Ultima oră
E gata! Cine va arbitra derby-ul FCSB – Farul. Echipa lui Becali poate câştiga titlul

E gata! Cine va arbitra derby-ul FCSB – Farul. Echipa lui Becali poate câştiga titlul
Romario s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani: "Sunt rupt de oboseală, o să vină targa să mă ia"

Romario s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani: "Sunt rupt de oboseală, o să vină targa să mă ia"
Seară de Cannes la Cinemaraton dedicată regizorului Cristian Mungiu Seară de Cannes la Cinemaraton dedicată regizorului Cristian Mungiu
E gata! Transferul lui Marius Ştefănescu de la Sepsi se face! Patronul a făcut anunţul: ”A sosit vremea!” E gata! Transferul lui Marius Ştefănescu de la Sepsi se face! Patronul a făcut anunţul: ”A sosit vremea!”
Un fotbalist francez care s-a retras din cauza accidentărilor dă în judecată Pfizer şi BioNTech Un fotbalist francez care s-a retras din cauza accidentărilor dă în judecată Pfizer şi BioNTech
Mitică Dragomir ar face revoluţie la Rapid în rolul de preşedinte: ”Aş face selecţie pe banii mei. Dacă nu, să fiu răstignit pe Arcul de Triumf!” Mitică Dragomir ar face revoluţie la Rapid în rolul de preşedinte: ”Aş face selecţie pe banii mei. Dacă nu, să fiu răstignit pe Arcul de Triumf!”

VIDEO | Emil Săndoi nu le-a spus nimic jucătorilor după eşecul cu Dinamo: ”Nu am avut ce să le zic, am făcut un meci bun”

Chindia Târgoviște Publicat pe 13 dec 2021
mail-share icon Email

Cu mult ghinion a pierdut Chindia meciul cu Dinamo, din ”Ştefan cel Mare”. A avut ocazii multe, câte nu a avut însumate în mai multe etape, dar nu a reuşit să marcheze nici măcar un gol. A cedat cu 0-1 şi a mai înregistrat un eşec, care poate fi decisiv în privinţa play-off-ului, mai ales că a întâlnit ultima clasată la ora de start a partidei.

Emil Săndoi nu le-a reproşat nimic jucătorilor la finalul duelului, considerând că au avut o prestaţie bună şi că a fost una din acele zile în care mingea nu a vrut pur şi simplu să intre în poartă.

Acum, antrenorul speră să îi recupereze cât mai repede pe jucătorii săi din punct de vedere fizic, dar şi mental. Când a intrat în vestiar, după meciul cu Dinamo, i-a făcut demoralizaţi.

A fost un meci cum rar vezi, pentru că am avut ocazii, dar cred că a fost o zi în care mingea nu a vrut să intre, lovitură în bară, penalty ratat, am avut multe ocazii. Cred că am dominat jocul. După partidă am intrat în vestiar şi am văzut că jucătorii sunt supăraţi, nici nu le-am spus nimic. Nu am ce, pentru că doar la finalizare am avut probleme.

Am avut ocazia să câştigăm azi, am dominat după cum spuneam, dar mingea nu a vrut să intre. Asta e, se mai întâmplă la fotbal. Îmi pare rău pentru jucători, pentru echipă, dar sper să recuperăm în următoarele meciuri.

Îmi pare rău că am pierdut, am avut un program foarte greu în ultimul timp, am avut şi ghinion, dar etapele vin, mai sunt. Acum, urmează următorul meci, peste nici trei zile, vom juca miercuri. Apoi, vom juca duminică, nu sunt zile la dispoziţie pentru refacere”, a spus Săndoi.

Dinamo a obţinut a treia victorie în Liga 1 Casa Pariurilor, prima după 15 etape, luni, când a reuşit să învingă Chindia Târgovişte, scor 1-0, în runda a 19-a. Unicul gol al meciului a fost marcat de Carp, în minutul 62. În minutul 83, Daniel Popa a trimis în bară o lovitură de la 11 metri.

Echipele utilizate:

  • Dinamo: Iliev - Gluhakovic, Pinto, Grigore (Popa '46), Kainourgios - Răuţă - Carp, Borduşanu (Amzar '77) - Sorescu (Ehmann '85), Ivanovski, Vestenicky (Itu '46x). Antrenor: Mircea Rednic
  • Chindia: Căbuz - Căpuşă, Celea, Iacob, Roumpoulakou (Corbu '46)- Neguţ, Dulca, Popadiuc (Stoian '76), Jipa (Matiş '76)- Popa, Florea. Antrenor: Emil Săndoi

Primele şase locuri sunt ocupate de CFR Cluj - 51 de puncte, un meci mai puţin, FCSB - 43 de puncte, FC Voluntari - 33 de puncte, Rapid - 31 de puncte, CS Universitatea Craiova şi FC Botoşani, câte 30 de puncte.

Dinamo este penultima în clasament, cu 12 puncte, iar Chindia este pe 11, cu 19 puncte.

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri