Ultima oră
VIDEO | ”Felicitări jucătorilor mei pentru reacţia de care au dat dovadă”. Interimarul Dican dă lovitura în Bănie VIDEO | ”Felicitări jucătorilor mei pentru reacţia de care au dat dovadă”. Interimarul Dican dă lovitura în Bănie
VIDEO | Brighton - Manchester City 0-4. Pep Guardiola îi predă o lecţie dură lui Roberto De Zerbi VIDEO | Brighton - Manchester City 0-4. Pep Guardiola îi predă o lecţie dură lui Roberto De Zerbi
Ipoteză şocantă! Jucătorii Universităţii Craiova, pe mână cu Mihai Rotaru? | EXCLUSIV Ipoteză şocantă! Jucătorii Universităţii Craiova, pe mână cu Mihai Rotaru? | EXCLUSIV
VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin
VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei” VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei”
Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter” Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter”

VIDEO | Dinamo, victorie muncită după un joc modest. ”Câinii”, succes la limită cu Ripensia, scor 1-0

Dinamo Publicat pe 15 oct 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38229/20888709/1/dinamo-bucuresti-unirea-slobozia-liga-2-casa-pariurilor-4-10-2022.jpg

 

Dinamo Bucureşti – Ripensia Timişoara s-a jucat sâmbătă, de la ora 12:00, în direct la Prima Sport 1. Partida din etapa a 10-a, din Liga a 2-a, a putut fi urmărită online prin intermediul platformei www.primaPlay.ro. ”Câinii” s-au impus la limită, scor 1-0, după un joc deloc strălucit.

Dinamo a avut ocazia primei reprize, dar şutul lui Pop, de la mijlocul părţii, a fost scos de pe linia porţii de fundaşii Ripensiei. În cele din urmă, Dinamo a reuşit să îşi adjudece succesul la patru minute de la reluare, prin căpitanul Răzvan Patriche, care a punctat cu o lovitură de cap în urma unui corner din partea stângă.

Rezultate înregistrate sâmbătă, în etapa 10-a din Liga 2, în partidele începute la ora 11:00: CSC Dumbrăviţa – CSM Slatina  2-1, Politehnica Iaşi – Metaloglobus Bucureşti 1-0, Unirea Constanţa – Minaur Baia Mare  1-0, CSC 1599 Şelimbăr – Unirea Slobozia  1-1, Viitorul Pandurii – Unirea Dej  1-2. Formaţia din Dej este noul lider al campionatului. 


Dinamo - Ripensia 1-0 (Patriche 49)

Echipele de start:

  • Dinamo: Dujmovic – Moura, Patriche (cpt.), Giafer, Amzăr – Gorka Larrucea, N. Roşu, Iglesias, Borduşanu – Bani, Al. D. Pop
    Rezerve: Oncescu – Bena, Dudea, Ţîră, Borcea, Buhăescu, Gab. Şerban, Delciu, Ghezali
    Antrenor: Ovidiu Burcă
  • Ripensia: Toroc – Zamfirescu, Ţieranu, Lalic, Gladun – Vidrăsan, Rz. Morariu – Sofran, Zimţa, Dav. Ciurel – Gavra (cpt.)
    Rezerve: Braşoveanu – Andr. Macriţchii, Stoi, Tud. Călin, Mihart, Rob. Stoica, Piftor
    Antrenor : Roberto Ivan

Min. 49: GOOOL Dinamo! La patru minute de la reluare, ”câinii” fac 1-0 prin căpitanul Patriche, care marchează cu capul, în urma unui corner. 

Min. 25: Puţine şanse de gol la cele două porţi. Gavra, de la oaspeţi, trage pe lângă din careu, iar apoi şutul lui Pop, de la Dinamo, este scos de pe linia porţii de fundaşii timişoreni. 


Dinamo nu se regăseşte nici măcar în Liga a 2-a. ”Câinii” ocupă după 9 etape doar locul 14, cu 10 puncte câştigate din 3 victorii şi un egal, având un golaveraj de 9 goluri marcate şi 13 primite. Încurajator pentru formaţia din Ştefan cel Mare este că totuşi în ultimele două meciuri au reuşit să obţină 4 puncte, aproape jumătate din tot ce au făcut în restul campionatului. Chiar şi aşa, promovarea este departe, mult mai aproape fiind zona retrogradării. Poli Iaşi, ocupanta ultimului loc de play-off (6), are înaintea începerii rundei un avans de 7 ”lungimi” faţă de Dinamo. Eterna rivală Steaua, lideră în eşalonul secund, are un punctaj dublu.

Ripensia Timişoara stă chiar mai rău decât Dinamo în clasament. Timişorenii au doar 8 puncte şi se clasează abia pe locul 17. Oaspeţii au tot 5 înfrângeri în campionat, doar că au strâns două succese şi două remize.  De asemenea, golaverajul lor este tot de -4, însă au un atac mai slab şi o apărare mai bună: 7 goluri înscrise şi 11 încasate.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Dinamo

Ultimele articole Toate articolele