Ultima oră
Răzvan Lucescu, discurs fabulos după ce a câştigat titlul! "Orice om angajat în fotbal visează să aibă o asemenea atmosferă" Răzvan Lucescu, discurs fabulos după ce a câştigat titlul! "Orice om angajat în fotbal visează să aibă o asemenea atmosferă"
Rapid, luată peste picior după finalul sezonului! "Dacă ceri 1-3, te trezeşti pe şase" | VIDEO EXCLUSIV Rapid, luată peste picior după finalul sezonului! "Dacă ceri 1-3, te trezeşti pe şase" | VIDEO EXCLUSIV
Bogdan Lobonţ, luat în colimator! ”Nu are nicio logică” Bogdan Lobonţ, luat în colimator! ”Nu are nicio logică”
Ce urcare în clasamentul WTA pentru Irina Begu! Ce urcare în clasamentul WTA pentru Irina Begu!
Minnesota Timberwolves a eliminat-o pe Denver Nuggets după un comeback senzaţional! Coincidenţă uluitoare Minnesota Timberwolves a eliminat-o pe Denver Nuggets după un comeback senzaţional! Coincidenţă uluitoare
Ce lovitură se pregăteşte în Superligă! Un jucător de la "U" Cluj, dorit de Gigi Becali la FCSB Ce lovitură se pregăteşte în Superligă! Un jucător de la "U" Cluj, dorit de Gigi Becali la FCSB

VIDEO | ”E prima oară când nu am avut nicio emoţie”. Larie îi face un cadou frumos lui Hagi

Farul Constanta Publicat de Daian Cutu pe 5 feb 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38231/21483638/2/larie.jpg

FCSB a încheiat la egalitate, scor 1-1, meciul susţinut pe Arena Naţională, în compania echipei Farul Constanţa, în etapa a XXIV-a a Superligii.

Farul a avut un gol anulat în urma consultării VAR, dar a reuşit egalarea în minutul 90+4, din penalty, acordat după consultarea VAR. Meciul s-a disputat în ziua în care Gheorghe Hagi a împlinit 59 de ani.

Ionuţ Larie a transformat şi a declarat că nu a avut emoţii în momentul execuţiei.

”Îl ştiam pe Târnovanu. Era sa fie el omul meciului. E prima oară când nu am avut nicio emoţie. Mai este mult până la play-off, multe meciuri. Sperăm să legăm rezultatele pozitive.

Un meci contra FCSB-ului e mereu plăcut, te simţi fotbalist, stadionul este unul foarte frumos. (n.r. ziua lui Hagi) I-am cântat la multi ani, dar ne-a promis că ne va face un cadou de ziua lui dacă nu pierdem"
, a spus Larie, la flash-interviuri.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Farul Constanta

Ultimele articole Toate articolele