Ultima oră
Motivele pentru care Edi Iordănescu nu a semnat prelungirea contractului Motivele pentru care Edi Iordănescu nu a semnat prelungirea contractului
Dinamo, campioană în Superligă! Statistica la care "câinii" nu au adversar Dinamo, campioană în Superligă! Statistica la care "câinii" nu au adversar
Oţelul Galaţi a reacţionat după ce a fost acuzată de blat Oţelul Galaţi a reacţionat după ce a fost acuzată de blat
Naţionala de minifotbal a României continuă să impresioneze Naţionala de minifotbal a României continuă să impresioneze
Răzvan Lucescu, la un pas de Serie A! "Aşa îmi spusese domnul Becali" Răzvan Lucescu, la un pas de Serie A! "Aşa îmi spusese domnul Becali"
Victor Piţurcă, o nouă replică pentru Gigi Becali. ”Nu vreau să spun în Săptămâna Mare nişte lucruri care nu îşi au sensul” Victor Piţurcă, o nouă replică pentru Gigi Becali. ”Nu vreau să spun în Săptămâna Mare nişte lucruri care nu îşi au sensul”

VIDEO | DIN RĂU ÎN MAI RĂU. GALATASARAY PIERDE PE TEREN PROPRIU CU BASAKSEHIR ŞI CADE PE LOCUL 6 ÎN CAMPIONATUL TURCIEI

Video Publicat pe 22 nov 2019
mail-share icon Email

Galatasaray a fost învinsă pe teren propriu, 0-1 cu Basaksehir, în etapa a 12-a din Super Lig, campionatul Turciei. În direct pe Look Sport, gazdele, cu Florin Andone accidentat, au abordat meciul conştienţi că un succes i-ar fi adus pe primul loc, la egalitate de puncte cu Sivasspor. N-au reuşit însă să marcheze, ba chiar mai mult, au încasat gol pe final, în minutul 78. Atunci, norvegianul Fredrik Gulbrandsen a înscris unicul gol al partidei, stabilindu-i soarta.

După acest eşec, Galatasaray Istanbul rămâne cu 19 puncte şi coboară pe locul 6 în clasament. De cealaltă parte, Basaksehir acumulează 22 de puncte şi urcă surprinzător pe primul loc, iar fanii săi pot acum să viseze la titlu.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Video

Ultimele articole Toate articolele