Ultima oră
VIDEO | ”Felicitări jucătorilor mei pentru reacţia de care au dat dovadă”. Interimarul Dican dă lovitura în Bănie VIDEO | ”Felicitări jucătorilor mei pentru reacţia de care au dat dovadă”. Interimarul Dican dă lovitura în Bănie
VIDEO | Brighton - Manchester City 0-4. Pep Guardiola îi predă o lecţie dură lui Roberto De Zerbi VIDEO | Brighton - Manchester City 0-4. Pep Guardiola îi predă o lecţie dură lui Roberto De Zerbi
Ipoteză şocantă! Jucătorii Universităţii Craiova, pe mână cu Mihai Rotaru? | EXCLUSIV Ipoteză şocantă! Jucătorii Universităţii Craiova, pe mână cu Mihai Rotaru? | EXCLUSIV
VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin
VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei” VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei”
Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter” Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter”

VIDEO | Diferenţa dintre ei şi noi! Cum reacţionează un club din Bundesliga la un gest golănesc, ce a dus la o înfrângere la masa verde: ”O acţiune extrem de stupidă a unui fan idiot”

Bundesliga Publicat pe 19 mar 2022
mail-share icon Email

Meciul VfL Bochum - Borussia Monchengladbach a fost întrerupt definitiv, după ce arbitrul asistent Christian Gittelmann a fost lovit în cap cu obiect aruncat din tribună, cel mai probabil un pahar de bere, informează presa germană.

În minutul 70, la scorul de 2-0 în favoarea echipei Borussia Monchengladbach (goluri Alassane Plea 55' şi Breel Embolo 61'), un obiect aruncat de un fan al lui Bochum l-a lovit pe Gittelmann în cap. Arbitrul de centru Benjamin Cortus a întrerupt jocul şi a părăsit terenul cu asistenţii săi, urmaţi la scurt timp de jucătorii de la Gladbach.

Fotbaliştii gazdelor au mers la suporteri şi le-au bătut obrazul, apoi au părăsit şi ei terenul.

"Un idiot a aruncat ceva spre teren şi l-a lovit pe tuşier. Jocul a fost amânat. Incredibil de prost şi comportament iresponsabil, aşa ceva nu are loc pe un stadion! Idiot, idiot, idiot. Sper că tuşierul este ok", a anunţat Bochum pe Twitter.

"Meciul nu va fi reluat, #BOCBMG a fost abandonat. Nu putem decât să ne cerem ieratre oficial tuşierului Christian Gittelmannn. O seară extrem de penibilă şi amară pentru noi. O acţiune extrem de stupidă a unui fan idiot", a revenit Bochum cu un nou mesaj după 15 minute.

Pe arena din Bochum au fost 25.000 de spectatori la meciul din etapa a 27-a a Bundesliga. Bochum ocupa înaintea acestui meci locul 11, cu 32 de puncte, iar Gladbach, locul 13, cu 30 de puncte.

https://viewscnt.1616.ro/c.gif

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Bundesliga

Ultimele articole Toate articolele