Ultima oră
ULTIMĂ ORĂ | A fost anunţat programul etapei a 9-a din play-off şi play-out. Cinci meciuri vor avea loc de la aceaaşi oră ULTIMĂ ORĂ | A fost anunţat programul etapei a 9-a din play-off şi play-out. Cinci meciuri vor avea loc de la aceaaşi oră
VIDEO | Dinamo - FC Voluntari 1-1, în direct la Prima Sport 1! Final de foc pe „Arcul de Triumf” VIDEO | Dinamo - FC Voluntari 1-1, în direct la Prima Sport 1! Final de foc pe „Arcul de Triumf”
Pedro Rocha a fost numit preşedinte al Federaţiei Spaniole de Fotbal, în ciuda inculpării sale pentru corupţie Pedro Rocha a fost numit preşedinte al Federaţiei Spaniole de Fotbal, în ciuda inculpării sale pentru corupţie
VIDEO EXCLUSIV | Veste excelentă pentru CFR Cluj în finalul acestui sezon. „Cu siguranţă va veni mai repede” VIDEO EXCLUSIV | Veste excelentă pentru CFR Cluj în finalul acestui sezon. „Cu siguranţă va veni mai repede”
Jaqueline Cristian, victorie de răsunet la Madrid! Succes contra unei câştigătoare de grand slam Jaqueline Cristian, victorie de răsunet la Madrid! Succes contra unei câştigătoare de grand slam
Bomba momentului în fotbalul românesc! Daniel Niculae, OUT din Giuleşti?
Bomba momentului în fotbalul românesc! Daniel Niculae, OUT din Giuleşti?

VIDEO | ”Ei n-au ajuns la poarta noastră în prima repriză. Cred că am controlat”. Neagoe consideră că Universitatea Craiova a fost peste FCSB

CS Universitatea Craiova Publicat de Daian Cutu pe 18 mar 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38230/21064593/1/universitatea-craiova-fc-arges-superliga-superbet-1-03-2023.jpg

FCSB a încheiat la egalitate pe teren propriu, scor 1-1, cu cei de la Universitatea Craiova, în primul meci din prima etapă a play-off-ului Superligii.

Eugen Neagoe a declarat că oltenii au fost mult mai buni decât cei de la FCSB, mai ales în prima repriză.

"Nu sunt mulţumit, mai ales după prima repriză. Ei n-au ajuns la poarta noastră în prima repriză. Cred că am controlat prima repriză şi meritam să conducem la o diferenţă mai mare, dar apoi am început prost a doua repriză.

Trebuia să fim atenţi, să ţinem de minge. Am înţeles că a fost offside la Ivan, chiar dacă a fost mic. După minutul 70 am forţat, am încercat să împingem jocul. FCSB n-a existat în prima repriză, sincer, că n-au ajuns în careul nostru.

Cred că trebuie să comentăm lucrurile astea, că am văzut ce s-a vorbit înaintea partidei. Şi noi am avut patru jucători sub 21 de ani.

 E al doilea meci într-un timp scurt în care nu reuşesc să ne bată aici, în casa FCSB-ului",
a spus Neagoe, după meci.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri