Ultima oră
România şi-a aflat adversarele din grupele europeanului de handbal feminin România şi-a aflat adversarele din grupele europeanului de handbal feminin
Louis Munteanu, drum liber către FCSB? Anunţul momentului: „Cu siguranţă” Louis Munteanu, drum liber către FCSB? Anunţul momentului: „Cu siguranţă”
VIDEO | Ploaia a dat peste cap programul de la Ţiriac Open. Surpriză uriaşă produsă de locul 276 ATP VIDEO | Ploaia a dat peste cap programul de la Ţiriac Open. Surpriză uriaşă produsă de locul 276 ATP
VIDEO | Oţelul - ”U” Cluj, astăzi, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start VIDEO | Oţelul - ”U” Cluj, astăzi, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start
Tensiuni mari în vestiarul Barcelonei, după eliminarea din Champions League! Araujo, răspuns tranşant pentru Gundogan Tensiuni mari în vestiarul Barcelonei, după eliminarea din Champions League! Araujo, răspuns tranşant pentru Gundogan
Fostul mare arbitru nu l-a menajat pe Istvan Kovacs: „Tu, buricul Pământului” Fostul mare arbitru nu l-a menajat pe Istvan Kovacs: „Tu, buricul Pământului”

VIDEO ǀ Discursul lui Ioan Ovidiu Sabău după primul meci ca antrenor, după o pauză de 9 ani: ”Trebuie să jucăm la rezultat!”

U Cluj Publicat pe 20 ian 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38242/20989888/1/fc-universitatea-cluj-fc-voluntari-superliga-superbet-20-01-2023-1.jpg

Ioan Ovidiu Sabău, antrenorul Universităţii Cluj, a avut numai cuvinte de laudă la adresa elevilor săi după succesul cu FC Voluntari, scor 2-1, despre care a spus că au dat dovadă de caracter.

Totuşi, ”Moţul” le-a atras atenţia acestora că trebuie să obţină victorii în continuare şi să joace pragmatic pentru ca ”şepcile roşii” să îşi atingă obiectivul de a evita retrogradarea.

Ne-am pregătit foarte bine, jucătorii au arătat caracter. Ştiam că ne vom domina adversarul fizic şi că avem şanse mari să câştigăm. Am avut controlul jocului în faţa unui adversar bun, cu experienţă, cu un portar excelent, care a avut nişte intervenţii extraordinare.

La un moment dat, ţi-e teamă, pentru că trebuie să schimbi din mers sistemul, trebuie să fii inspirat la schimbări. Trebuie să obţinem victorii, nu contează cum le vom obţine, trebuie să jucăm pragmatic, la rezultat, a declarat Ioan Ovidiu Sabău, la finalul partidei.

Superliga a revenit în forţă în 2023 cu Universitatea Cluj - FC Voluntari, meci contând pentru etapa a 22-a din campionatul României, transmis în direct la Prima Sport 2.

”Şepcile roşii” s-au impus în faţa ilfovenilor cu scorul de 2-1 graţie golurilor marcate de Thiam (37’) şi Fulop (88’). Oaspeţii învinşi au marcat prin Damaşcan în minutul 62 şi au jucat în inferioritate numerică din minutul 48, când Meleke a fost eliminat, după ce a văzut al doilea cartonaş galben.

Ioan Ovidiu Sabău a revenit în antrenorat cu un success după o pauză de 9 ani. ”Moţul” a pregătit-o ultima dată pe ASA Târgu Mureş în sezonul 2013-2014.

mail-share icon Email
viewscnt

U Cluj

Ultimele articole Toate articolele