Ultima oră
Scoţia - Elveţia 1-1. ”Ţara Cantoanelor” a avut două goluri anulate Scoţia - Elveţia 1-1. ”Ţara Cantoanelor” a avut două goluri anulate
Victoria cu Ucraina l-a propulsat la masa bogaţilor! Cota internaţionalului a crescut: ”30 de milioane de euro!  Anglia sau Germania!”

Victoria cu Ucraina l-a propulsat la masa bogaţilor! Cota internaţionalului a crescut: ”30 de milioane de euro! Anglia sau Germania!”
UEFA a amendat Albania şi Serbia cu câte 10.700 de dolari pentru bannere naţionaliste ale fanilor la meciurile de la Euro UEFA a amendat Albania şi Serbia cu câte 10.700 de dolari pentru bannere naţionaliste ale fanilor la meciurile de la Euro
”Se vede frumos pe hârtie”. David Popovici dă mai speranţe unei întregi naţiuni ”Se vede frumos pe hârtie”. David Popovici dă mai speranţe unei întregi naţiuni
Scandal la EURO! Ungaria acuză arbitrajul din meciul cu Germania: „Nicio şansă! Oribil” Scandal la EURO! Ungaria acuză arbitrajul din meciul cu Germania: „Nicio şansă! Oribil”
”Nicio echipă nu are intensitatea noastră. Nu văd nicio diferenţă între noi şi Grecia în 2004!”. România, viitoarea campioană de la EURO 2024 | VIDEO EXCLUSIV

”Nicio echipă nu are intensitatea noastră. Nu văd nicio diferenţă între noi şi Grecia în 2004!”. România, viitoarea campioană de la EURO 2024 | VIDEO EXCLUSIV

VIDEO | Dorinel Munteanu îşi distruge jucătorii după eşecul cu UTA: ”Greşeală de curtea şcolii!”

Oțelul Galați Publicat pe 25 apr 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/40006/21571480/1/dorinel-munteanu-otelul.png

Echipa UTA Arad a învins joi, pe teren propriu, scor 3-1, gruparea Oţelul Galaţi, în etapa a şasea din play-out-ul Superligii.

După o primă repriză în care Oţelul a avut un gol anulat pentru ofsaid (min. 10), arădenii au reuşit să facă o parte secundă foarte bună şi să marcheze de trei ori în poarta lui Pap. Omondi (min. 62), Luckassen (min. 78 şi Rareş Pop (min. 81) au înscris golurile gazdelor, în timp ce gălăţenii au marcat prin Cisotti, în minutul 90+3.

După meci, Dorinel Munteanu a oferit mai multe declaraţii. El şi-a pus la zid fotbaliştii pentru greşeala de la primul gol încasat. 

”Greşeală de curtea şcolii!”

”Îmi este greu să cred că am pierdut acest joc pentru că l-am controlat. Am făcut o repriză foarte bună, dar nu am reuşit să marcăm.  Ştiam că adversarul este foarte periculos pe contraatac, speculează orice greşeală. 

La primul gol a fost o greşeală de curtea şcolii, jucătorii nu au fost concentraţi, greşeli de curtea şcolii. Sigur, cu aceste greşeli am avantajat echipa gazdă care se bucură acum de cele trei puncte. 

Dezamăgirea e mare pentru că am făcut o partidă bună. Am luat goluri pe greşeli personale şi pe pierderea balonului foarte uşor. 

Rămân 3 meciuri şi finala Cupei României, asta ne rămâne. Vedem ce vom face”, a spus Dorinel Munteanu. 

UTA are 31 de puncte şi este lider în play-out, iar Oţelul e pe locul 2, cu 30 de puncte.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Oțelul Galați

Ultimele articole Toate articolele