Ultima oră
E gata! Cine va arbitra derby-ul FCSB – Farul. Echipa lui Becali poate câştiga titlul

E gata! Cine va arbitra derby-ul FCSB – Farul. Echipa lui Becali poate câştiga titlul
Romario s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani: "Sunt rupt de oboseală, o să vină targa să mă ia"

Romario s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani: "Sunt rupt de oboseală, o să vină targa să mă ia"
Seară de Cannes la Cinemaraton dedicată regizorului Cristian Mungiu Seară de Cannes la Cinemaraton dedicată regizorului Cristian Mungiu
E gata! Transferul lui Marius Ştefănescu de la Sepsi se face! Patronul a făcut anunţul: ”A sosit vremea!” E gata! Transferul lui Marius Ştefănescu de la Sepsi se face! Patronul a făcut anunţul: ”A sosit vremea!”
Un fotbalist francez care s-a retras din cauza accidentărilor dă în judecată Pfizer şi BioNTech Un fotbalist francez care s-a retras din cauza accidentărilor dă în judecată Pfizer şi BioNTech
Mitică Dragomir ar face revoluţie la Rapid în rolul de preşedinte: ”Aş face selecţie pe banii mei. Dacă nu, să fiu răstignit pe Arcul de Triumf!” Mitică Dragomir ar face revoluţie la Rapid în rolul de preşedinte: ”Aş face selecţie pe banii mei. Dacă nu, să fiu răstignit pe Arcul de Triumf!”

VIDEO | ”E tardiv să mai vorbesc”. Toni Petrea nu reuşeşte salvarea de la retrogradare cu Chindia

Chindia Târgoviște Publicat de Daian Cutu pe 19 mai 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38240/21130107/1/petrea.jpg

Chindia Târgovişte a încheiat la egalitate pe teren propriu, partida cu FC Voluntari, în ultima etapă a play-out-ului din Superligă. Dâmboviţenii au revenit după ce a fost condusă cu 2-0, dar au retrogradat în Liga 2.

FC Argeş s-a salvat de la retrogradarea directă, după ce a câştigat clar, cu 3-0, contra celor de la Petrolul. Piteştenii vor juca barajul de menţinere, la fel ca UTA Arad, care a remizat cu FCU Craiova, 1-1.

Toni Petrea a oferit prima reacţie după retrogradare şi a tras concluzii amare.

”Când am preluat echipa, era pe ultimul loc, cu 3 puncte, nu pre mulţi ne dădeau şanse. Dar jocul nostru şi rezultatele anterioare venirii mele au fost destul de bune şi echipa a crescut şi în joc şi a urcat şi în clasament.

Dar în acest play-out am avut şi probleme în special din cauza accidentărilor numeroase. La fiecare joc, am acut cel puţin câte un accidentat.

(n.r situaţia financiară) E tardiv să mai vorbesc. Am învăţat din asta, dar nu vreau să mai comentez multe, despre problemele financiare care au fost, sunt şi probabil că vor mai fi”
, a explicat Petrea, la finele partidei.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri