Ultima oră
Bayer Leverkusen rămâne neînvinsă în acest sezon şi face încă un pas spre trofeul Europa League. Marseille - Atalanta s-a terminat indecis Bayer Leverkusen rămâne neînvinsă în acest sezon şi face încă un pas spre trofeul Europa League. Marseille - Atalanta s-a terminat indecis
Olympiakos produce o mare surpriză în semifinalele Conference League. Fiorentina s-a impus în celălalt meci Olympiakos produce o mare surpriză în semifinalele Conference League. Fiorentina s-a impus în celălalt meci
VIDEO | Chelsea - Tottenham 2-0. Radu Drăguşin, rezervă în ”Battle of the Bridge” VIDEO | Chelsea - Tottenham 2-0. Radu Drăguşin, rezervă în ”Battle of the Bridge”
VIDEO | Tânărul Jiri Lehecka profită de abandonul lui Daniil Medvedev şi merge în semifinale la Madrid VIDEO | Tânărul Jiri Lehecka profită de abandonul lui Daniil Medvedev şi merge în semifinale la Madrid
Se conturează o campanie de transferuri stelară la CFR Cluj! Suma uriaşă pe care patronul ”o pune la bătaie” Se conturează o campanie de transferuri stelară la CFR Cluj! Suma uriaşă pe care patronul ”o pune la bătaie”
Unul din cei mai vechi străini din Superliga şi-a anunţat plecarea Unul din cei mai vechi străini din Superliga şi-a anunţat plecarea

VIDEO | Deşi am pierdut cu Austria, doi jucători ai naţionalei de handbal au fost remarcaţi de EHF

Handbal Publicat de Tudor Moisa pe 13 ian 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38126/21459915/1/iancu-ehf.jpg

Naţionala de handbal masculin a României a fost învinsă vineri, la Mannheim, de reprezetantiva Austriei, scor 31-24 (15-14), în primul meci din grupa B a Campionatului European din Germania, la care tricolorii joacă după 28 de ani.

Deşi naţionala a pierdut la capătul unei a doua reprize în care Austria a fost net superioară, EHF a evidenţiat reuşitele a doi români.

În fiecare zi, EHF alcătuieşte două topuri cu cele mai frumoase parade şi goluri. România a avut un reprezentant în cadrul ambelor categorii.

Daniel Stanciuc a fost pe locul 3 în cadrul clasamentului cu cele mai frumoase goluri, iar Ionuţ Iancu a completat podiumul celor mai spectaculoase intervenţii.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Handbal

Ultimele articole Toate articolele