreba dacă mi-am făcut un control la inimă. Nu am făcut nimic de când m-am lăsat, dar cred că e cazul să merg”
, a spus Măldărăşanu, la final de meci.

mail-share icon Email
viewscnt

Hermannstadt

Ultimele articole Toate articolele