Ultima oră
NEWS ALERT | Verdict în disputa dintre FCSB şi CSA Steaua NEWS ALERT | Verdict în disputa dintre FCSB şi CSA Steaua
NEWS ALERT | Lovitură masivă încasată de Rapid! Un jucător de bază, OUT pentru patru luni NEWS ALERT | Lovitură masivă încasată de Rapid! Un jucător de bază, OUT pentru patru luni
Verdict clar în privinţa principalei ţinte a lui Gigi Becali! „Este o singură echipă la care nu pot să-l las” Verdict clar în privinţa principalei ţinte a lui Gigi Becali! „Este o singură echipă la care nu pot să-l las”
VIDEO | Florinel Coman continuă să şocheze cu gesturile sale! Vedeta de la FCSB a recidivat VIDEO | Florinel Coman continuă să şocheze cu gesturile sale! Vedeta de la FCSB a recidivat
S-a decis cine va fi antrenorul Barcelonei din sezonul viitor! Decizia luată de Xavi, după eşecul cu Real Madrid S-a decis cine va fi antrenorul Barcelonei din sezonul viitor! Decizia luată de Xavi, după eşecul cu Real Madrid
Răsturnare de situaţie! Florinel Coman ar putea să nu mai plece în Qatar la finalul campionatului Răsturnare de situaţie! Florinel Coman ar putea să nu mai plece în Qatar la finalul campionatului

VIDEO ǀ Dinamo - PPD Zagreb, ora 19:45, în direct pe Prima Sport 3. ”Dulăii” sunt favoriţi contra croaţilor

Handbal Publicat de Daian Cutu pe 8 dec 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38126/20943658/1/dinamo-wisla.jpg

Dinamo Bucureşti îşi poate securiza un loc de play-off în Liga Campionilor la handbal masculin. ”Dulăii” sunt favoriţi contra croaţilor de la PPD Zagreb. Partida are loc joi, de la ora 19:45, în direct pe Prima Sport 3.

Cei de la Zagreb au un singur punct în 8 partide (n.r. remiză cu Porto) şi au un golaveraj de 257:295, astfel elevii lui Xavi Pascual au toate premisele să bifeze un nou succes.

Dinamo este pe locul 4 în grupa A, cu 9 puncte şi o serie impresionantă de 3 succese la rând.

Victorie dublă cu Wisla Plock

Campioana la handbal masculin, Dinamo Bucureşti, a învins în deplasare, formaţia poloneză Orlen Wisla Plock, scor 28-26 (12-12), în al optulea meci din grupa A a Ligii Campionilor Machineseeker. ”Victoria este dedicată tuturor românilor de Ziua Naţională”, a transmis campioana României.

Principalii marcatori pentru Dinamo au fost Zeinelabedin 5 goluri, Mamdouh 5, iar de la gazde s-a remarcat Lucin 10 reuşite.

În etapa a VIII-a s-au mai jucat meciurile dintre HC Zagreb - Veszprem HC 29-26 şi GOG - PSG 35-40, ultimul al etapei fiind între FC Porto - SC Magdeburg.

În primele meciuri din grupă, Dinamo a obţinut rezultatele: 28-30 cu SC Magdeburg, 30-33 cu Veszprem HC, 38-38 cu GOG, 32-27 cu FC Porto, 29-35 cu PSG Handball, 29-28 cu HC Zagreb şi 32-27 cu Wisla Plock.

După 8 etape, campioana României are 9 puncte în clasamentul grupei A.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Handbal

Ultimele articole Toate articolele