Ultima oră
Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!” Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!”
Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”

Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”
VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale
Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice
Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League
Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!” Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!”

VIDEO ǀ ”E incredibil, dar asta este”. Farul se stinge şi poate pierde şefia în Superliga

Farul Constanta Publicat de Daian Cutu pe 16 dec 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38231/20954040/1/fc-voluntari-farul-constanta-superliga-superbet-16-12-2022.jpg

FC Voluntari a terminat la egalitate pe teren propriu, meciul disputat în compania formaţiei Farul Constanţa, scor 1-1, în etapa a 21-a, ultima a anului.

Tudor Băluţă a deschis scorul pentru Farul în minutul 3, când a înscris cu un şut din afara careului la o minge deviată de apărarea gazdelor. În minutul 51 arbitrul Cătălin Popa a anulat golul lui Alibec pentru un offside.

Voluntari a egalat în minutul 87, dintr-un penalti transformat de Nemec, la faultul comis de Sîrbu asupra lui Armaş.

Gică Hagi s-a declarat dezamăgit de rezultat, dar a punctat faptul că în 2023, echipa va reveni la jocul bun din startul de sezon.

”Am început foarte bine jocul, erau toţi conectaţi. După gol nu am mai avut acelaşi ritm. Ei au controlat partida. La un moment dat s-a jucat pe contre. Puteam să pierdem, puteam să câştigăm...

Sîrbu a făcut o greşeală, dar şi noi am avut o eliminare înainte. E 200%, trebuia roşu pentru Voluntari! E incredibil, dar asta este.

Eu mă aşteptam ca atacanţii noştri să marcheze singuri cu portarul la ocaziile avute. Dacă nu pasezi în faţa porţii, să o bagi în poarta goală, şi dai la poartă, eu ce să fac? Stau să ţip de nu ştiu câte ori să pasăm? Vine bine vacanţa!

După vacanţa de iarnă o să revenim a identitatea noastră, aceea de a domina ritmul şi intensitatea. Nu vom mai juca doar individual”
, a declarat Hagi, la finele partidei.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Farul Constanta

Ultimele articole Toate articolele