Ultima oră
”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm! ”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm!
VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia
VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League
VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion
VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea” VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea”
VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă” VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă”

VIDEO ǀ Discursul de învingător al lui Gheorghe Hagi: ”Am dovedit că merităm să fim campioni!”

Farul Constanta Publicat pe 22 mai 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38231/21131675/1/screenshot-196.png

Gheorghe Hagi, managerul echipe Farul Constanţa, e mândru de elevii săi după victoria de duminică seara, 3-2 cu FCSB, victorie care a adus titlul de campioană naţională pentru Farul.

”Regele” a avut un discurs fairplay şi faţă de rivala din lupta pentru titlu, FCSB, pe care a lăudat-o pentru forma dinaintea meciului decisiv şi pentru că a încercat să joace fotbal.

Bucuria unui antrenor şi patron de succes

Cele mai bune echipe, în formă amândouă, au vrut fotbal amândouă. Până la urmă, am dovedit că merităm să fim campioni, am întors rezultatul. Ştiam că jucăm acasă bine şi că publicul ne împinge.

E o zi frumoasă, o punem în ramă acolo. A fost o zi frumoasă pentru mine. Toate trofeele sunt mari. Oricând vin. E bucuria mai mare pentru că toată Constanţa e fericită. Suntem toţi fericiţi, e super.

Noi am crezut tot timpul, ştiam că trebuie să atacăm, le-am spus că trebuie să avem răbdare, să construim din spate, mijlocaşii să facă mingea să alerge şi atacaţii să aibă calitate în execuţie. Cred că am avut de toate în seara asta, chiar dacă am început meciul prost. Ştiam că ei au calitate.

Eu zic că toţi jucătorii sunt fenomenali. Fiecare a făcut ce trebuie. Avem cele mai multe victorii, cele mai puţine înfrângeri, sunt mândri de ei, ei au făcut-o. Noi am planificat aceste lucruri, am zis din vară, ştiam că am o echipă talentată, a declarat Gică Hagi, la finalul meciului ce i-a adus campionatul Farului.

Farul Constanţa a învins duminică seara pe FCSB cu 3-2, după un meci în care gazdele au revenit de la 0-2, şi echipa lui Gheorghe Hagi este noua campioană a României. Cu o etapă înainte de finalul play-off-ului, Farul are 50 de puncte, în timp ce FCSB, locul doi, are 46.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Farul Constanta

Ultimele articole Toate articolele