Ultima oră
VIDEO | Etapa începe cu o mare controversă! VAR nu a intervenit la eliminarea lui Murgia de la Hermannstadt VIDEO | Etapa începe cu o mare controversă! VAR nu a intervenit la eliminarea lui Murgia de la Hermannstadt
”Am cam exagerat”. L-a distrus pe Istvan Kovacs, dar acum şi-a domolit discursul ”Am cam exagerat”. L-a distrus pe Istvan Kovacs, dar acum şi-a domolit discursul
Maraton de şah în Times Square pentru un nou record mondial Maraton de şah în Times Square pentru un nou record mondial
Bogdan Lobonţ surprinde înainte de meciul cu FCSB. ”Eu nu pot să schimb nimic” Bogdan Lobonţ surprinde înainte de meciul cu FCSB. ”Eu nu pot să schimb nimic”
VIDEO | Hermannstadt - FC Botoşani 0-0, în direct la Prima Sport 1! Gazdele sunt în inferioritate numerică din minutul 24 VIDEO | Hermannstadt - FC Botoşani 0-0, în direct la Prima Sport 1! Gazdele sunt în inferioritate numerică din minutul 24
Rapidiştii s-au plictisit de derby-uri Rapidiştii s-au plictisit de derby-uri

VIDEO | Dunărea Călăraşi – Poli Iaşi 2-3. Camara a dat lovitura în ultimele minute de joc! Echipa din Călăraşi e fără victorie în acest sezon

Liga II Publicat de Andrei Ionascu pe 28 sep 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38110/20410289/1/csm-politehnica-iasi-dunarea-calarasi-play-out-liga-1-11-05-2019.jpg

Poli Iaşi a câştigat meciul din deplasare cu Dunărea Călăraşi, scor 3-2, în cadrul etapei a opta din Liga 2, în direct pe Look Sport şi www.primaplay.ro. Oaspeţii au înscris golul victoriei în minutul 89, după ce au fost conduşi cu 2-1 la pauză. Echipa din Călăraşi rămâne fără victorie în acest sezon.

Dunărea Călăraşi rămâne cu doar 3 puncte acumulate, din trei remize, ocupând locul 18.

După a doua victorie la rând, Poli Iaşi a urcat pe locul 8, la patru puncte de zona play-off-ului.

Dunărea Călăraşi - Poli Iaşi 2-3 (Moise 36', Boiangiu 42' / Matei 34' - autogol, Chatziterzoglou 55', Camara 89'), pe Look Sport şi www.primaplay.ro

  • Călăraşi: Popa - Filip, Matei (Vultur 56'), Leca, Sălceanu (cpt) - Avram - Moise (Seymour 76'), Boiangiu, Calu (Popescu 56'), Stoica – Nica.
  • Iaşi: Popescu - Onea, Cană, Plămadă (cpt), Serediuc (Istrate 87') - Deretti (Chiorean 82'), Chatziterzoglou - Mărieş (Iuraşcu 87'), Cristea, Pelivan (Aftanache 87') – Camara (Târşa 90+4').

Rezerve neutilizate:

Călăraşi: Costache - Grigore, Caragea, Mănăilă, Sârbu, Popa.

Iaşi: Brînză - Asăvoaie, Corobuţă, Zaharia.


//i0.1616.ro/media/581/3142/38110/20410289/2/clasament-liga-2.jpg

Min. 90+5: S-a încheiat meciul! Victorie dramatică pentru oaspeţi, iar gazdele rămân fără succes în acest sezon.

Min. 89: GOL pentru Poli Iaşi! 2-3! A înscris Sekou Camara, cu o lovitură de cap, în urma unui corner.

Min. 88: Ocazie imensă pentru Poli Iaşi! Pe contraatac, Camara a scăpat singur cu portarul şi a şutat din voleu către colţul scurt, dar Popa a respins mingea în corner.

Min. 85: Cartonaş galben pentru Nica (Dunărea Călăraşi)!

Min. 74: Fază confuză la Călăraşi! Arbitrul a dictat penalty pentru gazde, după un contact între Nica şi portarul Popescu. Ulterior, Eduard Ioniţă şi-a schimbat decizia după ce s-a consultat cu asistentul Ionuţ Neacşu. Pe reluare se poate observa că nu erau circumstanţe pentru a acorda lovitură de la 11 metri.

*Potrivit liga2.prosport.ro, Moise (21 de ani) şi Boiangiu (24 de ani) au marcat primele lor goluri în Liga 2, în timp ce grecul Chatziterzoglu (25 de ani) e la prima sa reuşită la profesionişti.

Min. 55: GOL pentru Poli Iaşi! 2-2! A înscris Okan Chatziterzoglou, cu un şut de la marginea careului.

Min. 52: Ocazie mare pentru Poli Iaşi! Francisc Cristea a preluat mingea în careu şi a încercat un şut din voleu, din întoarcere, dar mingea s-a dus peste poartă.

Min. 46: A început repriza a doua! 

Min. 45+1: S-a încheiat prima repriză! Revenire spectaculoasă a gazdelor după acel autogol!

Min. 42: GOL pentru Dunărea Călăraşi! 2-1! Filip a centrat din banda dreaptă, apărarea oaspeţilor a fost surprinsă, iar Boiangiu a înscris de la 12 metri, cu o execuţie foarte frumoasă.

Min. 36: GOL pentru Dunărea Călăraşi! 1-1! Filip a centrat din banda dreaptă, Nica n-a reuşit să controleze mingea, apoi Moise a înscris cu un şut plasat către vinclul porţii.

Min. 34: GOL pentru Poli Iaşi! 0-1! În urma unui corner, Matei a trimis mingea în propria poartă.

Min. 33: Cartonaş galben pentru Boiangiu (Călăraşi)!

Min. 28: Ocazie mare pentru Poli Iaşi! Onea a centrat ideal în careu, dar Camara a dat pe lângă minge. Lui Costel Enache nu-i vine să creadă!

Min. 26: Ocazie mare pentru Poli Iaşi! Mărieş a centrat ideal pentru Plămadă, care a fost singur în careu, dar lovitura sa de cap a fost modestă, iar mingea s-a dus pe lângă poartă.

Min. 15: Ocazie pentru Călăraşi! Sălceanu a şutat de la mare distanţă, văzându-l pe Popescu ieşit, dar mingea n-a nimerit spaţiul porţii.

Min. 3: Ocazie pentru Călăraşi! Stoica a pătruns în careu pe stânga, a depăşit trei adversari şi a şutat din 8 metri pe lângă bară, către colţul lung.

Ora 17:00 A început meciul de la Călăraşi!


Poli Iaşi are probleme importante de lot. Pe lângă Mihalache, Stan şi Puşcaş, Enache nu se va putea baza marţi nici pe Stoenac şi Pop.

“În afară de o nouă deplasare lungă, de 8-9 ore, ceea ce nu este deloc confortabil, mai avem ceva necazuri în cadrul lotului, pentru că ne lipsesc mulţi jucători. Sunt şapte jucători indisponibili, jucători importanţi, cu experienţă, care evoluează în poziţii cheie. Nu am reuşit să construim un lot aşa cum am fi vrut noi, cu dubluri reale pe posturi, cu soluţii pentru fiecare poziţie din teren, dar avem jucători care pot susţine lipsurile. Sunt foarte mulţi tineri, iar eu sper de la ei să vină cu atitudinea necesară pentru a câştiga acest meci, chiar dacă nu au experienţă. Am în echipă jucători de caracter şi este momentul ca ei să strângă rândurile. Aştept de la ei organizare, implicare, să arate că sunt sportivi adevăraţi şi acuma, când ne este greu, să ajute echipa. O victorie ne-ar duce aproape de zona play-off, suntem atenţi şi la clasament, dar e o chestie de conjunctură. Trebuie să fim atenţi la continuitate, la ce construim, pentru că un rezultat poate fi întâmplător. Noi trebuie să avem o bază logică, constanţă în joc, principii clare pentru a şti ce să corectăm în cadrul grupului. Cel mai important ar fi progresia, să simţim că suntem tot mai puternici de la meci la meci şi că punem lucrurile la punct, că gestionăm bine momentele decisive de joc”, a spus Costel Enache.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Liga II

Ultimele articole Toate articolele