Ultima oră
Bogdan Lobonţ surprinde înainte de meciul cu FCSB. ”Eu nu pot să schimb nimic” Bogdan Lobonţ surprinde înainte de meciul cu FCSB. ”Eu nu pot să schimb nimic”
VIDEO | Hermannstadt - FC Botoşani 0-0, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start VIDEO | Hermannstadt - FC Botoşani 0-0, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start
Rapidiştii s-au plictisit de derby-uri Rapidiştii s-au plictisit de derby-uri
Spectacolul Lord of the Dance se pregăteşte de o nouă sală plină pe 21 mai, la Bucureşti Spectacolul Lord of the Dance se pregăteşte de o nouă sală plină pe 21 mai, la Bucureşti
”Ne gândim doar la victorie”. Elias Charalambous vrea să încheie lupta la titlu în derby-ul cu Rapid ”Ne gândim doar la victorie”. Elias Charalambous vrea să încheie lupta la titlu în derby-ul cu Rapid
Adrian Mutu, ofertat de liderul unui campionat! Unde ar putea ajunge tehnicianul Adrian Mutu, ofertat de liderul unui campionat! Unde ar putea ajunge tehnicianul

VIDEO | Edi Iordănescu, reacţie despre plecarea de la echipa naţională. ”Ne-au oferit toate condiţiile, sunt deschişi dialogului”

Echipa nationala Publicat de Daian Cutu pe 27 sep 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38206/20870878/1/iordanescu.jpg

România s-a impus cu Bosnia Herţegovina, scor 4-1, în ultimul meci al stagiunii din Liga Naţiunilor. Partida s-a văzut în direct pe Prima TV. Au marcat: Man ’38, Puşcaş ’73, ‘86 şi Raţiu ’79, respectiv Dzeko ’77 pentru bosniaci.. În ciuda acestui succes, ”tricolorii” au retrogradat în Liga C, deoarece Finlanda s-a impus în Muntenegru, cu 2-0.

Edi Iordănescu a declarat la finele partidei că nu a luat o decizie cu privire la viitorul său la prima reprezentativă şi urmează să aibă o discuţie cu cei din conducerea FRF.

”În primul rând, e corect să avem o discuţie cu oamenii din conducerea Federaţiei. Ne-au oferit toate condiţiile, sunt deschişi dialogului. De mâine o să vedem ce face”, a dezvăluit selecţionerul.

Iordănescu a tras concluziile partidei şi a ţinut să îşi felicite jucătorii pentru atitudinea etalată.

”Înainte de toate, o seară bună pentru noi, o acţiune reuşită. Tot ce a fost compromis s-a întâmplat în iunie, cu Muntenegru. Vorbeam altfel dacă aveam puţină şansă în deplasările din Finlanda şi Bosnia. Astăzi, adversarii au venit cu o garnitură schimbată, dar au venit să joace fotbal şi au arătat că pot forma o echipă puternică.

Salut tot ce au făcut băieţii la această acţiune. Mă bucură că au confirmat că au potenţial. Am recâştigat nişte jucători: pe Nicu Stanciu, Băluţă, Cordea, Man, Nedelcearu.

Este o tristeţe pentru ce s-a întâmplat în iunie. Aveam nevoie de încredere. Sper că am început să câştigăm o echipă. Am văzut un joc fluid, o echipă care şi-a pus amprenta. Suporterii trebuie să rămână cu speranţa”
, a declarat Edi Iordănescu, la finele partidei.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri