Ultima oră
Massimiliano Allegri va anunţa dacă rămâne la Juventus peste 10 zile Massimiliano Allegri va anunţa dacă rămâne la Juventus peste 10 zile
Horaţiu Feşnic arbitrează meciul FC Botoşani - CS Mioveni, din turul barajului de menţinere/promovare în Superliga Horaţiu Feşnic arbitrează meciul FC Botoşani - CS Mioveni, din turul barajului de menţinere/promovare în Superliga
Când se joacă Supercupa României, FCSB - Corvinul Când se joacă Supercupa României, FCSB - Corvinul
Campionatul brazilian de fotbal, suspendat până la sfârşitul lunii din cauza inundaţiilor grave din sudul ţării Campionatul brazilian de fotbal, suspendat până la sfârşitul lunii din cauza inundaţiilor grave din sudul ţării
Stadionul pe care va evolua Corvinul Hunedoara în cupele europene. „Este un stadion care îndeplineşte toate condiţiile” Stadionul pe care va evolua Corvinul Hunedoara în cupele europene. „Este un stadion care îndeplineşte toate condiţiile”
Mesajul marelui campion, după ce Corvinul a cucerit Cupa României. „Voi veni la meciurile din cupele europene” Mesajul marelui campion, după ce Corvinul a cucerit Cupa României. „Voi veni la meciurile din cupele europene”

VIDEO ǀ Dinamo – FCSB 0-1. Coman, decisiv într-un joc în care nu s-a văzut deloc diferenţa din clasament

Dinamo Publicat pe 26 nov 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38229/21395139/2/dinamo-bucuresti-fcsb-superliga-superbet-26-11-2023-1.jpg

FCSB a câştigat, cu scorul de 1-0, în faţa lui Dinamo Bucureşti, într-un meci din etapa a 17-a a Superligii.

Început cu zece minute întârziere, din cauza reprogramării partidei Oţelul – Universitatea Craiova, partida dintre Dinamo şi FCSB a consemnat o ocazie a lui Olaru, în minutul 2. Amzăr a trimis mult peste poartă în minutul 32. Pe final de repriză, FCSB a cerut penalti la un contact în careu, între Bena şi Miculescu, dar arbitrul Iulian Călin nu a dat nimic.

După pauză, Olaru a ratat, trimiţând pe lângă poartă în minutul 47. În minutul 49 jucătorii au fost aproape de o încăierare generală, după un duel între Bena şi Şut, iar suporterii FCSB au aruncat cu petarde în grupul de fotbalişti aflat în careul dinamovist. Florinel Coman a deschis scorul în minutul 52, din lovitură liberă, şutând perfect şi învingându-l pe Golubovic. Goncalo Gregorio a replicat în minutul 63, cu un şut de la distanţă, iar în minutul 81 Ghezali a şutat direct în braţele lui Târnovanu.

Dani Iglesias a ratat ultima ocazie importantă a meciului şi FCSB s-a impus cu 1-0.

A fost cea de-a 24-a partidă consecutivă dintre cele două echipe în care s-a marcat cel puţin un gol.

În clasament, FCSB se distanţează de CFR Cluj, având 37 de puncte, faţă de 32 ale ardelenilor. Dinamo  ocupă penultimul loc, 15, cu 10 puncte, şi a ajuns la trei înfrângeri consecutive.

Dinamo – FCSB 0-1 (Coman 52), la Prima Sport 1. Echipele de start:

  • Dinamo: Golubovic - Cr. Costin, Lucas, Homawoo, Amzăr - D. Iglesias, Bena, Ilic - Ghezali, Abdallah, Gregorio
  • FCSB: Târnovanu - Pantea, Ngezana, Lixandru, Radunovic - Djokovic, Ad. Şut, Olaru - Al. Băluţă, Miculescu, Fl. Coman

 

Minutul 80: Bani trimite o centrare la Ghezali, dar Târnovanu are o paradă de senzaţie la şutul francezului.

Minutul 52: GOL FCSB! Coman execută perfect o lovitură liberă de la 20 de metri!

Minutul 46: Băluţă sprintează în flanc şi trimite la Olaru, care trece doi adversari şi reia puţin pe lângă poartă.

Minutul 45+4: Pauză! Scorul este 0-0.

Minutul 32: Iglesias pasează elegant la Abdallah, care nu poate relua din câţiva metri.

Minutul 31: Miculescu scapă singur cu portarul, dar reia slab. Jucătorul celor de la FCSB era în offside.

Minutul 1: A început partida!

_____________________________________________________________________________________________________________________________

FCSB a fost un adevărat coşmar pentru Dinamo în ultimele 10 partide directe. ”Roş-albaştrii” s-au impus de 7 ori în faţa ”câinilor roşii”, care au câştigat doar două derby-uri, în timp ce doar o singură partidă s-a terminat la egalitate.

Cu toate acestea, meciul din turul campionatului s-a încheiat cu un rezultat strâns. FCSB a învins Dinamo cu 2-1. Vicecampioana en-titre a tremurat serios pe finalul jocului, deşi a condus cu 2-0 prin golurile marcate de Florinel Coman (30’) şi Darius Olaru (35’).

Goncalo Gregorio a redus din diferenţă în minutul 83 pe fondul superficialităţii elevilor lui Elias Charalambous, motiv pentru care aceştia puteau pierde două puncte importante în lupta pentru titlu în faţa unei nou-promovate totuşi, în ciuda blazonului dinamovist.

Situaţia celor două echipe în clasament:

  • FCSB: locul 1, 16 meciuri, 10 victorii, 4 egaluri, două înfrângeri, golaveraj 30:16, 34 de puncte.
  • Dinamo: locul 15, 16 meciuri, 2 victorii, 4 egaluri, 10 înfrângeri, golaveraj 9:27, 10 puncte.

Sursa foto: Sport Pictures

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Dinamo

Ultimele articole Toate articolele