Ultima oră
VIDEO | Universitatea Craiova - Sepsi 3-2. Oltenii termină sezonul pe podium VIDEO | Universitatea Craiova - Sepsi 3-2. Oltenii termină sezonul pe podium
VIDEO | CFR Cluj - Farul 5-1! Ardelenii s-au distrat cu echipa lui Hagi VIDEO | CFR Cluj - Farul 5-1! Ardelenii s-au distrat cu echipa lui Hagi
Ultimă oră! MM Stoica a făcut anunţul. După opt ani la FCSB, jucătorul pleacă şi rămâne în Superligă: ”Noi nu am puteam să îi oferim asta” Ultimă oră! MM Stoica a făcut anunţul. După opt ani la FCSB, jucătorul pleacă şi rămâne în Superligă: ”Noi nu am puteam să îi oferim asta”
Steaua trece de Dinamo şi e campioană la polo pentru a opta oară la rând Steaua trece de Dinamo şi e campioană la polo pentru a opta oară la rând
Florin Talpan intervine şi vrea să îi dea interzis din nou FCSB-ului în Ghencea: ”Nu au ce căuta acolo. Ei sunt de rea credinţă!” | VIDEO EXCLUSIV 

Florin Talpan intervine şi vrea să îi dea interzis din nou FCSB-ului în Ghencea: ”Nu au ce căuta acolo. Ei sunt de rea credinţă!” | VIDEO EXCLUSIV
Liverpool joacă duminică ultimul meci cu Jurgen Klopp pe bancă. Mesajul antrenorului la despărţire: “Îmi va fi groaznic de dor de voi Liverpool joacă duminică ultimul meci cu Jurgen Klopp pe bancă. Mesajul antrenorului la despărţire: “Îmi va fi groaznic de dor de voi

VIDEO | Dinamo - FC Voluntari 1-0! ”Câinii” se impun în minutul 90, din penalty

Superliga Publicat pe 22 dec 2023
mail-share icon Email

Dinamo a învins vineri seara, pe teren propriu, scor 1-0, formaţia FC Voluntari, în ultimul meci al anului din SuperLigă. Confruntarea a fost LIVE pe Prima Sport 2 şi www.primaplay.ro.

Într-o primă repriză în care Dinamo a avut posesia, formaţia bucureşteană nu a reuşit să pună în pericol poarta lui Fernandez. Nemec a înscris pentru FC Voluntari, în minutul 45, dar golul a fost anulat pentru o poziţie de ofsaid.

Dinamo, victorie cu 1-0 în partida cu FC Voluntari 

Repriza secundă a început mai târziu cu cinci minute, din cauza unor probleme tehnice la instalaţia de comunicare a arbitrilor. În minutul 67 portarul oaspeţilor, Jesus Fernandez a apărat un şut al lui Goncalo Gregorio, la cea mai mare ocazie de până atunci a meciului.

Dinamo a reuşit însă să câştige cele trei puncte, după ce a primit un penalti în minutul 90, la un fault în careu asupra lui Hakim Abdallah. Goncalo Gregorio a transformat şi dinamoviştii s-au impus cu 1-0.

Dinamo, penultimul loc în SuperLiga. FC Voluntari, locul 13 

Echipa antrenată de Zeljko Kopic este tot pe penultimul loc al clasamentului, cu 16 puncte, dar s-a apropiat la 7 puncte de Poli Iaşi, ocupanta ultimului loc de baraj. FC Voluntari este pe locul 13, cu 24 de puncte.

  • DINAMO: Golubovic – Lucas de Araujo, Patriche, Homawoo - Cr. Costin (de Moura 82), Ilic (Bena 82), D. Iglesias, Amzăr (Bani 76) – Ghezali (Hakim Abdallah 46), Goncalo Gregorio, D. Politic (C. Ţîră 82). ANTRENOR: Zeljko Kopic
  • FC VOLUNTARI: J. Fernandez - Ricardinho, Matricardi, Armaş - Carnat (Droppa 87), V. Raţă (Cocian 55), Crepulja, Sigurjonsson (Boboc 87), Aliji - R. Popescu(D. Andrei 37), Nemec. ANTRENOR: Ilie Poenaru

Dinamo - FC Voluntari 1-0 (Gregorio 90+1- pen)

Echipele de start 

  • Dinamo: Golubovic - Lucas, Patriche, Homawoo - Cr. Costin, Ilic, D. Iglesias, Amzăr - Ghezali, Gregorio, D. Politic
    Rezerve: Dujmovic - De Moura, Bena, Ţîră, Abdallah, A. Bani, R. Grigore, N. Roşu, Borduşanu
    Antrenor: Zeljko Kopic 
  • FC Voluntari: J. Fernandez - Ricardinho, Matricardi, Armaş - Carnat, V. Raţa, Crepulja, Sigurjonsson, Aliji - R. Popescu, Nemec
    Rezerve: Vâlceanu - Paz, R. Boboc, D. Andrei, A. Niţă, Voican, Andres, Droppa, Cocian
    Antrenor: Ilie Poenaru

Min. 90+10: Final de meci! Dinamo se impune cu 1-0! 

Min. 90+1: GOOOL Dinamo! Gregorio transformă de la 11 metri!

Min. 90: Penalty pentru Dinamo! Abdallah e trântit la pământ de Aliji, iar arbitrul arată punctul cu var!

Min. 79: Multe fragmentări în ultimele minute, faulturi de ambele părţi. Dinamoviştii par ceva mai nervoşi, iau cartonaşe galbene. Printre cei avertizaţi, Bani şi Politic. Politic nu va juca în prima partidă din 2024 pentru Dinamo, fiind la al şaptelea galben.

Min. 67: Şansă uriaşă pentru Dinamo! Politic îi pasează lui Gregorio în zonă centrală, face câţiva paşi în careu, trage, dar o face slab şi portarul Fernandez scoate fără mari probleme.

Min. 48: Dinamo, foarte aproape de gol! Pasa în careu, pe jos, a lui Iglesias trece la câţiva centimetri de Gregorio, care încearcă să reia din alunecare.

Min. 46: Începe repriza a doua pe ”Arcul de Triumf”. 

Min. 45+3: Final de primă parte, 0-0. 

Min. 45+1: Nemec marchează, dar golul e anulat pentru offside.

Min. 43: Prima şansă notabilă vine pe finalul primei părţi. Sigurjonsson bate o lovitură liberă de la 20 de metri, dar Golubovic respinge în lateral.

Min. 26: Multe baloane pierdute de ambele părţi la mijlocul terenului, fără şut periculos pe poartă până acum. Dinamo pare că poate obţine un nou rezultat pozitiv, stă bine pe teren.

Min. 5: Meciul are ritm bun în primele secvenţe, echipele se apropie periculos, de câteva ori, de poarta adversarilor, dar nu trimit periculos pentru portari.

Min. 1: Începe jocul de pe ”Arcul de Triumf”.


Dinamo vine după victoria cu 2-0 din deplasare, în faţa lui FC Botoşani şi se află pe locul 15 în campionat, cu doar 13 puncte adunate în 20 de etape. ”Câinii” au obţinut prima victorie cu Kopic pe bancă în acest sezon şi vor încerca să încheie anul într-o notă pozitivă.

De cealaltă parte, FC Voluntari se află pe poziţia 13 în Superliga, dar cu 24 de puncte adunate până acum. Ilfovenii şi-au încheiat etapa trecută seria de 6 meciuri fără înfrângere din campionat, după ce au pierdut cu 1-0 în faţa lui FCU Craiova.

Întâlnirea din turul campionatului regular dintre cele două formaţii s-a încheiat cu succescul lui Dinamo cu 3-2.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele