Ultima oră
Stadion stelar într-un oraş legendar al ţării. Real Madrid este aşteptată Stadion stelar într-un oraş legendar al ţării. Real Madrid este aşteptată
Claudiu Keşeru îi răspunde lui Mircea Rednic: „Contractul nu a fost respectat” | EXCLUSIV Claudiu Keşeru îi răspunde lui Mircea Rednic: „Contractul nu a fost respectat” | EXCLUSIV
Căpitanul lui Dinamo, mesaj clar: ”Singurul meci în care mai depindem de noi!” Căpitanul lui Dinamo, mesaj clar: ”Singurul meci în care mai depindem de noi!”
VIDEO | AS Roma a câştigat în prelungiri cu Udinese, în continuarea meciului întrerupt pe 14 aprilie VIDEO | AS Roma a câştigat în prelungiri cu Udinese, în continuarea meciului întrerupt pe 14 aprilie
VIDEO | Universitatea Craiova - CFR Cluj 0-1, în direct la Prima Sport 1! Bîrligea deschide scorul VIDEO | Universitatea Craiova - CFR Cluj 0-1, în direct la Prima Sport 1! Bîrligea deschide scorul
Pierdere mare pentru un club cu pretenţii din Superliga: "Nu îi văd în play-off"  | EXCLUSIV Pierdere mare pentru un club cu pretenţii din Superliga: "Nu îi văd în play-off" | EXCLUSIV

VIDEO | Dinamo a trăit o nouă umilinţă! A pierdut cu 0-4 meciul cu FC Botoşani şi salvarea e un miraj foarte îndepărtat

Superliga Publicat pe 7 feb 2022
mail-share icon Email

FC Botoşani a învins, luni, pe teren propriu, cu scorul de 4-0 (2-0), echipa Dinamo, în ultimul meci al etapei a 24-a din Liga 1 Casa Pariurilor. Golurile au fost marcate de Roman '12 şi Jaja '27, '65 şi Fili '84.

  • 1-0: Mihai Roman a deschis scorul din centrarea lui Braun
  • 2-0: Jaja a marcat cu un şut vinclu de la 20 de metri
  • 3-0: Jaja a reuşit "dubla", după o eroare a lui Dinamo
  • 4-0: Fili a majorat scorul în minutul 84, cu un şut din afara careului

Echipele utilizate: 

  • FC Botoşani: Pap - Braun, Dawa, Şeroni, Ţigănaşu (Neciu '79) - Haruţ (Fili '79), Edjouma, Dican - Tîrcoveanu (Mailat '70), M. Roman (M.A. Roman '70), Jaja (Santos '79). Antrenor: Marius Croitoru
  • Dinamo: Figueiredo - Tomozei (Creţu '5), Patriche, Ehmann, Radu - Pierret, Rodriguez (Celar '86) - Bani (Azankpo '46), Ivanov, Buleică - Ivanovski. Antrenor: Flavius Stoican

FC Botoşani - Dinamo 4-0 (Roman 12; Jaja 27, 65; Fili 84)

Echipele de start: 

  • FC Botoşani: Pap - Braun, Dawa, Şeroni, Ţigănaşu - Haruţ, Edjouma, Dican - Tîrcoveanu, Roman, Silva 
    Rezerve: Contra, Patache, Neciu, Fili, Santos, Roman, Lupeta, Fili, Mailat.
    Antrenor: Marius Croitoru.
  • Dinamo: Figueiredo - Tomozei, Nichita, Ehmann, Radu - Pierret, Rodriguez - Mustafa, Ivanov, Buleica - Ivanovski
    Rezerve: Chesneau, Fara, Grigore, Jovanovic, Aloe, Creţu, Borduşanu, Azankpo, Celar.
    Antrenor: Flavius Stoican. 

Min. 90+4: Final de meci! 

Min. 84: GOOOL FC Botoşani! Realdo Fili înscrie şi el, cu un şut de la peste 20 de metri.

Min. 74: Jaja e coşmarul lui Dinamo! Îşi face din nou de cap cu fundaşii lui Dinamo, dar intervenţia lui Ehmann face ca scorul să nu devină 4-0.

Min. 65: GOOOL FC Botoşani! Jaja face 3-0 după încă o cursă personală superbă.

Min. 63: Ocazie pentru Dinamo! Radu îi pasează lui Azankpo, intrat pe teren între timp, dar Pap iese foarte bine din poartă şi îl blochează.

Min. 56: Rodriguez trage de la distanţă, din afara careului, dar execuţia e slabă şi Pap reţine fără probleme.

Min. 48: Dinamo încearcă să construiască, dar e neputincioasă. Fotbaliştii nu pot mai mult de atât. FC Botoşani se mulţumeşte să rămână în propria jumătate în acest start de repriză.

Min. 46: Începe partea a doua, moldovenii au 2-0. 

Min. 45+2: Final de primă parte! FC Botoşani conduce cu 2-0. Nu a mai forţat după reuşita lui Jaja, iar jocul a fost mai echilibrat.

Min. 35: Botoşani îi lasă posesia lui Dinamo, dar nu are deloc probleme pe faza de apărare. ”Câinii” nu reuşesc mare lucru în atac.

Min. 27: GOOOL FC Botoşani! Jaja înscrie pentru 2-0, cu un şut de la aproximativ 20 de metri. Acţiune personală, execuţie în vinclu.

Min. 23: Dinamo iese mai mult la joc, dar FC Botoşani e echipa mai matură şi ştie să închidă bine spaţiile.

Min 12 : GOOOL FC Botoşani! Mihai Roman marchează din şase metri, cu piciorul, în urma unei centrări a lui Braun din dreapta. Figueiredo iese greşit pe centrare.

Min. 7: FC Botoşani are posesia, dar nu reuşeşte să tragă pe poarta lui Dinamo. Atacurile formaţiei lui Croitoru se termină în preajma careului de 16 metri.

Min. 3: Se accidentează Tomozei, intervine echipa medicală şi e scos de pe teren pe targă. Intră Creţu în locul lui.

Min. 1: Începe partida de la Botoşani! 


Aşa cum ne-au obişnuit în ultimele sezoane, moldovenii joacă în continuare în partea de sus a clasamentului. Chiar dacă ocupă locul 4 în clasamentul din Casa Liga 1, cu siguranţă vor da totul în această întâlnire pentru a-şi consolida poziţia de play-off.

Elevii lui Croitoru au o victorie şi un egal în 2022. Succes cu Sepsi şi remiză cu CFR.

Rămâne de văzut dacă cei de la Dinamo vor reuşi să le pună probleme moldovenilor. Joacă dezastruos în continuare, au 4 înfrângeri în ultimele 4 jocuri din Casa Liga 1 şi se află pe penultimul loc în Casa Liga 1.

FC Botoşani a învins 2-1 în ultimul duel cu Dinamo.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele