Ultima oră
A picat varianta Louis Munteanu! Cine este atacantul din Superliga pe care îl vrea Gigi Becali A picat varianta Louis Munteanu! Cine este atacantul din Superliga pe care îl vrea Gigi Becali
Rrahmani putea fi golgheterul Superligii, dar Lobonţ l-a schimbat. Explicaţie uluitoare. ”Trebuie să-şi canalizeze energia la ce trebuie să facă” Rrahmani putea fi golgheterul Superligii, dar Lobonţ l-a schimbat. Explicaţie uluitoare. ”Trebuie să-şi canalizeze energia la ce trebuie să facă”
Probleme la FCSB? Elias Charalambous a răbufnit după un nou eşec cu Rapid: ”Vreau să discut cu cineva din conducere!” Probleme la FCSB? Elias Charalambous a răbufnit după un nou eşec cu Rapid: ”Vreau să discut cu cineva din conducere!”
VIDEO | Metz - PSG 0-2. Ladislau Boloni va juca baraj pentru a rămânerea în Ligue 1 VIDEO | Metz - PSG 0-2. Ladislau Boloni va juca baraj pentru a rămânerea în Ligue 1
Dan Şucu, noul Gigi Becali? "Bagă dictatură" | VIDEO EXCLUSIV Dan Şucu, noul Gigi Becali? "Bagă dictatură" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Dan Şucu a anunţat când va semna noul antrenor al Rapidului! ”Suntem hotărâţi să investim în club”
VIDEO | Dan Şucu a anunţat când va semna noul antrenor al Rapidului! ”Suntem hotărâţi să investim în club”

VIDEO | Dorinel Munteanu s-a săturat! Cu lacrimi în ochi după ce Oţelul a pierdut cu FC Botoşani

Oțelul Galați Publicat pe 22 dec 2023
mail-share icon Email

Dorinel Munteanu a fost extrem de dezamăgit după ce echipa lui, Oţelul Galaţi, a pierdut duelul cu FC Botoşani, de acasă, scor 0-2. Eşecul contra ultimei clasate l-a făcut pe ”neamţ” să aibă un discurs dur la finalul partidei care s-a văzut în direct la Prima Sport 2 şi www.primaplay.ro.

Dorinel Munteanu ameninţă cu plecarea de la Oţelul Galaţi 

Dorinel Munteanu a ameninţat că ia în calcul plecarea de la echipă, dar, în cazul în care va rămâne, a precizat că vor pleca de la Oţelul Galaţi până la 10 jucători, mulţi nefiind pe placul său, considerând că nu s-au comportat aşa cum îşi dorea la primul sezon de după promovarea din Liga 2 în SuperLiga României.

În plus, se ştie că la Oţelul Galaţi sunt probleme financiare şi asta apasă pe echipă de la începutul stagiunii.

Sunt cel mai dezamăgit om de acest joc. Echipa mea a jucat foarte slab. Eu sunt responsabil, cum am spus tot timpul, eu sunt responsabil de tot ceea ce se întâmplă pe teren. Însă, obiectivul… Lumea a început să o ia razna. Lumea a început să viseze prea mult din cauza obiectivelor propuse de mine şi când vin astfel de rezultate sunt dezamăgiţi. Până astăzi, eu cred că ar trebui să fie mulţumiţi şi onoraţi că participă la această competiţie în postura în care suntem.

Sunt oameni provocatori care încearcă să provoace, sunt multe tabere. Nu vreau să fac o conspiraţie, să mă iau după lucruri necurate sau mai puţin credibile. Cât timp mai sunt 27 de puncte pus în joc, pot să sper la orice, dar în momentul de faţă la retrogradare ne gândim.

Se vor schimba cel puţin zece jucători cu siguranţă. Mesajul meu care a fost toată săptămâna nu a fost înţeles şi ceea ce spun eu aici trebuie să fie lege. Cine nu respectă, trebuie să plece.

(n.r. întrebat despre eliminarea lui Rus) Rus face parte şi el parte din grupul celor care a primit foarte multe şanse. Nu pot să îi critic. Îi critic la general după meci. Fac analiza jocurilor şi dacă îmi asum responsabilitatea rezultatelor înseamnă că şi jucătorii trebuie să îşi asume prestaţia din teren.

Îmi trebuie o pauză de câteva zile să decid continuarea mea sau nu la această echipă. S-a ajuns la nivelul maxim de nervozitate, de agitaţie în care chiar nu mai pot să fac faţă, sincer. Am dus echipa aceasta din Liga 3 în Liga 1. Să fie suporterii nemulţumiţi, mi se pare prea mult pentru un om care îşi doreşte performanţă. Atât am vrut să spun”, a spus Dorinel Munteanu, la flash-interviul de după meci

Oţelul Galaţi, 0-2 cu FC Botoşani în SuperLiga României 

FC Botoşani a învins vineri, în deplasare, scor 2-0, formaţia Oţelul Galaţi, într-un meci din etapa a 21-a a SuperLigii. Este prima victorie a sezonului pentru FC Botoşani, iar duelul s-a văzut LIVE la Prima Sport 2 şi pe aplicaţia www.primaplay.ro.

La Galaţi, gazdele au presat, dar nu au reuşit să marcheze sau să producă ocazii mari de gol, iar moldovenii au trimis primul şut pe spaţiul porţii abia în minutul 38. În minutul 50 golul lui Maciel a fost anulat pentru ofsaid, iar gazdele au rămas în zece din minutul 64, după ce Adrian Rus a primit direct cartonaşul roşu.

FC Botoşani, primul succes din acest campionat, 2-0 cu Oţelul Galaţi 

După trei minute, Eduard Florescu a executat perfect o lovitură liberă şi a deschis scorul, dar gălăţenii nu au avut reacţie şi, în minutul 90+1, Ilicic i-a pasat în careu lui Eduard Florescu, care a reuşit dubla.

FC Botoşani s-a impus cu 2-0, reuşeşte prima victorie a sezonului şi se află tot pe ultimul loc al clasamentului, al 16-lea, cu 12 puncte. Echipa lui Mihai Ciobanu s-a apropiat însă la numai un punct de Dinamo.

Oţelul are 26 de puncte şi ocupă locul 11.

  • OŢELUL: Dur-Bozoancă – Adăscăliţei (Latouchent 46), Yabre, J. Cisse, Zhelev – Samuel Teles (I. Neagu 71), Zivulic, Jardan (Fatai 71) – Maciel, Al. Pop (G. Cârjan 63), R. Tănasă (A. Rus 46). ANTRENOR: Dorinel Munteanu
  • FC BOTOŞANI: Ducan – Charles Petro, Sadiku, Şeroni, Ţigănaşu – G. David (G. Dragomir 67), V. Dican, Ed. Florescu – A. Dragu (Cioiu 67), Ilicic (L. Fulop 90), Adams Friday (Drole 81).  ANTRENOR: Mihai Ciobanu

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Oțelul Galați

Ultimele articole Toate articolele