Ultima oră
Adrian Vasile, OUT de la CSM Bucureşti Adrian Vasile, OUT de la CSM Bucureşti
Anca Todoni a fost şi ea eliminată în turul I al calificărilor de la Roland Garros Anca Todoni a fost şi ea eliminată în turul I al calificărilor de la Roland Garros
Neil Lennon şi-a etalat cunoştinţele în fotbal! "Steaua a câştigat Cupa în 1986" Neil Lennon şi-a etalat cunoştinţele în fotbal! "Steaua a câştigat Cupa în 1986"
OFICIAL | Marius Coman a semnat cu o formaţie din play-off-ul Superligii OFICIAL | Marius Coman a semnat cu o formaţie din play-off-ul Superligii
NEWS ALERT | Şoc în lumea fotbalului! O legendă a Realului se retrage NEWS ALERT | Şoc în lumea fotbalului! O legendă a Realului se retrage
Gigi Becali s-a răstit la Nicolae Dică! "Nu te mai iau niciodată la FCSB" Gigi Becali s-a răstit la Nicolae Dică! "Nu te mai iau niciodată la FCSB"

VIDEO | Dorinel Munteanu a explicat gestul din finala Cupei. ”Nu am nervi aşa puternici să văd cum pierd”

Oțelul Galați Publicat de Daian Cutu pe joi, 00:12
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/40006/21593388/2/corvinul-hunedoara-otelul-galati-finala-cupei-romaniei-betano-15-05-2024-1.jpg

Corvinul Hunedoara a câştigat miercuri seara, la Sibiu, Cupa României, învingând la lovituri de departajare, scor 3-2, formaţia Oţelul Galaţi.

După 90 de minute scorul a fost egal, 2-2, iar în cele două reprize de prelungiri nu s-a mai marcat.

Dorinel Munteanu a trăit la intensitate maximă. Tehnicianul a explicat de ce a mers pentru o scurtă perioadă la vestiare, în timpul loviturilor de departajare.

Munteanu a punctat că nu putea urmări cum elevii săi nu reuşesc să transforme de la 11 metri.

"Eu consider că a fost o câştigătoare meritată, chiar dacă a fost la lovituri de departajare. Noi n-am ştiut să gestionăm momentele când am condus, am făcut greşeli personale individuale. E o seară tristă, dar această finală pierdută trebuie să ne întărească şi să vedem cât mai repede ce facem în viitorul apropiat.

Îmi pare rău pentru toţi suporterii care au venit să vadă această partidă. Sunt responsabil, pentru că am ales cei cinci jucători care să execute şi îmi asum pierderea finalei.

N-am simţit presiune, erau conştienţi că meciul va fi greu”,
a spus Munteanu, după meci.

mail-share icon Email
viewscnt

Oțelul Galați

Ultimele articole Toate articolele