Ultima oră
Olympique Marseille îşi salvează sezonul cu accederea în penultimul act din Europa League Olympique Marseille îşi salvează sezonul cu accederea în penultimul act din Europa League
PAOK şi Răzvan Lucescu părăsesc Conference League. Club Brugge s-a impus în ambele manşe PAOK şi Răzvan Lucescu părăsesc Conference League. Club Brugge s-a impus în ambele manşe
AS Roma a câştigat duelul italian cu AC Milan din sferturile Europa League AS Roma a câştigat duelul italian cu AC Milan din sferturile Europa League
A pus punctul pe „i”! Marea problemă a formaţiei din Superliga. „Şi alţii sunt responsabili, că nu doar ei sunt pe teren” | EXCLUSIV VIDEO A pus punctul pe „i”! Marea problemă a formaţiei din Superliga. „Şi alţii sunt responsabili, că nu doar ei sunt pe teren” | EXCLUSIV VIDEO
VIDEO | Dorinel Munteanu e aproape de încă un trofeu cu Oţelul şi cere public suport financiar. ”Aceşti jucători merită mai mult sprijin” VIDEO | Dorinel Munteanu e aproape de încă un trofeu cu Oţelul şi cere public suport financiar. ”Aceşti jucători merită mai mult sprijin”
Verdict clar în privinţa vinovatului pentru eliminarea lui „U” Cluj din Cupa României | VIDEO EXCLUSIV Verdict clar în privinţa vinovatului pentru eliminarea lui „U” Cluj din Cupa României | VIDEO EXCLUSIV

VIDEO | Dinamo a reuşit o victorie frumoasă în faţa Chindiei Târgovişte! Morar şi Irobiso au adus victoria pentru „câini”

Superliga Publicat pe 1 apr 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/20658859/2/chindia-targoviste-dinamo-bucuresti-play-out-liga-1-casa-pariurilor-1-04-2022.jpg

Odată cu această victorie, „câinii” au obţinut 3 puncte preţioase şi s-au apropiat la 6 puncte de CS Mioveni, prima formaţie deasupra liniei roşii. Chindia se află tot la 6 puncte distanţă.

Prima repriză a fost foarte slabă, fără ocazii importante, dar în cea de-a doua jocul s-a schimbat. Au existat ceva mai multe incursiuni şi faze interesante, iar în final, Dinamo s-a impus.

 

Vlad Morar a reuşit o fază superbă în minutul 66, a driblat trei adversari şi a înscris elegant, pe lângă Căbuz. Al doilea gol a venit prin Irobiso, în minutul 81. 

Chindia - Dinamo 0-2

Final de meci.

Min. 81: GOOOL Dinamo! Irobiso a pus perfect piciorul la centrarea lui Steliano Filip şi a făcut 2-0 pentru „câini”.

Min. 66: GOOOL Dinamo! Vlăduţ Morar a reuşit o acţiune superbă, a driblat trei adversari şi a finalizat elegant.

Min. 60: Ocazie Chindia! Şerban a şutat puternic, dar pe direcţia portarului.

Min. 53: Ocazie uriaşă Chindia! Eşanu a scos miraculos lovitura de cap a lui Iacob. A fost de departe cea mai mare ocazie a meciului.

A început repriza secundă.

Pauză.

Min. 44: Ocazie Dinamo! Steliano Filip a fost lansat bine şi a rămas singur cu portarul, dar scăriţa a eşuat dintr-o poziţie mai complicată, de la colţul scurt.

Min. 40: Ocazie Chindia! De data aceasta Popadiuc reuşeşte o execuţie frumoasă, dar mingea trece puţin pe lângă.

 

Min. 20: Ocazie Chindia! Şerban a expediat un şut foarte frumos. Nu a reuşit să prindă cadrul porţii însă.

Minutul 1: A început partida!

Echipele de start:

  • Chindia: Căbuz - Căpuşă, Piţian, P. Iacob, Butean - A. Şerban, Popadiuc, Passaglia, Roumpoulakou - Sila, Chunchukov 

  • Rezerve: D. Moldovan - M. Şerban, Cherchez, Kocic, L. Corbu, Chamed, C. Dinu, Jipa, M. Martac

  • Dinamo: Eşanu - Grădinaru, Aloe, Carp, A. Radu - A. Bani, J. Rodriguez, Pierret, St. Filip - Irobiso, V. Morar

  • Rezerve: Cristiano - Ehmann, R. Grigore, G. De Moura, G. Creţu, Buleică, Ivanov, Mihaiu 

 
Egalul cu FC U Craiova (0-0) şi înfrângerea cu CS Mioveni (0-1, în deplasare) creează probleme echipei lui Emil Săndoi. Târgoviştenii nu erau văzuţi printre candidaţii la un loc de baraj, dar punctul obţinut în primele două runde a făcut ca CS Mioveni să se apropie la o singură lungime distanţă de locul ocupat de Chindia. În cazul unui rezultat negativ cu Dinamo, cea mai defensivă echipă din campionat riscă să ajungă înn premieră în acest sezon pe o poziţie care să ducă la barajul de retrogradare/promvoare.
 
De partea cealaltă, Dinamo pare resemnată cu ideea că va lupta contra unei echipe din Liga 2 pentru menţinerea pe prima scenă, dar câinii speră să facă o figură frumoasă în ultimele şapte etape şi, de ce nu?, să forţeze salvarea directă. Dinamo are zece puncte, nouă sub Concordia, iar un succes în această seară i-ar permite lui Duşan Uhrin Jr. să apropie formaţia din Şoseaua Ştefan cel Mare la şase puncte de echipa lui Săndoi.
 
Primele trei puncte din sezonul regular i-au revenit Chindiei, 1-0 pe teren propriu, apoi Dinamo şi-a luat revanşa în retur, cu acelaşi scor.
 
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele