Ultima oră
Fanii care nu l-au văzut pe Messi jucând în Hong Kong vor primi înapoi 50% din preţul biletelor
Fanii care nu l-au văzut pe Messi jucând în Hong Kong vor primi înapoi 50% din preţul biletelor
Prima TV, locul IV în audienţe în rândul publicului 21-59 naţional şi 18-54 uran în intervalul 20.00-23.00 Prima TV, locul IV în audienţe în rândul publicului 21-59 naţional şi 18-54 uran în intervalul 20.00-23.00
Naţionala U21 | Baiaram este nevoit să joace cu o mască: ”De când o port am marcat două goluri cu capul!”
Naţionala U21 | Baiaram este nevoit să joace cu o mască: ”De când o port am marcat două goluri cu capul!”
Emma Răducanu s-a retras de la Miami Open
Emma Răducanu s-a retras de la Miami Open
MM Stoica a dat cărţile pe faţă şi a făcut anunţul despre fotbalistul de naţională: ”Este cel mai bun din România. Am demarat discuţiile pentru contract!”

MM Stoica a dat cărţile pe faţă şi a făcut anunţul despre fotbalistul de naţională: ”Este cel mai bun din România. Am demarat discuţiile pentru contract!”
Real Madrid a depus plângere împotriva arbitrului de la meciul cu Osasuna. Acesta nu a menţionat în raportul de joc insultele rasiste la adresa lui Vinicius
Real Madrid a depus plângere împotriva arbitrului de la meciul cu Osasuna. Acesta nu a menţionat în raportul de joc insultele rasiste la adresa lui Vinicius

VIDEO ǀ Dinamo, rezultat important în partida cu Sepsi! Formaţia lui Dusan Uhrin a obţinut un punct

Dinamo Publicat pe 20 mar 2022
mail-share icon Email

Dinamo a remizat, duminică, pe teren propriu, scor 0-0, cu echipa Sepsi Sfântu Gheorghe, într-un meci din etapa a doua a play-out-ului Ligii 1.

Cele două echipe au evoluat în următoarele formule:

  • Dinamo: Eşanu – Giafer (Bani ’70), Aloe, Jovanovic (Patriche ’49, Morar ‘76) – De Moura, J. Rodriguez, Răuţă (Ivanov ’70), Filip – Matei, Grădinaru – Irobiso. Antrenor: Dusan Uhrin
  • Sepsi: Niczuly – Aganovic (Ispas ’72), Ninaj, Mitrea, Dumitrescu – Bărbuţ (Luckassen ’67), Păun, Eder Gonzales, Ştefănescu (Askovski ’80) – Golofca, Tudorie. Antrenor: Cristiano Bergodi

Clasamentul play-out-ului este următorul: 1. FC Botoşani – 29 de puncte, 2. FC Rapid – 26, 3. Sepsi – 24, 4. UTA Arad – 23, 5. U Craiova 1948 – 21, 6. Chindia Târgovişte – 19, 7. CS Mioveni – 15, 8. FC Dinamo – 10, 9. Academica Clinceni – 7, 10. Gaz Metan Mediaş – -1.


Dinamo – Sepsi 0-0 

Echipele de start:

  • Dinamo: Eşanu - Giafer, Jovanovic, Aloe - De Moura, Matei, Răuţă, J. Rodriguez, Filip - Irobiso, Grădinaru
    Rezerve: Figueiredo, Patriche, Buleică, Ivanov, V. Borcea, Bani, Mihaiu, Măgureanu, Morar
  • Sepsi: Niczuly - Aganovic, Ninaj, Mitrea, Dumitrescu - Bărbuţ, Păun, Eder Gonzales, Ştefănescu - Golofca, Tudorie
    Rezerve: Began, Ţincu, Bălaşa, Fofana, Ashkovski, G. Dragomir, Luckassen, I. Fulop, Ispas

Min. 90+4: Final de meci, 0-0 în ”Ştefan cel Mare”.

Min. 83: Sepsi ratează din câţiva metri, prin Tudorie, care din cinci metri trimite cu capul pe lângă poartă. Ocazia vine în urma unei lovituri libere.

Min. 78: Şansă uriaşă pentru Dinamo! Matei e în careu, în faţa portarului Niczuly, pasează pentru Morar, dar Mitrea respinge în ultimul moment.

Min. 76: Minute fără ocazii la cele două porţi. Multe baloane pierdute în preajma careurilor adverse. Dinamo începe să tragă de timp. Pauzele sunt prelungite cât mai mult.

Min. 65: Golofca apare la finalizare la o centrare a lui Aganovici, dar lovitura sa de cap se duce pe lângă poarta lui Eşanu.

Min. 56: Şansă uriaşă pentru Sepsi! Eşanu iese pe sub balon la o lovitură de colţ, dar Păun nu se aşteaptă la o astfel de eroare şi trimite pe lângă poartă.

Min. 52: Sepsi începe tare repriza secundă şi are câteva şanse bune. Schimbările de strategie gândite de Bergodi la pauză dau roade din primele minute.

Min. 46: Începe partea a doua a jocului din ”Ştefan cel Mare”.

Min. 45+2: Final de primă repriză, 0-0. 

Min. 41: Dinamo arată mai bine ca în meciurile trecute până acum. Are câteva incursiuni bune spre poarta lui Sepsi, dar nu se termină cu şuturi periculoase. De partea cealaltă, formaţia lui Bergodi nu arată chiar bine, pare intrată relaxată în meci.

Min. 27: Acum Dinamo iese din ce în ce mai greu din jumătatea proprie, dar are o ocazie bună. Rodriguez trage din prima peste poartă, dintr-o poziiţie centrală, din 13-14 metri.

Min. 21: Sepsi începe să construiască mai bine. Golofca trage de la distanţă, de la marginea careului, dar pe lângă.

Min. 15: Şansă importantă pentru Sepsi. Ştefănescu intră în careu, dar îi pasează în spate lui Tudorie. Dacă atacantul primea mingea, cel mai probabil era 1-0.

Min. 13: Dinamo stă sus, Sepsi iese destul de greu din propria jumătate. Oaspeţii au o lovitură liberă, dar execuţia lui Gonzales este slabă.

Min. 5: Filip vede cartonaşul galben pentru simulare, după ce cade în careu. Scapă singur cu Niczuly, dar portarul lui Sepsi nu îl atinge. Decizia arbitrului, corectă.

Min. 1: Începe partida! 


Dinamo a început cu stângul play-out-ul, în urma eşecului din deplasare, 3-1, din derby-ul cu Rapid. Cu doar două puncte avans faţă de Academica Clinceni (9 faţă de 7), penultima clasată, după înjumătăţirea punctelor, ”câinii” continuă să tremure pentru a prinde locul de baraj cu formaţiile din Liga 2, vital rămânerii în primul eşalon.

De cealaltă parte, Sepsi s-a impus în runda inaugurală a play-out-ului, scor 3-1, cu CS Mioveni. Covăsnenii sunt cu gândul la barajul pentru preliminariile Conference League şi vânează cel puţin locul 8, pentru care se luptă cu Rapid şi UTA, care au tot 23 de puncte până acum în clasament. Ocupanta locului 7, FC Botoşani, pare favorită la încheierea play-out-ului pe primele două poziţii, graţie celor 26 de puncte acumulate.

Sepsi nu a avut milă în timpul sezonului regular faţă de Dinamo. Covăsnenii s-au impus în tur, pe teren propriu, cu 4-1, iar în retur cu 3-1.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Dinamo

Ultimele articole Toate articolele