adplus-dvertising
Ultima oră
EXCLUSIV | Situaţia de la Universitatea Craiova, analizată la Fotbal Show: "Nu au înţeles cine e şeful. O echipă cu caracter arată altfel" EXCLUSIV | Situaţia de la Universitatea Craiova, analizată la Fotbal Show: "Nu au înţeles cine e şeful. O echipă cu caracter arată altfel"
Tenis | Căpitanul nejucător şi antrenorul echipei SUA, amendaţi pentru încălcarea regulilor privind pariurile sportive
Tenis | Căpitanul nejucător şi antrenorul echipei SUA, amendaţi pentru încălcarea regulilor privind pariurile sportive
Dan Petrescu se apără în cazul unei greşeli de strategie: "Nu eu l-am dat afară!" Dan Petrescu se apără în cazul unei greşeli de strategie: "Nu eu l-am dat afară!"
Columbia: Mijlocaşul defensiv Andres Balanta a murit la doar 22 de ani Columbia: Mijlocaşul defensiv Andres Balanta a murit la doar 22 de ani
Punct final în negocierile pentru transferul lui Adrian Şut! Punct final în negocierile pentru transferul lui Adrian Şut!
Ruben Amorim şi-a prelungit contractul cu Sporting Lisabona Ruben Amorim şi-a prelungit contractul cu Sporting Lisabona

VIDEO | Edi Iordănescu, reacţie despre plecarea de la echipa naţională. ”Ne-au oferit toate condiţiile, sunt deschişi dialogului”

Echipa nationala Publicat de Daian Cutu pe 27 sep 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38206/20870878/1/iordanescu.jpg

România s-a impus cu Bosnia Herţegovina, scor 4-1, în ultimul meci al stagiunii din Liga Naţiunilor. Partida s-a văzut în direct pe Prima TV. Au marcat: Man ’38, Puşcaş ’73, ‘86 şi Raţiu ’79, respectiv Dzeko ’77 pentru bosniaci.. În ciuda acestui succes, ”tricolorii” au retrogradat în Liga C, deoarece Finlanda s-a impus în Muntenegru, cu 2-0.

Edi Iordănescu a declarat la finele partidei că nu a luat o decizie cu privire la viitorul său la prima reprezentativă şi urmează să aibă o discuţie cu cei din conducerea FRF.

”În primul rând, e corect să avem o discuţie cu oamenii din conducerea Federaţiei. Ne-au oferit toate condiţiile, sunt deschişi dialogului. De mâine o să vedem ce face”, a dezvăluit selecţionerul.

Iordănescu a tras concluziile partidei şi a ţinut să îşi felicite jucătorii pentru atitudinea etalată.

”Înainte de toate, o seară bună pentru noi, o acţiune reuşită. Tot ce a fost compromis s-a întâmplat în iunie, cu Muntenegru. Vorbeam altfel dacă aveam puţină şansă în deplasările din Finlanda şi Bosnia. Astăzi, adversarii au venit cu o garnitură schimbată, dar au venit să joace fotbal şi au arătat că pot forma o echipă puternică.

Salut tot ce au făcut băieţii la această acţiune. Mă bucură că au confirmat că au potenţial. Am recâştigat nişte jucători: pe Nicu Stanciu, Băluţă, Cordea, Man, Nedelcearu.

Este o tristeţe pentru ce s-a întâmplat în iunie. Aveam nevoie de încredere. Sper că am început să câştigăm o echipă. Am văzut un joc fluid, o echipă care şi-a pus amprenta. Suporterii trebuie să rămână cu speranţa”
, a declarat Edi Iordănescu, la finele partidei.

mail-share icon Email
viewscnt