Ultima oră
MM Stoica a spus lucrurilor pe nume după eşecul cu Universitatea Craiova: ”Nu s-a pus problema. Am dominat partida!”

MM Stoica a spus lucrurilor pe nume după eşecul cu Universitatea Craiova: ”Nu s-a pus problema. Am dominat partida!”
VIDEO | PSG - Borussia Dortmund 0-1! Francezii au avut ratări imense! Nemţii au reuşit miracolul şi sunt prima echipă care ajunge în finala Champions League VIDEO | PSG - Borussia Dortmund 0-1! Francezii au avut ratări imense! Nemţii au reuşit miracolul şi sunt prima echipă care ajunge în finala Champions League
Olimpiada de la Paris din acest an se pregăteşte să facă faţă unei provocări fără precedent în materie de securitate cibernetică Olimpiada de la Paris din acest an se pregăteşte să facă faţă unei provocări fără precedent în materie de securitate cibernetică
”Sper ca Gloria să devină Steluţa 2”. Primarul din Buzău, savuros, după revenirea în Superliga ”Sper ca Gloria să devină Steluţa 2”. Primarul din Buzău, savuros, după revenirea în Superliga
Barcelona are patru jucători pe care îi consideră netransferabili Barcelona are patru jucători pe care îi consideră netransferabili
Impresionează în Superliga, dar nu i se dau şanse să fie la EURO. ”A fost contestat vehement din interior” Impresionează în Superliga, dar nu i se dau şanse să fie la EURO. ”A fost contestat vehement din interior”

VIDEO | Dumbrăviţa, dezavantajată în Giuleşti? "Putem vorbi despre penalty!"

Cupa României Publicat pe 18 oct 2022
mail-share icon Email


Minutul 50 al meciului CSC Dumbrăviţa - Rapid, din prima fază a grupelor Cupei României, a adus o fază controversată. Oaspeţii din Liga 2 au cerut penalty la scorul de 1-1, dar arbitrul Cristian Moldoveanu i-a ignorat, deşi reluările TV arată că au existat circumstanţe pentru acordarea unei lovituri de la 11 metri.
După o repriză începută cu gol de Dumbrăviţa, dar terminată la egalitate şi cu multe ocazii ratate de Rapid, startul părţii a doua putea însemna un gol de 2-1 pentru timişoreni. Martinov a pătruns în careu, l-a depăşit în viteză pe Dussaut, apoi s-a prăbuşit după un contact evident cu fundaşul dreapta francez al Rapidului. Aflat relativ aproape de fază, arbitrul Cristian Moldoveanu a considerat că intrarea nu trebuie sancţionată cu lovitură de la 11 metri, ci cu aut de poartă în favoarea Rapidului.
 
Reluarea fazei a arătat că piciorul stâng al lui Dussaut a lovit piciorul stâng al lui Martinov, iar comentatorul Robert Sişcă a concluzionat că divionara secundă a fost privată de un penalty:
 
"Fază grea, la care centralul arată repunerea din şase metri. Părerea mea, aici, e că putem vorbi despre penalty. După părerea mea e penalty! E imprudenţa lui Dussaut la Martinov, însă această partidă nu beneficiază de sistem VAR", a fost opinia exprimată de comentatorul Prima Sport.
 
La trei minute distanţă, Alex Albu a reuşit dubla, din centrarea lui Ioniţă, iar Emmers (59) a marcat pentru 3-1, rezolvând, practic, meciul din Giuleşti.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Cupa României

Ultimele articole Toate articolele