Ultima oră
NEWS ALERT | Ce lovitură pentru FCSB! Un jucător de bază s-a accidentat şi ar putea lipsi tot sezonul NEWS ALERT | Ce lovitură pentru FCSB! Un jucător de bază s-a accidentat şi ar putea lipsi tot sezonul
Andrei Borza a oferit prima reacţie după scandalul ieşirii în club: „Vreau să arăt tuturor că sunt cel mai bun!” Andrei Borza a oferit prima reacţie după scandalul ieşirii în club: „Vreau să arăt tuturor că sunt cel mai bun!”
”Vei antrena FCSB?”. Marius Şumudică recunoaşte: ”V-am spus!”
”Vei antrena FCSB?”. Marius Şumudică recunoaşte: ”V-am spus!”
Anunţul făcut de Dan Şucu înaintea partidei cu Universitatea Craiova. ”Echipa are nevoie de noi!” Anunţul făcut de Dan Şucu înaintea partidei cu Universitatea Craiova. ”Echipa are nevoie de noi!”
Pleacă Rrahmani din Giuleşti? Bergodi a făcut anunţul pe care toţi fanii Rapidului îl aşteptau Pleacă Rrahmani din Giuleşti? Bergodi a făcut anunţul pe care toţi fanii Rapidului îl aşteptau
Au bătut palma! Manchester City a realizat un transfer ce va intra în istorie Au bătut palma! Manchester City a realizat un transfer ce va intra în istorie

VIDEO | Dortmund şi-a asigurat calificarea în Liga Campionilor, după victoria cu Mainz, scor 3-1

Borussia Dortmund Publicat de Andrei Ionascu pe 16 mai 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38297/20194814/2/dortmund.jpg

Borussia Dortmund a câştigat meciul din deplasare cu Mainz, scor 3-1, în etapa cu numărul 33 din Bundesliga, în direct pe looksport.ro. În urma acestui succes, Dortmund este sigură de clasarea în Top 4 şi de participarea în grupele Ligii Campionilor.

Raphael Guerreiro (23’), Marco Reus (43’) şi Julian Brandt (80’) au înscris pentru Dortmund, iar Robin Quaison a stabilit scorul final, din penalty, în minutul 90+1.

Dortmund are 6 victorii consecutive în Bundesliga şi nu poate încheia sezonul mai jos de locul 4. În ultima rundă, BVB joacă pe teren propriu cu Bayer Leverkusen, pe 22 mai.

În ultimul meci al zilei în Bundesliga, Leipzig primeşte vizita echipei Wolfsburg. Meciul e transmis în direct pe looksport.ro/ppv1.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38297/20194814/3/clasament-dortmund.jpg

mail-share icon Email
viewscnt