adplus-dvertising
Ultima oră
Motivul atipic pentru care o săritoare cu prăjina nu va participa la Campionatul Mondial de Atletism Motivul atipic pentru care o săritoare cu prăjina nu va participa la Campionatul Mondial de Atletism
Mesaj superb postat de Robert Glinţă, după ce şi-a încheiat parcursul la mondialele de nataţie. ”Ireală susţinerea din partea tuturor românilor de acasă faţă de mine şi regele David Popovici” Mesaj superb postat de Robert Glinţă, după ce şi-a încheiat parcursul la mondialele de nataţie. ”Ireală susţinerea din partea tuturor românilor de acasă faţă de mine şi regele David Popovici”
CFR Cluj, parcurs perfect în amicale. Campioana a bifat a patra victorie în cantonamentul din Austria CFR Cluj, parcurs perfect în amicale. Campioana a bifat a patra victorie în cantonamentul din Austria
Universitatea Cluj şi-a adus portar. Laurenţiu Brănescu, ultimul venit în tabăra ”şepcilor roşii” Universitatea Cluj şi-a adus portar. Laurenţiu Brănescu, ultimul venit în tabăra ”şepcilor roşii”
Taylor Fritz a câştigat turneul ATP de la Eastbourne. Tsitsipas, triumfător la Mallorca Taylor Fritz a câştigat turneul ATP de la Eastbourne. Tsitsipas, triumfător la Mallorca
Chorbadzhiyski, fundaşul care a bifat doar 4 partide la FCSB a semnat cu o nouă echipă Chorbadzhiyski, fundaşul care a bifat doar 4 partide la FCSB a semnat cu o nouă echipă

VIDEO ǀ Edi Iordănescu, poziţie despre demisia de la naţională. ”Zilele următoare voi face o analiză”

Echipa nationala Publicat de Daian Cutu pe 15 iun 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38206/20740668/1/iordanescu.jpg

Naţionala de fotbal a României ne-a mai oferit o seară de coşmar. Formaţia pregătită de Edi Iordănescu a pierdut pe teren propriu, cu scorul de 3-0, în faţa celor din Muntenegru, care a reuşit să se impună şi în tur, cu 2-0. Partidele s-au putut urmări în direct pe Prima TV.

  • Meciurile din UEFA Nations League se văd pe canalele Prima Sport şi pe www.primaplay.ro

Edi Iordănescu a fost foarte afectat la flash-interviuri de eşecul cu muntenegrenii, însă a punctat faptul că nu a luat o decizie cu privire la viitorul său pe banca naţionalei.

„Felicităm echipa oaspete. Au avut determinarea necesară pentru trei puncte. În seara asta am primit nişte confirmări dure, am fost slabi din punct de vedere fizic, am suferit. Nu am reuşit să avem intensitatea şi forţa de la meciul cu Finlanda. Îmi pare rău pentru public, îmi cer scuze în numele echipei. E un moment trist pentru noi!

Responsabilitatea este doar a mea. Am făcut-o mereu, asta fac şi acum. Această serie de patru meciuri nu a fost pe placul nostru. E greu să ai relaţii de joc când schimbi 4-5 jucători.

Mai ales când nu te ridici la nivelul aşteptat din punct de vedere fizic. Am luat un gol la o fază statică. Cu atât mai rău, cu cât era minutul 42.

(n.r. dacă îşi reproşează ceva) Responsabilitatea este a mea. Atât am putut astăzi, atât am putut să alergăm. Recunosc, nu am vrut să dau mesaje greşite până acum. Ne-au lipsit jucători faţă de trecut, Ianis Hagi, Nicolae Stanciu, Denis Man.

(n.r. despre demisie) Eu tot timpul am pus pe primul loc interesul României. Nu iau decizii la cald. Zilele viitaore voi face o analiză. Este frustrant şi pentru mine. Ştiam unde vin, timp nu există aici. Realitatea este că s-au strâns multe frustrări, adversităţi din trecut. Şi e greu să construieşi pe acest fond”, a spus selecţionerul, la scurt timp după meci.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri