Ultima oră
Andy Roddick a anunţat că a suferit de cancer de piele. „Nu am menţionat niciodată acest lucru” Andy Roddick a anunţat că a suferit de cancer de piele. „Nu am menţionat niciodată acest lucru”
S-a stabilit când se vor juca amicalele României cu Bulgaria şi Liechtenstein S-a stabilit când se vor juca amicalele României cu Bulgaria şi Liechtenstein
Lista plecărilor de la FCSB! Gigi Becali a anunţat cine pleacă de la echipa campionă în acestă vară. „E subiect închis” Lista plecărilor de la FCSB! Gigi Becali a anunţat cine pleacă de la echipa campionă în acestă vară. „E subiect închis”
Mihai Rotaru, acuze grave la adresa lui Ovidiu Haţegan. „Haţegan arbitrează mereu pentru CFR” Mihai Rotaru, acuze grave la adresa lui Ovidiu Haţegan. „Haţegan arbitrează mereu pentru CFR”
Echipa la care ar putea ajunge Jose Mourinho Echipa la care ar putea ajunge Jose Mourinho
Anunţul neaşteptat făcut de Gigi Becali! FCSB, gata să îl readucă la echipă. „Am nevoie de astfel de fotbalişti” Anunţul neaşteptat făcut de Gigi Becali! FCSB, gata să îl readucă la echipă. „Am nevoie de astfel de fotbalişti”

VIDEO | ”E greu când pleacă şi vin mulţi jucători”. Mircea Rednic termină sezonul fericit

UTA Arad Publicat de Daian Cutu pe 28 apr 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38243/21574554/2/uta-arad-sc-otelul-galati-superliga-superbet-play-out-25-04-2024.jpg

UTA Arad s-a impus în deplasare, scor 2-0, în înfruntarea cu Poli Iaşi, din etapa a 7-a a play-out-ului Superligii.

Mircea Rednic a punctat faptul că echipa a revenit spectaculos şi a reuşit să ajungă pe primul loc în play-out, deşi au fost schimbaţi mulţi jucători.

”Doar ne-am apărat şi am ajuns în careul loc sporadic, nu am pus probleme deloc. Repriza secundă a fost a noastră, au contat şi schimbările. I-am surprins pe contraatac şi am reuşit să înscriem.

Am jucat luni, joi şi azi, nu a fost uşor. Am avut meciuri grele, mă bucur că am terminat cu o victorie. Le-am dat două zile libere, apoi pregătim meciul cu Craiova lui Adrian Mititelu, prietenul meu.

La lotul pe care îl avem, cred că merităm să fim pe primul loc. Sunt convins că la meciul cu Craiova va fi stadioul plin. Sper să terminăm cu o victorie. Am început greu, toată lumea zicea că prima echipă care retrogradează e UTA. E greu când pleacă şi vin mulţi jucători”
, a spus Rednic, după meci.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

UTA Arad

Ultimele articole Toate articolele