Ultima oră
Comoţionat în meciul cu Irlanda de Nord, Vasile Mogoş a aflat când va putea evolua Comoţionat în meciul cu Irlanda de Nord, Vasile Mogoş a aflat când va putea evolua
VIDEO | Aşa să te tot uiţi la meciuri! Cel mai electrizant comentator a "lovit" din nou VIDEO | Aşa să te tot uiţi la meciuri! Cel mai electrizant comentator a "lovit" din nou
Horaţiu Giurgiu, legendă a baschetului românesc, a murit la 85 de ani Horaţiu Giurgiu, legendă a baschetului românesc, a murit la 85 de ani
Prima decizie luată de UTA Arad după suspendarea dictată de Comisia de Disciplină Prima decizie luată de UTA Arad după suspendarea dictată de Comisia de Disciplină
NEWS ALERT | Revenire de senzaţie la Barcelona? Anunţul presei din Spania NEWS ALERT | Revenire de senzaţie la Barcelona? Anunţul presei din Spania
I-a enervat pe rapidişti, iar acum a fost delegat din nou! Partida pe care o va arbitra George Găman I-a enervat pe rapidişti, iar acum a fost delegat din nou! Partida pe care o va arbitra George Găman

VIDEO | Dinamo - Academica Clinceni 5-1. Galop de sănătate pentru ”câinii”, după o primă repriză de suferinţă

Superliga Publicat de Daian Cutu pe 30 apr 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/20690476/3/dinamo-bucuresti-academica-clinceni-play-out-liga-1-casa-pariurilor-30-04-2022.jpg

Dinamo a învins pe teren propriu, cu scorul de 5-1, formaţia Academica Clinceni, în etapa a VII-a a play-out-ului Ligii 1 Casa Pariurilor.

Pentru Dinamo au marcat Ivanovski ''55, Ivanov '58, Morar '76, '78, 86, iar pentru Clinceni a înscris Massaro '88.

Prima repriză a fost una echilibrată, Dinamo a forţat, dar nu a reuşit să marcheze. Eliminarea lui Rufati a rupt jocul ilfovenilor, care în a doua repriză nu au mai rezistat.

Vineri, Sepsi a trecut de Gaz Metan, scor 3-1, iar Rapid a remizat cu Chindia, scor 0-0.

Luni are loc meciul FC U Craiova 1948 - UTA şi CS Mioveni - FC Botoşani.

Clasamentul play-out-ului este următorul: 1. Rapid – 39 de puncte, 2. Sepsi – 36, 3. FC Botoşani – 35, 4. UTA Arad - 29, 5. U Craiova 1948 – 28, 6. CS Mioveni - 28, 7. Chindia Târgovişte – 23, 8. Dinamo – 19, 9. Academica Clinceni – -3, 10. Gaz Metan Mediaş – -27.

Dinamo - Academica Clinceni 5-1 (Ivanovski 55, Ivanov 58, Morar 76, 79, 86 / Massaro 88), LIVE pe Prima Sport 2

Echipele de start:

  • Dinamo: Eşanu - Grădinaru, Jovanovic, Patriche, St. Filip - Ivanov, J. Rodriguez - Borduşanu, Matei, Torje - Ivanovski;
  • Academica Clinceni: Bolboaşă - C. Ion, Tsvetkov, I. Ştefan - Rufati, L. Florică, Vrdoljak, R. Ion, Holzmann - Alghoul, Dumitrache;

Minutul 90+2: Final de meci! Dinamo se impune categoric, cu 5-1.

Minutul 88: GOL Clinceni! Jerdea trece elegant de Buleică şi trimite în careu, de unde Massaro marchează un gol de consolare, pe fondul relaxării adversarilor.

Minutul 86: GOL Dinamo! Centrare ca la carte din partea lui Buleică, care ajunge la Morar. Atacantul înscrie simplu, ca la antrenament şi bifează ”hattrick-ul”.

Minutul 79: GOL Dinamo! ”Câinii” fac un galop de sănătate. Steliano Filip încearcă o execuţie din voleu, mingea loveşte jucătorii din faţa sa şi ricoşează norocos la Vlad Morar, care înscrie simplu din câţiva metri.

Minutul 76: GOL Dinamo! Grădinaru centrează la Morar care reia pe poartă cu capul portarul respinge până la atacantul dinamovist, care îndeplineşte o simplă formalitate.

Minutul 58: GOL Dinamo! Matei scoate la Rodriguez, care trimite elegant la Ivanov. Bulgarul îl învinge pe portarul advers din câţiva metri.

Minutul 55: GOL Dinamo! Steliano Filip pătrunde excelent în bandă şi trimite în careu. Ivanovski trimite excelent cu capul şi deschide scorul, profitând şi dee faptul că Bolboaşă a ieşit târziu din poartă.

Minutul 45+2: Pauză în ”Ştefan cel Mare”. Scorul este 0-0. Dinamo a dus bine atacurile, dar are probleme mari de finalizare.

Minutul 40: Surprinzător, Clinceniul ratează o mare ocazie. Alghoul se trece elegant prin doi fundaşi adverşi şi trage în Eşanu din câţiva metri.

Minutul 35: Cei de la Dinamo îşi simplifică mult partida. Rufati face o imprudenţă şi vede direct cartonaşul roşu. Fundaşul l-a lovit cu capul în gură pe Steliano Filip, care de asemenea a văzut un galben.

Minutul 22: Şansă mare ratată de Steliano Filip. Căpitanul lui Dinamo preia foarte bine şi scapă singur cu portarul, dar trage peste buturi.

Minutul 18: O centrare bună din partea dreaptă l-a căutat pe Ivanovski. Atacantul din Macedonia de Nord a reluat cu capul pe lângă poartă. Arbitrul de margine a ridicat fanionul pentru poziţie afară din joc.

Minutul 8: Steliano Filip trage în forţă de la 25 de metri în încercarea de a-l surprinde pe portarul advers. Şutul său a trecut însă mult pe lângă poartă.

Minutul 1: A început partida!

Oaspeţii sunt deja retrogradaţi, în timp ce Dinamo nu poate evita locul de baraj, aşa că meciul va reprezenta mai mult o repetiţie pentru "câini" în vederea duelului în care se va decide menţinerea în Liga 1 sau retrogradarea.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele