Ultima oră
Radu Drăguşin face un salt uriaş. ”Va juca într-un club nu puternic, foarte puternic!” Radu Drăguşin face un salt uriaş. ”Va juca într-un club nu puternic, foarte puternic!”
Gândurile Crinei Pintea înainte de mondial. ”Nu mi se pare o grupă foarte grea, însă depinde foarte mult de noi” Gândurile Crinei Pintea înainte de mondial. ”Nu mi se pare o grupă foarte grea, însă depinde foarte mult de noi”
Vă mai amintiţi de ”Bizonul” Harlem Gnohere? Incredibil unde joacă în prezent fostul golgheter al României Vă mai amintiţi de ”Bizonul” Harlem Gnohere? Incredibil unde joacă în prezent fostul golgheter al României
VIDEO | Concordia Chiajna - Unirea Slobozia 0-0, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start VIDEO | Concordia Chiajna - Unirea Slobozia 0-0, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start
Unul din cele mai mari oraşe ale ţării va beneficia de o arenă modernă. ”Îl aducem la standarde internaţionale” Unul din cele mai mari oraşe ale ţării va beneficia de o arenă modernă. ”Îl aducem la standarde internaţionale”
”Sunt salarii de cel puţin jumătatea clasamentului”. Reacţie din tabăra dinamovistă după demisia lui Ovidiu Burcă ”Sunt salarii de cel puţin jumătatea clasamentului”. Reacţie din tabăra dinamovistă după demisia lui Ovidiu Burcă

VIDEO | Deşi a remizat cu liderul, Măldărăşanu nu e pe deplin mulţumit. ”S-au făcut greşeli”

Hermannstadt Publicat de Daian Cutu pe 21 sep 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38239/21322956/1/fc-hermannstadt-fcsb-superliga-superbet-21-09-2023-3.jpg

FCSB a terminat la egalitate în deplasare, scor 2-2, cu formaţia FC Hermannstadt, într-o restanţă din etapa a cincea a Superligii.

Antrenorul sibienilor a punctat faptul că jucătorii săi au avut multe şanse de a marca în faţa liderului.

”Să ai atâtea ocazii într-o repriză cu echipa de pe primul loc, care se bate la campionat, nu poate decât să te bucure. În începutul reprizei a doua am primit gol pe o greşeală la jumătatea terenului, dar mă bucur că băieţii au revenit mental.

Chiar dacă ei au rămas în 10 oameni, oricând pot crea ceva, la ce calitate au. Este un punct care se adună în clasament, dar parcă meritam mai mult, la cum a arătat prima repriză. E un rezultat echitabil, ţinând cont de adversar.

FCSB are jucători cu calitate, tot timpul pot crea ceva. Dar cred că şi noi am făcut un joc bun, cu multe ocazii, cum place publicului.

Chiar vorbeam cu nea Vali Argăseală, mă întreba dacă mi-am făcut un control la inimă. Nu am făcut nimic de când m-am lăsat, dar cred că e cazul să merg”
, a spus Măldărăşanu, la final de meci.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Hermannstadt

Ultimele articole Toate articolele