Ultima oră
Dinamo, sub radiografia lui Vasile Miriuţă: ”Trebuie să vină oameni care se pricep la fotbal!” | VIDEO EXCLUSIV

Dinamo, sub radiografia lui Vasile Miriuţă: ”Trebuie să vină oameni care se pricep la fotbal!” | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Bologna - Juventus 3-3. Remontada fabuloasă a ”Bătrânei Doamne” VIDEO | Bologna - Juventus 3-3. Remontada fabuloasă a ”Bătrânei Doamne”
VIDEO | Espanyol - Ovideo 2-1. Catalanii speră la revenirea în La Liga VIDEO | Espanyol - Ovideo 2-1. Catalanii speră la revenirea în La Liga
Zeljko Kopic a făcut anunţul despre viitorul său chiar după partida cu Csikszereda: ”Vreau asta!”

Zeljko Kopic a făcut anunţul despre viitorul său chiar după partida cu Csikszereda: ”Vreau asta!”
Selecţionerul Lionel Scaloni a anunţat lotul lărgit al Argentinei pentru Copa America Selecţionerul Lionel Scaloni a anunţat lotul lărgit al Argentinei pentru Copa America
VIDEO | Denis Politic a vorbit despre plecarea de la Dinamo. ”Mă oftic că nu am dat mai mult” VIDEO | Denis Politic a vorbit despre plecarea de la Dinamo. ”Mă oftic că nu am dat mai mult”

VIDEO | ”Ei n-au ajuns la poarta noastră în prima repriză. Cred că am controlat”. Neagoe consideră că Universitatea Craiova a fost peste FCSB

CS Universitatea Craiova Publicat de Daian Cutu pe 18 mar 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38230/21064593/1/universitatea-craiova-fc-arges-superliga-superbet-1-03-2023.jpg

FCSB a încheiat la egalitate pe teren propriu, scor 1-1, cu cei de la Universitatea Craiova, în primul meci din prima etapă a play-off-ului Superligii.

Eugen Neagoe a declarat că oltenii au fost mult mai buni decât cei de la FCSB, mai ales în prima repriză.

"Nu sunt mulţumit, mai ales după prima repriză. Ei n-au ajuns la poarta noastră în prima repriză. Cred că am controlat prima repriză şi meritam să conducem la o diferenţă mai mare, dar apoi am început prost a doua repriză.

Trebuia să fim atenţi, să ţinem de minge. Am înţeles că a fost offside la Ivan, chiar dacă a fost mic. După minutul 70 am forţat, am încercat să împingem jocul. FCSB n-a existat în prima repriză, sincer, că n-au ajuns în careul nostru.

Cred că trebuie să comentăm lucrurile astea, că am văzut ce s-a vorbit înaintea partidei. Şi noi am avut patru jucători sub 21 de ani.

 E al doilea meci într-un timp scurt în care nu reuşesc să ne bată aici, în casa FCSB-ului",
a spus Neagoe, după meci.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri