Ultima oră
Clubul îi închide uşa în nas lui Alexandru Albu: ”Nu ne interesează” Clubul îi închide uşa în nas lui Alexandru Albu: ”Nu ne interesează”
Adrian Mititelu Jr. a fost internat din nou! Adrian Mititelu Jr. a fost internat din nou!
Edi Iordănescu, afectat de accidentarea lui Moruţan! Mesajul postat de selecţioner Edi Iordănescu, afectat de accidentarea lui Moruţan! Mesajul postat de selecţioner
Fostul selecţioner, dorit antrenor de MM Stoica: ”L-aş alege pe el dintre toţi. Are caracter!” Fostul selecţioner, dorit antrenor de MM Stoica: ”L-aş alege pe el dintre toţi. Are caracter!”
Trenule, maşină mică! Jucătorii unei echipe din Superligă sunt duşi de locomotivă la meciuri Trenule, maşină mică! Jucătorii unei echipe din Superligă sunt duşi de locomotivă la meciuri
Romario Benzar a făcut o dezvăluire uluitoare! ”Aşa mi-au zis colegii” Romario Benzar a făcut o dezvăluire uluitoare! ”Aşa mi-au zis colegii”

VIDEO | Dinamo - Wisla Plock, ora 19:45, în direct pe Prima Sport 1. ”Dulăii” ţintesc o nouă victorie în Liga Campionilor

Handbal Publicat de Daian Cutu pe 24 nov 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38126/20928516/1/din.jpg

Dinamo evoluează în etapa a şaptea în grupele Ligii Campionilor la handbal masculin contra polonezilor de la Wisla Plock, de la ora 19:45, în direct pe Prima Sport 1.

”Dulăii” pleacă favoriţi, iar în cazul unui succes şi-ar consolida un loc pentru optimile de finală. Cele două echipe sunt la egalitate de puncte, diferenţa fiind făcută de golaveraj, care este favorabil campioanei României.

Victorie dramatică etapa trecută

Campioana la handbal masculin, Dinamo Bucureşti, a învins etapa trecută, în deplasare, formaţia croată HC Zagreb, scor 29-28 (15-16), în al şaselea meci din grupa A a Ligii Campionilor Machineseeker.

Golul victoriei a fost marcat cu două secunde înainte de final de Akimenko, în uralele fanilor dinamovişti prezenţi la Zagreb. Scorul final a reprezentat şi singura dată când a condus campioana României în această partidă.

În primele meciuri din grupă, Dinamo a obţinut rezultatele: 28-30 cu SC Magdeburg, 30-33 cu Veszprem HC, 38-38 cu GOG, 32-27 cu FC Porto şi 29-35 cu PSG Handball. După 6 etape, campioana României are 5 puncte în clasamentul grupei A.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Handbal

Ultimele articole Toate articolele