Ultima oră
Sumele incredibile pe care super-bogaţii le cheltuiesc pe pachete exclusive pentru Jocurile Olimpice de la Paris Sumele incredibile pe care super-bogaţii le cheltuiesc pe pachete exclusive pentru Jocurile Olimpice de la Paris
VIDEO | FC Botoşani - FC Voluntari, astăzi, de la 14:30, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start VIDEO | FC Botoşani - FC Voluntari, astăzi, de la 14:30, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start
VIDEO | Unirea Slobozia - Corvinul Hunedoara 1-0. Gazdele s-au impus la limită şi şi-au asigurat prima poziţie în play-off-ul Ligii 2 VIDEO | Unirea Slobozia - Corvinul Hunedoara 1-0. Gazdele s-au impus la limită şi şi-au asigurat prima poziţie în play-off-ul Ligii 2
Verdict clar pentru postul de portar al naţionalei. „Cu tot respectul pentru Horaţiu Moldovan, dar altul trebuie să fie titular clar la Euro ...” Verdict clar pentru postul de portar al naţionalei. „Cu tot respectul pentru Horaţiu Moldovan, dar altul trebuie să fie titular clar la Euro ...”
Cine va arbitra partida, de duminică, din Superliga, CFR Cluj - Rapid Cine va arbitra partida, de duminică, din Superliga, CFR Cluj - Rapid
A început curăţenia de vară a lui Mircea Rednic de la UTA! Jucătorul care va pleca A început curăţenia de vară a lui Mircea Rednic de la UTA! Jucătorul care va pleca

VIDEO ǀ Dinamo - FC Botoşani 1-2! ”Câinii” ajung la a şasea înfrângere consecutivă în Casa Liga 1

Superliga Publicat de Daian Cutu pe 19 sep 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/20395472/2/dinamo-botosani.png

Formaţia Dinamo a fost învinsă, duminică seară, pe teren propriu, cu scorul de 2-1, de echipa FC Botoşani, într-un meci din etapa a noua a Ligii 1, marcat de o întrerupere de aproape un sfert de oră din cauza nocturnei.

Jocul a fost întrerupt în minutul 36, după ce nocturna s-a stins brusc. Problema s-a remediat rapid şi partida s-a reluat după 13 minute.

Au marcat Ongenda 13’ şi Kage 19’ (penalti) pentru oaspeţi, respectiv Torje 85’ (penalti).

Dinamo: Iliev – Creţu, Ehmann, Grigore, Radu – Itu, Răuţă, Torje – Moldoveanu (Ţîră 75’), Ivanovski, Bani. Antrenor: Sorin Colceag.

FC Botoşani: Pap – Braun, Racoviţean, Şeroni, Ţigănaşu – Tîrcoveanu (Florescu 52’), Edjouma, Ongenda (Fili 81’) – Santos (Tchakonte 41’), Roman (Sila 81’), Kage. Antrenor: Marius Croitoru.

Cartonaşe galbene: Răuţă 42’, Ţîră 90’+3 / Edjouma 46’, Şeroni 48’, Florescu 67’

Arbitri: Ovidiu Haţegan – Radu Adrian Ghinguleac, Daniel Mitruţi – Marian Barbu

Observator: Liviu Ciubotariu

Dinamo - Botoşani 1-2 (Torje 85 / Ongenda 13, Kage 18), ACUM, la Look Sport+

Echipele de start:

  • Dinamo: Iliev - Creţu, Ehmann, Grigore, Radu - Itu, Răuţă, Torje - Moldoveanu, Ivanovski, Bani
  • Rezerve: Eşanu - Giafer, Amzar, Tone, Borcea, Neicuţescu, Stan, Ţîră, Popa
  •  
  • Botoşani: Pap - Braun, Racoviţan, Şeroni, Ţigănaşu - Tîrcoveanu, Edjouma, Ongenda - Barbosa, Roman, Kage
  • Rezerve: Contra, Tchakonte, Dragu, Croitoru, Florescu, Fili, Sila, Petkovski, Souza

Min. 90 + 5: Fluier final! Botoşani se impune la limită, scor 2-1, pe terenul lui Dinamo. ”Câinii” ajung la a şasea înfrângere consecutivă.

Min. 85: GOL Dinamo! Gabriel Torje transformă imparabil lovitura de pedeapsă şi o readuce pe Dinamo în joc. Este primul gol marcat de Torje de la revenirea în ”Groapă”. 

Min. 84: Penalty pentru Dinamo! Dawa îl faultează pe Ivanovski.

Min. 51: Şansă pentru Dinamo! Torje luftează incredibil din careu, într-o situaţie foarte bună de a marca şi de a-şi readuce echipa în meci. 

Min. 46: A început a doua repriză!

Min. 45: La pauză Dinamo este condusă pe teren propriu de FC Botoşani cu 2-0. 

Min. 36: După aproximativ 12 minute meciul s-a reluat. În cazul în care incidentul se va repeta, formaţia gazdă va pierde partida la masa verde. 

Min. 36: A picat nocturna pe stadionul lui Dinamo! ”Câinii roşii” riscă în acest moment să piardă meciul la masa verde. 

Min. 31: Ocazie uriaşă pentru Dinamo! Moldoveanu ratează incredibil şansa de a-i readuce pe ”câini” în meci. 

Min. 18: GOL Botoşani! Kage execută lovitura de pedeapsă fără nicio emoţie şi dublează avantajul moldovenilor. 

Min. 17: Ovidiu Haţegan dictează penalty pentru Botoşani pentru un fault comis de Moldoveanu la Kage. 

Min. 13: GOL Botoşani! Creţu sare pe sub minge, Ongenda scapă singur cu Iliev şi deschide scorul cu o execuţie sigură. 

Min. 8: Şansă pentru Botoşani! Roman îi întoarce mingea lui Kage, care trage de la 22 de metri aproximativ în forţă peste poartă.

Min. 7: Şansă pentru Botoşani! Mihai Roman execută lovitură liberă pe direcţia lui Iliev, care prinde fără probleme balonul din prima încercare.

Min. 1: A început meciul!


Dinamo a ajuns la cinci eşecuri consecutive şi vine după un eşec zdrobitor, 0-6, contra celor de la FCSB. Cu opt jucători noi, ”câinii” primesc vizita celor de la FC Botoşani. Partida este duminică, de la ora 19:00, în direct pe Look Sport+.

Moldovenii au o situaţie în clasament diametral opusă. Elevii lui Marius Croitoru au administrat etapa trecută primul eşec campioanei CFR Cluj şi ocupă locul al treilea, iar un succes i-ar putea urca pe locul secund.

Dinamo are antrenor nou

Decizie surprinzătoare luată de Dinamo. Sorin Colceag va fi antrenorul echipei pentru câteva etape, a anunţat Iuliu Mureşan. Acesta a fost interimar din momentul în care Dario Bonetti a fost demis.

”Câteva etape va fi antrenor Sorin Colceag. El este antrenor cu Licenţă UEFA Pro, la fel ca şi Iulian Mihăescu, cel care-i va fi secund”, a spus Mureşan, pentru DigiSport.

Colceag le-a mai pregătit în cariera sa de ”principal” pe Gloria Popeşti Leordeni, Metaloglobus, România U16, România U17 şi Zimbru Chişinău. Acesta a mai lucrat la Centrul de Copii şi Juniori ai Rapidului, începându-şi cariera ca antrenor de portari la Viitorul Constanţa. Colceag a mai fost ”secund” la Universitatea Cluj.

Fost portar, Colceag a făcut parte din lotul lui Dinamo în sezonul 1989-1990, când sub comanda lui Mircea Lucescu roş-albii au cucerit eventul în Romaânia şi au prins semifinalele Cupei Cupelor.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele