Ultima oră
VIDEO | Elias Charalambous a răbufnit după partida cu Oţelul! "Am fost penibili" VIDEO | Elias Charalambous a răbufnit după partida cu Oţelul! "Am fost penibili"
Chiricheş a aflat în direct că Becali l-a criticat: ”Crede că joc la ‘mişto’!” | VIDEO 

Chiricheş a aflat în direct că Becali l-a criticat: ”Crede că joc la ‘mişto’!” | VIDEO
FCSB, distrusă după ce a pierdut cu Oţelul Galaţi: ”A părut o echipă de retrogradare. Din cale afară de slabi!” | VIDEO EXCLUSIV

FCSB, distrusă după ce a pierdut cu Oţelul Galaţi: ”A părut o echipă de retrogradare. Din cale afară de slabi!” | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Dorinel Munteanu este mulţumit de prestaţia fotbaliştilor gălăţeni. "Mă încântă jocul echipei mele" VIDEO | Dorinel Munteanu este mulţumit de prestaţia fotbaliştilor gălăţeni. "Mă încântă jocul echipei mele"
Becali a intrat în direct şi l-a distrus pe jucătorul aşteptat cu braţele deschise: ”Te nenoroceşte!”

Becali a intrat în direct şi l-a distrus pe jucătorul aşteptat cu braţele deschise: ”Te nenoroceşte!”
Team Romania a defilat la Jocurile Olimpice de la Paris. Soţii canotori Ionela şi Marius Cozmiuc au fost purtătorii de drapel Team Romania a defilat la Jocurile Olimpice de la Paris. Soţii canotori Ionela şi Marius Cozmiuc au fost purtătorii de drapel

VIDEO | Dinamo - Csikszereda 2-0. Sclipirile lui Denis Politic aproape că rezolvă barajul

Superliga Publicat de Daian Cutu pe 20 mai 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/21594260/2/dinamo-bucuresti-fk-csikszereda-miercurea-ciuc-baraj-tur-superliga-superbet-20-05-2024.jpg

Dinamo Bucureşti a învins pe teren propriu, scor 2-0, gruparea ciucana AFK Csikszereda, în prima manşă a barajului de promovare/menţinere în Superligă.

Cu peste 30.000 de spectatori în tribunele Arenei Naţionale, Dinamo a dominat prima parte, dar Politic şi Ricardo Grigore nu l-au putut învinge pe portarul Gyenge, iar în minutul 16 Milanov a trimis în bară.

Oaspeţii au avut o replică slabă în finalul reprizei, însă Dinamo a deschis scorul în minutul 47, prin lovitura de cap a lui Dennis Politic, care a înscris din centrarea lui Ahmed Bani.

Acelaşi jucător, Politic, a majorat avantajul gazdelor la 2-0, cu un gol superb, scor care a fost şi cel final. Dinamo pleacă cu prima şansă în returul de la Miercurea Ciuc, de luni, 27 mai.

VIDEO | Dinamo - Csikszereda 2-0 (Politic 46, 73), în direct la Prima Sport 1! Echipele de start:

  • Dinamo: Golubovic - Moura, R. Grigore, Homawoo, Amzăr - Milanov, Gnahore, Pavicic - Bani, Abdallah, Politic
  • Csikszereda: Gyenge - Nagy, Keleman, Csuros, Apro - Veres, Soufiane - Szondi, Babati, Gal-Andrezly - Jelena

Minutul 90+4: Final de meci! Dinamo bate cu 2-0.

Minutul 75: Makrai primeşte în careu, îl culcă pe Homawoo, dar trimite peste poartă.

Mintul 73: GOL Dinamo! Pavicic îl lansează pe Politic. Acesta trece elegant de trei adversari şi înscrie din careu cu un şut perfect plasat.

Minutul 59: Pericol mare creat din nou de Abdallah. Atacanul a scăpat de lângă doi adversari şi din poziţie singur cu portarul a tras pe lângă buturi.

Minutul 56: Abdallah interceptează o pasă lungă şi trimite cu latul din prima puţin peste poartă.

Minutul 46: GOL Dinamo! Bani centrează, iar din alergare Politic reia cu capul din 5 metri.

Minutul 45+2: Pauză! Scorul este 0-0.

Minutul 27: Pavicic se înalţă şi reia pe lângă poartă cu capul din 5 metri.

Minutul 16: Milanov reia din marginea careului în bară.

Minutul 12: Gyenge îşi salvează echipa din 3 situaţii extrem de grele.

Minutul 10: Politic trage de la 25 de metri. Mingea atinge pământul şi îi dă serios de lucru portarului Gyenge.

Minutul 1: A început partida!

------------------------------------

Dinamo s-a salvat de la retrogradarea directă şi au terminat sezonul pe locul 13, cu 25 de puncte, după ce a trecut de UTA Arad, 2-0. ”Câinii” vor juca cu Csikszereda pentru rămânerea în Superliga. Abdallah şi Patriche au semnat golurile formaţiei învingătoare, care a evitat dramatic retrogradarea directă.

Dinamo a decis ca partida tur cu Csikszereda să se joace pe „Arena Naţională” , şi a anunţat şi preţul biletelor. Cel mai ieftin tichet la jocul programat luni, 20 mai, de la ora 20:00, costă 20 de lei, în timp ce cel mai scump ajunge la 120 de lei.

De cealaltă parte, Csikszereda a terminat sezonul pe ultimul loc în play-off-ul ligii secunde, dar având în vedere că Şelimbăr şi Corvinul nu au avut drept de promovare, ciucanii s-au calificat la barajul pentru promovarea în Superliga.

Cele două echipe s-au mai întâlnit de două ori de-a lungul anilor. În 2022, pe vremea când Dinamo juca în Liga 2, a avut loc o remiză, iar în 2018, ciucanii i-au eliminat pe „alb-roşii” în optimile Cupei României.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele