Ultima oră
Ar putea fi primul transfer a lui Dan Petrescu la CFR Cluj. „Va juca din vară la CFR” Ar putea fi primul transfer a lui Dan Petrescu la CFR Cluj. „Va juca din vară la CFR”
Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal" Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal"
VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor”. Echipele probabile! VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor”. Echipele probabile!
Volei feminin | Eliza Inneh, componenta naţionalei, campioană în Polonia şi MVP al finalei Volei feminin | Eliza Inneh, componenta naţionalei, campioană în Polonia şi MVP al finalei
Decizia luată în cazul partidei din Serie A, după prăbuşirea pe teren a fundaşului Ndicka. Ce se întâmplă cu meciul Udinese - AS Roma Decizia luată în cazul partidei din Serie A, după prăbuşirea pe teren a fundaşului Ndicka. Ce se întâmplă cu meciul Udinese - AS Roma
Fostul căpitan Sergej Barbarez a fost numit selecţioner al Bosniei Fostul căpitan Sergej Barbarez a fost numit selecţioner al Bosniei

VIDEO | Eliminat în timpul meciului, selecţionerul Italiei a sărbătorit calificarea în ”sferturile” EuroBasket cu starul din NBA Antetokounmpo

Baschet Publicat de Daian Cutu pe 12 sep 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38217/20856561/1/ant.png

Echipa masculină de baschet a Italiei a învins în mod surprinzător Serbia (94-86) duminică seara, în optimile EuroBasket. O întâlnire marcată în special de excluderea antrenorului Gianmarco Pozzecco pentru două greşeli tehnice.

Departe de bancă, Pozzecco a putut sărbători victoria echipei sale în tunelul de la vestiare de la Mercedes-Benz Arena, din Berlin. Pe culoar, italianul a dat peste starul grec Giannis Antetokounmpo care se pregătea să joace meciul cu Cehia.

 
Antrenorul italian a alergat spre jucătorul de la Milwaukee Bucks şi i-a sărit în braţe, grecul fiind surprins, dar zâmbind, la acest gest.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Baschet

Ultimele articole Toate articolele