Ultima oră
Iosif Rotariu a luat în derâdere titlul câştigat de FCSB! ”Mi s-a părut slab” Iosif Rotariu a luat în derâdere titlul câştigat de FCSB! ”Mi s-a părut slab”
”Au existat deja contacte cu anturajul jucătorului”. Ionuţ Radu, pe punctul să schimbe clubul ”Au existat deja contacte cu anturajul jucătorului”. Ionuţ Radu, pe punctul să schimbe clubul
O echipă cu pretenţii din Liga 2 va avea drept de promovare din sezonul viitor! ”Vom primi CIS-ul săptămâna viitoare” O echipă cu pretenţii din Liga 2 va avea drept de promovare din sezonul viitor! ”Vom primi CIS-ul săptămâna viitoare”
Fundaşul cu care FCSB va da lovitura. ”Mutarea se poate realiza” Fundaşul cu care FCSB va da lovitura. ”Mutarea se poate realiza”
Dan Şucu i-a pregătit lui Neil Lennon un salariu astronomic Dan Şucu i-a pregătit lui Neil Lennon un salariu astronomic
Thomas Tuchel şi-a confirmat plecarea de la Bayern Munchen. “Este ultima mea conferinţă de presă” Thomas Tuchel şi-a confirmat plecarea de la Bayern Munchen. “Este ultima mea conferinţă de presă”

VIDEO | Dinamo - FCU Craiova 0-1. Execuţia de generic a lui Baeten a făcut diferenţa

Superliga Publicat de Daian Cutu pe 15 sep 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/21313139/2/dinamo-bucuresti-fc-u-craiova-superliga-superbet-15-09-2023.jpg

FCU Craiova a câştigat în deplasare, scor 1-0, cu Dinamo Bucureşti, într-un meci contând pentru etapa a 9-a a Superligii.

Pe Arena Naţională, iniţiativa a aparţinut oaspeţilor în prima repriză, dinamoviştii nereuşind să fie fie periculoşi pentru poarta lui Robert Popa. Craiovenii au deschis scorul în minutul 60, când Baeten a şutat senzaţional de la distanţă, din voleu, şi a trimis balonul la vinclul porţii lui Golubovic. Prima ocazie a gazdelor a venit abia în minutul 77, la şutul lui Politic, respins în corner de Robert Popa.

Până la final nu s-a mai înscris şi FCU Craiova a urcat pe locul 7, cu 12 puncte, în timp ce Dinamo e pe locul 12, cu 8 puncte.

VIDEO | Dinamo - FCU Craiova 0-1 (Baeten 61), în direct la Prima Sport 2! Echipele de start:

  • Dinamo: A. Golubovic - Lucas, Bena, Homawoo - Cr. Costin, A. Bani, Larrucea, C. Ilic, Amzăr - Ghezali, Politic
  • FCU Craiova: R. Popa - Compagnucci, Lacroix, Henriques, Mascarenhas - Dr. Albu, V. Achim - Sidibe, Baeten, Van Durmen - A. Chiţu

Minutul 90+6: Fluier final! FCU Craiova se impune cu 1-0.

Minutul 77: Politic trage din 15 metri, iar Popa resinge cu vârful degetelor în corner.

Minutul 61: GOL FCU Craiova! Van Durmen trage în Golubovic, mingea revine la olteni, iar Baten deschide scorul cu un şut splendid de la distanţă.

Minutul 45+4: Pauză! Scorul este 0-0.

Minutul 45+1: Compagnucci, reia de la 25 de metri puţin pe lângă.

Minutul 12: Chiţu scoate în marginea careului pentru Albu, care trage în forţă peste poartă.

Minutul 1: A început partida!

---------------------------------

FCU Craiova se află pe locul 9 în Superligă, cu nouă puncte acumulate în opt partide. Partidele formaţiei patronate de Adrian Mititelu au fost spectaculoase până acum: oltenii au cele mai multe goluri marcate, la egalitate cu Rapid, dar au şi cele mai multe primite, în Superligă.

Dinamo are cu un punct mai puţin decât adversarii de astăzi, dar are cel mai slab golaveraj, -8. Ultima partidă directă dintre cele două combatante a avut loc sezonul trecut, în Cupa României. Duelul din faza grupelor s-a încheiat cum a început, cu scorul de 0-0.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele