Ultima oră
Cea mai tare ligă e Prima Liga! O nouă emisiune debutează AZI la Prima Sport
Cea mai tare ligă e Prima Liga! O nouă emisiune debutează AZI la Prima Sport
Dorin Rotariu semnează! ”Îi place foarte mult atmosfera, clubul” Dorin Rotariu semnează! ”Îi place foarte mult atmosfera, clubul”
Daniel Niculae, declaraţii de ultim moment despre dosarul în care este implicat: „Nişte mizerii” Daniel Niculae, declaraţii de ultim moment despre dosarul în care este implicat: „Nişte mizerii”
VIDEO | FC Voluntari - FCU Craiova 0-0, în direct la Prima Sport 1! Ilfovenii joacă cu un om în minus din minutul 23 VIDEO | FC Voluntari - FCU Craiova 0-0, în direct la Prima Sport 1! Ilfovenii joacă cu un om în minus din minutul 23
Un nou nume a apărut pe lista de transferuri la FCSB. ”Are 11 goluri în 20 de meciuri” Un nou nume a apărut pe lista de transferuri la FCSB. ”Are 11 goluri în 20 de meciuri”
Gigi Becali nu s-a ferit de cuvinte în privinţa retrogradării echipei FCU Craiova: ”Trebuie să cadă” Gigi Becali nu s-a ferit de cuvinte în privinţa retrogradării echipei FCU Craiova: ”Trebuie să cadă”

VIDEO | Dusan Uhrin ştie cum a pierdut Dinamo jocul cu Rapid. Analiza antrenorului

Dinamo Publicat pe 13 mar 2022
mail-share icon Email

Greşelile individuale au făcut ca Dinamo să piardă partida cu Rapid, a concluzionat Dusan Uhrin la finalul jocului de la Mioveni. Recent numit în funcţie la formaţia din ”Ştefan cel Mare”, Uhrin spera ca erorile să fie eliminate, chiar dacă a fost numit zilele trecute principal.

Va avea discuţii cu jucătorii la rece şi va încerca să pună la punct jocul echipei pentru etapele următoare de play-out, în urma cărora Dinamo are, totuşi, şanse mici să termine deasupra locurilor de baraj.

Ştiam că va fi un meci greu şi am făcut o mulţime de greşeli individuale. E imposibil să joci un fotbal bun după ce greşeşti aşa. În repriza a doua, am făcut un joc foarte bun. Aş fi preferat să mai înscriem un gol şi poate altfel era meciul. Nu vreau să vorbesc despre vinovaţi, dar trebuie analizată bine situaţia. Voi vorbi personal cu jucătorii. Nu am vorbit acum cu Figueiredo. Voi vorbi cu ei mâine.

Trebuie să pregătesc echipa pentru baraj. Trebuie să îmbunătăţim multe lucruri. Data trecută a fost o situaţie şi mai grea, dar şi acum este dificil. Sunt realist, barajul este soluţia acum. Avem mulţi jucători accidentaţi. Sunt multe puncte pentru doar opt meciuri. Când vrei să construieşti echipa, nu poţi schimba atâţi jucători. Nu este o întrebare pentru mine.

Nu pot vorbi acum, după doar un meci, nu am mult timp la dispoziţie. Fiecare meci este decisiv. Va fi decisiv cel cu Sepsi, iar, apoi, următoarele vor fi şi ele decisive. Dacă jucătorii nu au încredere, nu putem câştiga”, a declarat Dusan Uhrin.

Rapid a învins, duminică seară, la Mioveni, cu scorul de 3-1 (3-1), echipa Dinamo, într-un meci din prima etapă a play-out-ului Ligii 1.

Au marcat Ioniţă ‘3, Kait ‘8 şi Bălan ‘30 pentru învingători, respectiv Morar ’11 pentru Dinamo, echipă la care tocmai ce a revenit pe bancă tehnicianul Dusan Uhrin Jr.

 

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Dinamo

Ultimele articole Toate articolele