Ultima oră
Gigi Becali nu s-a ferit de cuvinte în privinţa retrogradării lui FCU Craiova: „Trebuie sa cadă” Gigi Becali nu s-a ferit de cuvinte în privinţa retrogradării lui FCU Craiova: „Trebuie sa cadă”
Motivul ireal pentru care un fotbalist iranian a fost sancţionat Motivul ireal pentru care un fotbalist iranian a fost sancţionat
VIDEO | FC Voluntari - FCU Craiova, astăzi, de la 17:00, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start VIDEO | FC Voluntari - FCU Craiova, astăzi, de la 17:00, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start
Situaţie complicată la o echipă cu pretenţii. ”Din antrenor apreciat, respectat, eşti un nimeni acum!” Situaţie complicată la o echipă cu pretenţii. ”Din antrenor apreciat, respectat, eşti un nimeni acum!”
Sergio Rico va fi supus unor noi teste, înaintea de revenirea în competiţie Sergio Rico va fi supus unor noi teste, înaintea de revenirea în competiţie
Încă două nume mari au apărut pe lista de antrenori a celor de la Bayern Munchen Încă două nume mari au apărut pe lista de antrenori a celor de la Bayern Munchen

VIDEO | Edi Iordănescu are speranţe mari, după aflarea adversarilor României.” Am dorinţa imensă de a merge la un turneu final cu echipa naţională”

Echipa nationala Publicat de Ovidiu Neacşu pe 9 oct 2022
mail-share icon Email

Tragerea la sorţi pentru preliminariile EURO 2024 a avut loc în direct pe Prima TV, iar România, parte a urnei cu numărul 3, a fost repartizată în grupa I, alături de Elveţia, Israel, Kosovo, Belarus şi Andorra.

Selecţionerul Edward Iordănescu a declarat, duminică, după aflarea adversarilor naţionalei, că jucătorii României trebuie să strângă rândurile pentru a reuşi calificarea la Euro-2024.

"Trebuie să fim atenţi, să adunăm puncte, privim cu speranţă spre EURO 2024 şi Israelul a produs rezultate bune în ultima vreme, Kosovo la fel. Dacă avem speranţă şi încredere, restul le putem produce în timp. Trebuie să strângem rândurile, jucătorii să facă eforturi majore, să se impună unde sunt. Avem nevoie de jucători care să dea tot ce este mai bun la naţională. Am fost pregătit pentru orice scenariu, trebuie să întoarcem lucrurile în favoarea noastră.

Ei trebuie să aibă continuitate la echipele de club şi la echipa naţională să vină cu un tonus bun şi cu moral. La echipa naţională să vină necondiţionat şi să arate ce au mai bun. Am dorinţa imensă de a merge la un turneu final cu echipa naţională.

Ce pot să promit este că vom da totul pentru poziţia noastră. Trebuie să ne luptăm, trebuie să credem în şansa noastră şi trebuie să răzbim. Ultima acţiune ne-a arătat potenţial. Cred foarte tare în potenţialul lor, în ambiţia lor, în orgoliul lor", a declarat Edi Iordănescu.

Meciurile din preliminariile EURO 2024 se vor disputa în perioada martie – noiembrie 2023, urmând a fi decise 20 dintre calificate. Alte 3 reprezentative îşi vor câştiga locul la turneul final în urma play-off-urilor Nations League, în martie 2024.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri