Ultima oră
VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia
VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi
Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea” Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea”
”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri ”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri
Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”

Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”
Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm” Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm”

VIDEO | Dramatism total în meciul lui Arsenal! ”Tunarii”, victorie cu gol în minutul 90+7

Arsenal Publicat pe 4 mar 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38270/21041679/1/profimedia-0759738840.jpg

Arsenal a învins greu sâmbătă, pe teren propriu, formaţia Bournemouth, scor 3-2, cu un gol marcat în minutul 90+7. Partida a fost în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro.

Arsenal a avut un meci dificil pe Emirates Stadium, cu Bournemouth, în etapa a 26-a din Premier League. Oaspeţii, care ocupă penultimul loc în clasament, au condus cu 2-0, prin golurile marcate de Philip Billing, în primul minut, şi Marcos Senesi, în minutul 57. Londonezii au egalat în numai opt minute. Mai întâi a a înscris Thomas Partey (min. 62), apoi a egalat Ben White (min. 70), din pasa lui Reiss Nelson. Acelaşi Reiss Nelson a înscris golul victoriei gazdelor în minutul 90+7, cu un şut cu piciorul stâng.

Victoria o păstrează pe Arsenal în postura de lider al Premier League, cu 63 de puncte, cu cinci mai multe decât ocupanta locului secund, Manchester City.

Rezultatele înregistrate sâmbătă, în etapa a 26-a din Premier League:

  • Aston Villa – Crystal Palace 1-0 (Joachim Andersen 27 autogol);
  • Brighton – West Ham United 4-0 (Mac Allister 18 penalti, Veltman 51, Mitoma 69, Welbeck 89);
  • Chelsea – Leeds United 1-0 (Chilwell 53);
  • Wolverhampton – Tottenham 1-0 (Adama Traore 82).


Informaţii înainte de Arsenal - Bournemouth

Arsenal – Bournemouth, meci contând pentru etapa a 26-a din Premier League, va fi transmis în direct de către Prima Sport 1 astăzi, de la ora 17:00. Partida poate fi urmărită online prin intermediul platformei www.primaplay.ro, la fel ca în cazul majorităţii meciurilor din campionatul Angliei. De asemenea, cele mai importante faze ale confruntării vor fi redate de către site-ul www.primasport.ro.

În timp ce ”tunarii”, aflaţi pe locul 1 cu 60 de puncte, sunt favoriţi în lupta pentru titlu cu Manchester City, oaspeţii au strâns doar 21 de puncte şi ocupă penultimul loc din Premier League, la o ”lungime” distanţă de Leeds (poziţia a 17-a, prima deasupra liniei de retrogradare). În tur, Bournemouth – Arsenal s-a terminat cu victoria trupei pregătite de Mikel Arteta la scor de neprezentare.

Echipele probabile:

  • Arsenal (4-2-3-1): Ramsdale - White, Saliba, Gabriel, Tierney - Xhaka, Partey - Saka, Odegaard, Martinelli – Trossard;
  • Bournemouth (5-4-1): Neto - Smith, Mepham, Senesi, Stephens, Zemura - Ouattara, Billing, Lerma, Traore – Solanke.

Sursa foto: Profimedia

mail-share icon Email
viewscnt

Arsenal

Ultimele articole Toate articolele