Ultima oră
Răzvan Bureleanu a anunţat un nou parteneriat. „Investiţia în copii, garanţia unui viitor mai bun al societăţii noastre şi al fotbalului românesc” Răzvan Bureleanu a anunţat un nou parteneriat. „Investiţia în copii, garanţia unui viitor mai bun al societăţii noastre şi al fotbalului românesc”
Constantin Budescu, OUT de la Farul Constantin Budescu, OUT de la Farul
S-a schimbat arbitrul pentru FCSB - Rapid! Kovacs, „retrogradat” după Barcelona - PSG. Cine va fi la centrul partidei de pe „Arena Naţională” S-a schimbat arbitrul pentru FCSB - Rapid! Kovacs, „retrogradat” după Barcelona - PSG. Cine va fi la centrul partidei de pe „Arena Naţională”
Scoţienii au făcut anunţul! Ianis Hagi, pe picior de plecare: „Pare inevitabil” Scoţienii au făcut anunţul! Ianis Hagi, pe picior de plecare: „Pare inevitabil”
Curăţenie totală la Universitatea Craiova după venirea lui Gâlcă! Doar 5 jucători sunt de neatins Curăţenie totală la Universitatea Craiova după venirea lui Gâlcă! Doar 5 jucători sunt de neatins
Guvernul american va despăgubi gimnastele care au fost victimele lui Larry Nassar Guvernul american va despăgubi gimnastele care au fost victimele lui Larry Nassar

VIDEO | Dinamo – Clinceni 3-1. Dario Bonetti se descurcă excepţional cu un lot redus. Sorescu, un nou meci excelent

Superliga Publicat pe 2 aug 2021
mail-share icon Email

Dinamo a obţinut a doua victorie a sezonului, pe teren propriu, în faţa celor de la Clinceni, cu scorul de 3-1, în direct pe Look Sport. ”Câinii” au fost conduşi, dar au revenit, la fel cum s-a întâmplat în prima etapă.

Cioiu a marcat un super gol pentru ilfoveni, dar bucuria nu a durat mult, deoarece Sorescu a egalat înainte de pază. Cei de la Dinamo au controlat repriza a doua şi au preluat conducerea prin Mihai, iar imperialul Sorescu a reuşit ”dubla” şi a bifat al cincilea gol stagional.

Echipa lui Dario Bonetti urcă pe locul patru şi trec peste rivalii de la FCSB.


Dinamo - Academica Clinceni 3-1 (Sorescu 45+4', 90+4', Mihaiu 71' / Cioiu 37')

Dinamo: Eşanu - Sorescu, Giafer, R. Grigore, A. Radu (Borcea '45+5)- G. Creţu, Răuţă (Ehmann '84), St. Filip - Bani, R. Moldoveanu, Mihaiu. Antrenor: Dario Bonetti

Academica Clinceni: A. Păun - Fl. Achim, Bilali, Fl. Gardoş, Holzmann - Cascini (Filip '61), Ventura - Cioiu (Longher '76), Vanzo (Omoh '61), Kazlauskas (De Amorim '46)- Vellios(Gavra '61). Antrenor: Ilie Poenaru


Minutul 90+4: GOL Dinamo! Sorescu porneşte un contraatac supranumeric din propriul careu. Bani preia balonul, dar nu şutează şi întoarce balonul la golgheterul echipei, care reuşeşte ”dubla”.

Minutul 71: GOL Dinamo! Se repetă istoria din partida cu Voluntari! Ricardo Grigore trimite o pasă lungă la limita careului, Andreas Mihaiu îl fentează din preluare pe Holzmann şi înscrie cu o execuţie cu piciorul drept.

Minutul 63: William de Amorim este aproape de a-i readuce pe cei de la Clinceni în avantaj. Eşanu a scot miraculos însă de lângă bara transversală execuţia brazilianului.

Minutul 45+4: GOL Dinamo! Deian Sorescu egalează. Golgheterul campionatului ia o cursă pe colţ propriu, după ce a plecat cu mingea din propria jumătate şi nu s-a mai oprit, până nu a finalizate elegant.

Minutul 45: Velios este scăpat singur din marcaj şi trage din interiorul careului. Eşanu salvează un gol ca şi făcut, cu un reflex de senzaţie.

Minutul 37: GOL Clinceni! Marius Cioiu marchează primul gol în Casa Liga 1. Fotbalistul de 21 de ani înscrie cu o execuţie foarte frumoasă, care s-a dus în vinclul porţii lui Eşanu.

Minutul 26: Steliano Filip are o şansă bună, dar execuţia sa trece puţin pe lângă buturi.

Minutul 23: O nouă şansă pentru Dinamo. Bani este lansat bine, dar trage pe lângă cadrul porţii din interiorul careului.

Minutul 18: Vellios încearcă o reluare pretenţioasă din foarfecă, dar pericolul este îndepărtat de Giani Creţu.

Minutul 14: Răuţă are prima şansă a partidei. Execuţia dinamovistului de la distanţă nu nimereşte cadrul porţii.

Minutul 1: A început partida din ”Ştefan cel Mare”.


UPDATE 20:50 Iată ce au declarat cei doi antrenori, Dario Bonetti şi Ilie Poenaru, cu o oră înaintea partidei din această seară:


Dinamo şi Academica Clinceni au început greu campionatul, lucru însă previzibil, în special în cazul „câinilor”. Măcinată de fel de fel de probleme, echipa din Ştefan cel Mare a câştigat totuşi în runda inaugurală, 3-2 în „Groapă” cu Voluntariul lui Liviu Ciubotariu. Au pierdut apoi previzibil în Bănie, 0-1 cu FCU Craiova, un meci în care şansa le-a întors spatele.

Însă şi mai prost stau lucrurile în privinţa celor de la Academica Clinceni. Oaspeţii nu au nici măcar un punct. E adevărat, au însă o scuză. În prima etapă, ilfovenii au evoluat la Sfântu Gheorghe, unde au fost depăşiţi de Sepsi, scor 0-2, pentru ca în următoarea rundă să piardă acasă cu campioana CFR Cluj, scor 1-2.
 
Meciul dintre Dinamo şi Academica Clinceni se joacă luni, de la ora 21.30, şi poate fi urmărit în direct pe Look Sport.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele