Ultima oră
Răzvan Lucescu, la un pas de Serie A! "Aşa îmi spusese domnul Becali" Răzvan Lucescu, la un pas de Serie A! "Aşa îmi spusese domnul Becali"
Victor Piţurcă, o nouă replică pentru Gigi Becali. ”Nu vreau să spun în Săptămâna Mare nişte lucruri care nu îşi au sensul” Victor Piţurcă, o nouă replică pentru Gigi Becali. ”Nu vreau să spun în Săptămâna Mare nişte lucruri care nu îşi au sensul”
Acuzaţii de blat în Superligă! Oţelul Galaţi, una din echipele vizate Acuzaţii de blat în Superligă! Oţelul Galaţi, una din echipele vizate
Adrian Cojocaru, delegat la un meci din play-off Adrian Cojocaru, delegat la un meci din play-off
"U" Cluj îşi bate joc de un tânăr de 18 ani! Situaţie uluitoare la formaţia ardeleană "U" Cluj îşi bate joc de un tânăr de 18 ani! Situaţie uluitoare la formaţia ardeleană
Louis Munteanu, avertizat să nu meargă la FCSB. „El nu este pe placul viziunii lui Gigi Becali, v-o spun 100%” Louis Munteanu, avertizat să nu meargă la FCSB. „El nu este pe placul viziunii lui Gigi Becali, v-o spun 100%”

VIDEO | Dinamo – Oţelul 3-0. ”Câinii” se apropie vertiginos de un loc de promovare directă

Liga II Publicat de Daian Cutu pe 7 apr 2023
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38110/21086487/2/ote-din.jpg
 
Dinamo a învins pe teren propriu, scor 3-0, formaţia Oţelul Galaţi, în etapa a treia a play-off-ului din Liga 2.

Pe stadionul „Arcul de Triumf” Dinamo s-a impus cu 3-0, cu toate golurile marcate în repriza secundă, după un meci dominat de bucureşteni. Autorul primelor goluri a fost francezul Lamine Ghezzali, în minutele 62 şi 87, iar Cătălin Ţîră a stabilit scorul final în minutul 90+4.

În clasamentul play-off-ului din Liga 2 Dinamo este pe locul 4, cu 38 de puncte, iar Oţelul ocupă locul al treilea, cu 39 de puncte.

Dinamo evoluează în etapa viitoare împotriva echipei CSA Steaua.

VIDEO | Dinamo – Oţelul 3-0 (Ghezali 62, 87, Ţîră 90+5), în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Echipele de start:

  • Dinamo: Oncescu - Moura, Giafer, Patriche, Amzăr - Larrucea, Neluţ Roşu, Dani Iglesias - Iulian Roşu, Lamine Ghezali, Ahmed Bani
  • Oţelul: Dur-Bozoancă - Andrei Rus, Sîrghi, Yabre, Panait - Cisotti, Zivulic, Gorovei - Mitoi, Cîrjan, Ursu

Minutul 90+5: Fluier final! Dinamo se impune cu 3-0!

Minutul 90+5: GOL Dinamo! Bani centrează din lovitură liberă, iar Ţîră reia cu capul în poartă.

Minutul 87: GOL Dinamo! Bani şi Iglesias combină elegant, mingea este scoasă la Ghezali, care înscrie cu un şut din interiorul careului.

Minutul 62: GOL Dinamo! Ghezali este lansat excelent de Bani. Francezul pătrunde în careu şi înscrie dintr-un unghi foarte dificil.

Minutul 45+1: Pauză! Scorul este 0-0.
 
Minutul 23: Ocazie imensă irosită de acelaşi Amzăr! Fundaşul a reluat peste cu poartă goală din 5 metri, după o centrare excelentă trimisă de Roşu.
 


Minutul 22: Amzăr trimite în bară, după o centrare de la Sârghi. Mingea s-a scurs pe linia porţii.
 
 
Minutul 1: A început partida!
----------------------------------
 
„Câinii” au nevoie de victorie pentru a se apropia de primele 3 locuri. În acest moment, între Dinamo şi Oţelul, echipă care e pe a treia treaptă a podiumului, sunt 4 puncte, însă o victorie pe Stadionul „Arcul de Triumf” ar reduce ecartul la doar un punct.
 
Însă Oţelul nu este deloc victima perfectă. Gălăţenii au câştigat etapa trecută pe terenul marii rivale a „câinilor”, Steaua, cu 2-1, după ce în runda inaugurală din play-off pierduseră acasă, în derby-ul Moldovei, 1-2 cu Poli Iaşi.
 
În sezonul regular, cele două echipe s-au întâlnit tot în Bucureşti, iar Oţelul a câştigat atunci cu scorul de 3-1. De altfel, gălăţenii se află în clasamentul play-off-ului înaintea adversarilor de azi. Oţelul are 39 de puncte şi e a treia, în timp de Dinamo are 34 şi se află pe poziţia a patra. Lider este Poli Iaşi, echipă care are 44 de puncte, urmată de  Steaua, care are 43.
 
mail-share icon Email
viewscnt

Liga II

Ultimele articole Toate articolele