Ultima oră
E gata! Cine va arbitra derby-ul FCSB – Farul. Echipa lui Becali poate câştiga titlul

E gata! Cine va arbitra derby-ul FCSB – Farul. Echipa lui Becali poate câştiga titlul
Romario s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani: "Sunt rupt de oboseală, o să vină targa să mă ia"

Romario s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani: "Sunt rupt de oboseală, o să vină targa să mă ia"
Seară de Cannes la Cinemaraton dedicată regizorului Cristian Mungiu Seară de Cannes la Cinemaraton dedicată regizorului Cristian Mungiu
E gata! Transferul lui Marius Ştefănescu de la Sepsi se face! Patronul a făcut anunţul: ”A sosit vremea!” E gata! Transferul lui Marius Ştefănescu de la Sepsi se face! Patronul a făcut anunţul: ”A sosit vremea!”
Un fotbalist francez care s-a retras din cauza accidentărilor dă în judecată Pfizer şi BioNTech Un fotbalist francez care s-a retras din cauza accidentărilor dă în judecată Pfizer şi BioNTech
Mitică Dragomir ar face revoluţie la Rapid în rolul de preşedinte: ”Aş face selecţie pe banii mei. Dacă nu, să fiu răstignit pe Arcul de Triumf!” Mitică Dragomir ar face revoluţie la Rapid în rolul de preşedinte: ”Aş face selecţie pe banii mei. Dacă nu, să fiu răstignit pe Arcul de Triumf!”

VIDEO ǀ Dică, supărat, după remiza de la Mioveni. ”Ne aşteptam să avem un joc greu”

FCSB Publicat de Daian Cutu pe 6 aug 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20806932/2/nickd.jpg

CS Mioveni şi FCSB au încheiat sâmbătă la egalitate, scor 1-1 (1-0), meciul din etapa a patra a Superligii. FCSB se află pe locul 11 în clasament

Mioveni a deschis scorul în prima repriză, la o fază la care Ovidiu Popescu l-a talonat pe Vlad Pop şi s-a accidentat, el a continuat acţiunea, a centrat, iar Ionuţ Balaur a marcat cu un şut deviat, în minutul 26. David Miculescu a egalat cu o lovitură de cap, în minutul 79, dintr-o centrare a lui Olaru.

”Ne aşteptam să avem un joc greu, ştiam că Mioveniul este o echipă bună acasă. Nu am reuşit să punem presiune, să avem o posesie mai rapidă. Am avut ocazii mari de a marca, am primit un gol cum doar noi puteam să-l luăm.

Ovidiu (n.r. Popescu) avea mingea, dar s-a accidentat, apoi Şut a ratat intervenţia. În a doua repriză am încercat să punem presiune, am schimbat şi sistemul de joc, am reuşit să egalăm.

(n.r. despre soluţiile din atac) Mă gândeam să-l bag pe Tamm atacant, dar am zis să schimb sistemul, să rămână Miculescu atacant, pentru că e marcator”
, a declarat Dică, la finalul partidei.

 

mail-share icon Email
viewscnt

FCSB

Ultimele articole Toate articolele