Ultima oră
Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!” Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!”
Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”

Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”
VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale
Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice
Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League
Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!” Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!”

VIDEO | Dinamo - Wisla Plock 32-27. ”Dulăii” sunt foarte aproape de play-off-ul Ligii Campionilor la handbal

Handbal Publicat de Daian Cutu pe 24 nov 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38126/20930271/1/dinamo-bucuresti-orlen-wisla-plock-liga-campionilor-24-11-2022.jpg

Dinamo Bucureşti, a învins pe teren propriu, formaţia poloneză Orlen Wisla Plock, scor 32-27 (15-14), în al şaptelea meci din grupa A a Ligii Campionilor Machineseeker.

Principalii marcatori pentru Dinamo au fost Kukic 7 goluri, Negru 6, Shebib 5, iar de la oaspeţi s-a remarcat Lucin, cu 8 reuşite.

La ultima aruncare dinaintea pauzei, Ante Kuduz a lovit cu mingea în cap un jucător advers din zid şi a fost eliminat direct cu cartonaş roşu, decizie contestată de Dinamo, în condiţiile în care handbalistul polonez a sărit în timpul aruncării.

În etapa a VII-a mai sunt programate, joi, disputele dintre PSG - GOG, SC Magdeburg - FC Porto şi Veszprem HC - HC Zagreb.

În primele meciuri din grupă, Dinamo a obţinut rezultatele: 28-30 cu SC Magdeburg, 30-33 cu Veszprem HC, 38-38 cu GOG, 32-27 cu FC Porto, 29-35 cu PSG Handball şi 29-28 cu HC Zagreb.

După 7 etape, campioana României are 7 puncte în clasamentul grupei A.

În etapa următoare, Dinamo Bucureşti va juca în deplasare returul cu Wisla Plock, chiar de Ziua naţională, în 1 decembrie.

Doar primele două clasate în fiecare grupă se califică direct în sferturile de finală, iar echipele de pe locurile 3-6 vor disputa meciuri în play-off, în 22 şi 30 martie 2023, urmate de sferturile de finală, în 10 şi 18 mai, respectiv Turneul Final Four, la Koln, în 17-18 iunie.

Deţinătoarea trofeului este FC Barcelona. Dinamo Bucureşti nu a trecut de faza grupelor în sezonul anterior.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Handbal

Ultimele articole Toate articolele