Ultima oră
VIDEO | ”Felicitări jucătorilor mei pentru reacţia de care au dat dovadă”. Interimarul Dican dă lovitura în Bănie VIDEO | ”Felicitări jucătorilor mei pentru reacţia de care au dat dovadă”. Interimarul Dican dă lovitura în Bănie
VIDEO | Brighton - Manchester City 0-4. Pep Guardiola îi predă o lecţie dură lui Roberto De Zerbi VIDEO | Brighton - Manchester City 0-4. Pep Guardiola îi predă o lecţie dură lui Roberto De Zerbi
Ipoteză şocantă! Jucătorii Universităţii Craiova, pe mână cu Mihai Rotaru? | EXCLUSIV Ipoteză şocantă! Jucătorii Universităţii Craiova, pe mână cu Mihai Rotaru? | EXCLUSIV
VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin
VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei” VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei”
Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter” Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter”

VIDEO ǀ El e antrenorul dorit de Becali la FCSB!

FCSB Publicat pe 13 mar 2023
mail-share icon Email

FCSB este în căutare de antrenor, un nume care să ocupe funcţia în acte, iar o posibilă variantă e chiar surprinzătoare. Gigi Becali a negat faptul că pe lista lui s-ar afla Valentin Iliev sau Tony, punctând că e vorba de alte două nume din afara României, dar şi de un antrenor din ţara noastră, care a şi fost la una din naţionalele ”under”.

Gigi Becali este în discuţii pentru mai multe variante, lucru recunoscut după partida cu Sepsi, fiind posibilă numirea chiar înaintea confruntării următoare din SuperLiga României.

Nu este vorba de Valentin Iliev. Nici de Iliev, nici de Tony. Să vedem, s-ar putea să fie un antrenor român sau un antrenor străin. Să vedem care cunoaşte mai bine filozofia.

Sunt doi din afară şi unul din România. Cel din România a lucrat, a fost şi la echipa naţională. Să vedem dacă se mulează pe filozofia noastră. Dacă ne înţelegem cu el, e posibil să fie cu Universitatea Craiova.

Pintilii este antrenor secund. Păi ce, sunt idiot? Mergem bine şi îi spun lui Pintilii să plece de aici. Unde ai văzut tu aşa tâmpenii. Păi vine un antrenor străin. Îl suspenzi doi ani?”, a declarat Gigi Becali.

Conform Fanatik, românul dorit de Gigi Becali este nimeni altul decât Bogdan Lobonţ, ultima dată selecţioner la naţionala sub 20 de ani, dar şi antrenor secund la naţionala mare, pentru câteva luni.

Lucian Filip, discurs motivaţional după ce FCSB a învins Sepsi

FCSB a învins pe teren propriu, scor 1-0, formaţia covăsneană Sepsi OSK, într-un meci din ultima etapă a sezonului regular al Superligii.

Bucureştenii au marcat în minutul 21. A fost o gafă a lui Mark Tamas, gafă de care a profitat Florinel Coman, apoi balonul a ajuns la Olaru şi acesta a pasat pentru Octavian Popescu, care a înscris.

Lucian Filip, preparatorul fizic de pe banca formaţiei FCSB, a declarat că atu-ul echipei sale este jocul colectiv.

”E o victorie importantă, nu îi bătusem de mult. Pe lângă faptul că am marcat, am făcut şi spectacol. În repriza a doua am fost mai rezervaţi. Poate fanii îşi doreau mai multe goluri, dar rămâne victoria. Chiar şi jucătorii de pe bancă au intrat bine. Competiţia e mare, lotul e valoros, trebuie să joace cei mai în formă.

Mă bucur că nu am luat gol, am demostrat că ştim să ţinem de rezultat, contrar discuţiilor. Ambii fundaşi centrali au jucat fără greşeală. Arătăm bine, mai ales că veneam după înfrângere.

Se anunţă cel mai spectaculos play-off şi sper ca fanii să vină la meciuri. Atuul nostru este jocul. Noi am pornit de pe 14 şi acum arătăm foarte bine”,
a declarat Lucian Filip.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele