Ultima oră
LIVE VIDEO | FC Voluntari - Poli Iaşi, astăzi, de la 14:30, în direct la Prima Sport 2! Meciuri spectaculoase oferite de ilfoveni. Echipele de start! LIVE VIDEO | FC Voluntari - Poli Iaşi, astăzi, de la 14:30, în direct la Prima Sport 2! Meciuri spectaculoase oferite de ilfoveni. Echipele de start!
VIDEO | Cristiano Ronaldo, în ţinută tradiţională saudită de ziua naţională a Arabiei Saudite VIDEO | Cristiano Ronaldo, în ţinută tradiţională saudită de ziua naţională a Arabiei Saudite
S-a schimbat strategia la FCSB! Noua politică de transferuri explicată. ”Nu mai ai ce să iei din România!” S-a schimbat strategia la FCSB! Noua politică de transferuri explicată. ”Nu mai ai ce să iei din România!”
Antoine Dupont a fost operat şi va reveni la echipa Franţei în câteva zile Antoine Dupont a fost operat şi va reveni la echipa Franţei în câteva zile
Unul dintre cei mai buni ”tricolori” s-a accidentat şi foarte probabil va rata meciurile cu Belarus şi Andorra Unul dintre cei mai buni ”tricolori” s-a accidentat şi foarte probabil va rata meciurile cu Belarus şi Andorra
Dawa, după ce a fost ţinta insultelor rasiste în social media. ”Trebuie luate sancţiuni împotriva persoanelor identificate pentru a da un exemplu” Dawa, după ce a fost ţinta insultelor rasiste în social media. ”Trebuie luate sancţiuni împotriva persoanelor identificate pentru a da un exemplu”

VIDEO ǀ Edi Iordănescu, poziţie despre demisia de la naţională. ”Zilele următoare voi face o analiză”

Echipa nationala Publicat de Daian Cutu pe 15 iun 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38206/20740668/1/iordanescu.jpg

Naţionala de fotbal a României ne-a mai oferit o seară de coşmar. Formaţia pregătită de Edi Iordănescu a pierdut pe teren propriu, cu scorul de 3-0, în faţa celor din Muntenegru, care a reuşit să se impună şi în tur, cu 2-0. Partidele s-au putut urmări în direct pe Prima TV.

  • Meciurile din UEFA Nations League se văd pe canalele Prima Sport şi pe www.primaplay.ro

Edi Iordănescu a fost foarte afectat la flash-interviuri de eşecul cu muntenegrenii, însă a punctat faptul că nu a luat o decizie cu privire la viitorul său pe banca naţionalei.

„Felicităm echipa oaspete. Au avut determinarea necesară pentru trei puncte. În seara asta am primit nişte confirmări dure, am fost slabi din punct de vedere fizic, am suferit. Nu am reuşit să avem intensitatea şi forţa de la meciul cu Finlanda. Îmi pare rău pentru public, îmi cer scuze în numele echipei. E un moment trist pentru noi!

Responsabilitatea este doar a mea. Am făcut-o mereu, asta fac şi acum. Această serie de patru meciuri nu a fost pe placul nostru. E greu să ai relaţii de joc când schimbi 4-5 jucători.

Mai ales când nu te ridici la nivelul aşteptat din punct de vedere fizic. Am luat un gol la o fază statică. Cu atât mai rău, cu cât era minutul 42.

(n.r. dacă îşi reproşează ceva) Responsabilitatea este a mea. Atât am putut astăzi, atât am putut să alergăm. Recunosc, nu am vrut să dau mesaje greşite până acum. Ne-au lipsit jucători faţă de trecut, Ianis Hagi, Nicolae Stanciu, Denis Man.

(n.r. despre demisie) Eu tot timpul am pus pe primul loc interesul României. Nu iau decizii la cald. Zilele viitaore voi face o analiză. Este frustrant şi pentru mine. Ştiam unde vin, timp nu există aici. Realitatea este că s-au strâns multe frustrări, adversităţi din trecut. Şi e greu să construieşi pe acest fond”, a spus selecţionerul, la scurt timp după meci.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri